Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Δεύτερη σερί αγωνιστική μας κήδευσε η Ρεμς. Μία ομάδα που έβρισκε δίχτυα μόνο με τάμα και χτες πήρε 2-2 από τη Λοριάν, με τη Λοριάν μάλιστα να ισοφαρίζει στις καθυστερήσεις. Ένας άσσος όπου ουσιαστικά έγραφα και χτες προσφερόταν για να κλείσει κάποιος ένα δελτίο. Να μας περνάει εύκολα το διπλό της Φιορεντίνα (2,10) και να χάνουμε το 1,40 της Λοριάν!! Η χθεσινή τριάδα έκλεινε με το διπλό της Λούτον αλλά το παιχνίδι αναβλήθηκε. Σήμερα το κουπόνι είναι πολύ μικρό και ως εκ τούτου οι επιλογές μας είναι μετρημένες.

762 2 (-2,5) 1,70
Η Μπαρτσελόνα απογοητεύει στη φετινή ACB, το ακριβώς αντίθετο σε σχέση με το ποδόσφαιρο όπου έχει ήδη πάρει το πρωτάθλημα, έχει μείνει αισθητά πολύ πίσω από την πρώτη Ρεαλ, όπου έχει και το απόλυτο 13 στα 13. Η Μπαρτσελόνα προέρχεται από δύο σερί ήττες και βρίσκεται στην 7η θέση της βαθμολογίας. Προφανώς και το σημερινό εκτός έδρας παιχνίδι με τη Μάλαγα μόνο ως εύκολο δε μπορεί να χαρακτηριστεί, ειδικά χωρίς Ναβάρο και δεδομένου ότι η Μάλαγα στην έδρα της είναι δυνατή, αλλά θεωρώ ότι η Μπαρτσελόνα θα επιστρέψει στις νίκες, ώστε να πάει και με καλή ψυχολογία στο ντέρμπι με τη Ρεαλ την επόμενη αγωνιστική. Προτιμώ για να μαι ειλικρινής το διπλό χωρίς χάντικαπ για όσους παίζουν εκτός ΟΠΑΠ.

255 1 2,00
Ομάδες του ίδιου βεληνεκούς που έχουν ως στόχο τη σωτηρία, με την Τερνάνα να είναι ίσως ένα κλικ καλύτερη από την Άσκολι υπό την έννοια ότι κάνει καλά παιχνίδια ασχέτως του αν δεν αποτυπώνεται και στη βαθμολογία αυτό. Προέρχεται από την ήττα με 2-1 από τη Λιβόρνο χωρίς να ήταν κακή σε αντίθεση με την Άσκολι όπου αν εξαιρέσουμε τη νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής δεν έχει να μας επιδείξει κάτι το ιδιαίτερο με συνεχόμενες κακές εμφανίσεις και εκτός έδρας να μετρά (1-3-6). Η νίκη πάντως επί της Μπρέσια έδωσε ψυχολογία στην ομάδα και παράλληλα ο Μάσιμο Σίλβα νιώθει κάπως πιο άνετα στον πάγκο. Το θέμα όμως είναι για πόσο ακόμα; Με ρίσκο λοιπόν άσσος.

Καλή τύχη.