Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

Τελευταίο Σ/Κ πριν την καταστροφή του κόσμου, πριν να γίνουμε άυλη ύλη στο σύμπαν, στις 21 Δεκεμβρίου όπως έχουν προφητεύσει οι Μάγια. Και για να μιλήσουμε και λίγο σοβαρά είναι δυνατόν να κάνουμε συζήτηση για τις προφητείες των Μάγια όπου ΔΕΝ αναφέρονται ημερομηνίες και το κυριότερο ΔΕΝ μπόρεσαν να προφητεύσουν τη δική τους καταστροφή;

Στα δικά μας τώρα μετά από τη μεσοβδόμαδη ξεκούραση όπου το κουπόνι ήταν απλά αδιάφορο, πάμε να δούμε σήμερα τι θα κάνουμε.

140 2 1,80
Την Προ Βερτσέλι την κοντράραμε και την προηγούμενη βδομάδα με τη Γκροσέτο και μας δικαίωσε πανηγυρικά με την Γκροσέτο να κάνει πλάκα και να κερδίζει εύκολα με 3-0. Και πλέον βρίσκεται κάτω από τη ζώνη του απευθείας υποβιβασμού. Σήμερα συν τις άλλοις θα έχει και 4 βασικούς εκτός. Από την άλλη η Βερόνα, προέρχεται από τα 8 λεπτά παιχνιδιού που είχαν μείνει με την Τσιταντέλα όπου δε μπόρεσε να πετύχει το γκολ της ισοφάρισης και παρέμεινε το 2-1. Ο γραφικός ο Μαντορλίνι, φρόντισε φεύγοντας να κάνει τη γνωστή χειρονομία στους οπαδούς της Τσιταντέλα και τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική και άρα δε θα είναι σήμερα στον πάγκο. Όπως και να έχει η Βερόνα είναι από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας, κυνηγάει την απευθείας άνοδο, είναι στο -7 και συνεπώς πρέπει κάτι τέτοια παιχνίδια να τα καθαρίζει. Στο Βερτσέλι είχαμε πολύ χιόνι, οι υπεύθυνοι είχαν σκεπάσει τον αγωνιστικό χώρο, θα γίνει κανονικά το παιχνίδι αφού υπάρχει ύφεση των φαινομένων ενώ υπάρχει τεχνητός χλοοτάπητας.

177 2 1,90
Η Γουιμπλεντον έχει μακράν τη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας, με παθητικό 40 γκολ και ταυτόχρονα μία από τις χειρότερες επιθέσεις της κατηγορίας. Αγνοεί τη νίκη εδώ και 4 αγωνιστικές και προέρχεται από την ισοπαλία με 1-1 κόντρα στη Μπαρνέτ, από την άλλη η Ρόδεραμ προέρχεται από τη γκέλα με τη Τζίλιγχαμ. Τα έχουμε πει πολλάκις από την αρχή της χρόνιας, είναι από τις καλύτερες ομάδες της Λιγκ 2 βάση του ρόστερ της, αλλά κυρίως είναι ομάδα με πολύ χρήμα. Είναι στο -5 από την απευθείας άνοδο. Ο γουρουνομούρης ο Έβανς, προειδοποίησε τους παίχτες του ότι το παιχνίδι δε θα είναι εύκολο και το διπλό που κυκλοφορεί στο 2,00, είναι καλό.

231 1 1,40
Ένα φυσιολογικό φαβορί για να κλείσει κάποιος μία τριάδα. Η Κλαμπ Μπριζ προέρχεται από το εκκωφαντικό 7-1 εκτός έδρας με τη Γκέρμιναλ, όπου και μας πλήρωσε. Είναι φανερό ότι η ομάδα έχει αρχίσει και ρολάρει σιγά σιγά με τον Γκαρίδο στον πάγκο, ενώ το παιχνίδι με τη Γκέρμιναλ ήταν ιδιαίτερα κρίσιμο διότι ο κόσμος είχε φτάσει στα όρια του και σήμερα υπό άλλες συνθήκες θα είχαμε λαϊκά δικαστήρια, η νίκη όμως ήρθε, νίκη ψυχολογίας και κόντρα στην υποδεέστερη Μονς λογικά δε θα αντιμετωπίσει προβλήματα και εύκολα/δύσκολα θα το πάρει το παιχνίδι.

Καλή τύχη.