Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2012

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ

Δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων όπου στο «Νησί» έχουμε την περίφημη Boxing Day. Ο καιρός έχει κάπως καλυτερεύσει στην Αγγλία, βροχές θα έχουμε κυρίως στα νότια, άρα αναμένουμε λίγες αναβολές. Έχουμε πάντως ήδη δύο. Αναφέρομαι στο Λέιτον Σουίντον και στο Γουίμπλεντον Nορθάμπτον, το οποίο το χα στα υπόψη μου για το διπλό. Πλήρη αγωνιστική έχουμε και στο Βέλγιο όπου από εκεί θα ξεκινήσω και τη δυάδα μου για σήμερα.

279 2 1,85
Καταρχήν το 1,85 του ΟΠΑΠ είναι από τις υψηλότερες τιμές της αγοράς, πιθανολογώ ότι εκεί στον Κηφισό το έχουν κλείσει το μαγαζί και είναι σε διακοπές για αυτό και δεν έχει κατέβει η απόδοση. Η Μπέβερεν την οποία θεωρώ από τις πιο αδύναμες ομάδες της κατηγορίας, το Σάββατο έπεσε από την ακρόπολη και βρήκε πορτοφόλι καθ ότι έχανε με 2-0 στο 79 από τη Σέρκλ Μπριζ μέσα σε ένα 3λεπτο στο 86 και 89 έκανε το 2-2 και πήρε ένα σημαντικό βαθμό και μπόλικη ψυχολογία. Από την άλλη η Γκενκ ηττήθηκε με 4-2 στο ντέρμπι με την Άντερλεχτ που όμως το σκορ δεν λέει την αλήθεια μιας και έκατσε και το είδα το παιχνίδι. Ναι μεν η Άντερλεχτ, το έχουμε πει πολλάκις ότι στο Βέλγιο κάνει πλάκα, ωστόσο στο παιχνίδι με τη Γκενκ είχε αρκετή τύχη στο δεύτερο ημίχρονο. Στο πρώτο ημίχρονο η Άντερλεχτ πίεσε από την αρχή, μπήκε αποφασισμένη και πήγε με ένα 2-0 στα αποδυτήρια. Στο δεύτερο ημίχρονο έχουμε αλλαγή του σκηνικού, η Γκενκ στο 76 ισοφαρίζει σε 2-2. Εν συνεχεία, χάνει τρομερή ευκαιρία για το 3-2 και την πλήρη ανατροπή του σκηνικού, κόντρα στη ροή του αγώνα δέχεται γκολ και γίνεται το 2-3. Στα χασομέρια κερδίζει πέναλτι, αλλά ο Βόσεν αστοχεί, μένει έτσι το 2-3. Και σε μία αντεπίθεση στις καθυστερήσεις όταν όλη η Γκενκ είχε βγει μπροστά έγινε και το 2-4. Αναμένω αντίδραση από τη Γκενκ, το 1,85 του διπλού μου κάνει, κινείται πτωτικά σε όλες τις εταιρίες και μπαίνει στο δελτίο μου.

298 2 1,50
Η Τσέλσι διέλυσε την Κυριακή την Άστον Βίλα με 8-0, σε ένα τρομερό ξέσπασμα δείχνοντας σημάδια ζωής. Αυτή η νίκη οδήγησε και τους μπουκ να κουρέψουν αρκετά την απόδοση του διπλού. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ ο Αμπράμοβιτς είναι έτοιμος να τινάξει τη μπάνκα στον αέρα και μα φέρει τον Φαλκάο στο Λονδίνο. Ακούγονται και άλλα ονόματα, γενικότερα φαίνεται ότι κάτι κινείται. Αλλά το ερώτημα παραμένει, είναι δυνατόν να ελπίζει σε κάτι καλό με το Μπενίτεθ στον πάγκο; Και μη σας ξεγελάει η 8αρα στη Βίλα, δεν είναι αυτός ο λόγος που καταλήγω στο διπλό της Τσέλσι. Η Νόριτς έχει μόλις μία ήττα στα 10 τελευταία της παιχνίδια, αυτή της προηγούμενης αγωνιστικής με τη Γουεστ Μπρόμιτς, εντός έδρας είναι δυνατή έχει κερδίσει και τη Γιουνάιτεντ εξάλλου, βρίσκει δίχτυα εύκολα ωστόσο θα πάω με το διπλό της Τσέλσι και μάλιστα με anytime scorer Τόρες για ευνόητους λόγους, δείτε τα μεταγραφικά σενάρια και θα καταλάβετε τι εννοώ. Προφανώς βέβαια το 1,50 του διπλού στον ΟΠΑΠ δεν εμπεριέχει κάποια στοιχηματική αξία. Το αρχικό 1,70 του διπλού ήταν πολύ καλό, πλέον στο 1,60-1,65 παίζεται πολύ οριακά, αλλά όχι στο 1,50.

320 2 2,40
Εδώ θα ρισκάρουμε στο διπλό της Νοτς Κάουντι. Η Νοτς Κάουντι παλεύει για την είσοδό της στα πλέι οφ ανόδου, έχει καλό ρόστερ, εκτός έδρας παίρνει τα πηγαίνει περίφημα όντας αήττητη (5-6-0) ενώ το παιχνίδι του σαββάτου κόντρα στην Λέιτον αναβλήθηκε άρα είχε και πρόσθετες μέρες ξεκούρασης σε αντίθεση με τη Σριούσμπερι που όχι μόνο έπαιξε αλλά έχασε και τη νίκη μέσα από τα χέρια από τη Μπέρι όταν και ισοφαρίστηκε στο 91 σε 2-2. Η Σρίουσμπερι κινείται οριακά πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού έχοντας 23 βαθμούς, θεωρώ ότι είναι από τα παιχνίδια που η Νοτς Κάουντι μπορεί να τα πάρει, όχι εύκολα, αλλά είναι από τα ματς που ο αντίπαλος είναι στα κυβικά της. Το διπλό ξεπερνά το 2,60 έξω.

Καλή τύχη.