Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

Καταρχήν καλό μήνα σε όλους!!

Μετά από ένα μεσοβδομάδο κουπόνι όπου ήταν αδιάφορο για αυτό και δεν ανέβασα προτάσεις, επιστρέφουμε σε φουλ δράση με πολλά ντέρμπι αυτό το Σ/Κ. Αυτό βέβαια που απασχολεί τους περισσότερους, είναι το τι θα γίνει με τις εταιρίες στο διαδίκτυο. Ήδη μεσοβδόμαδα ανέβασα ένα κείμενο όπου αναφερόμουν αναλυτικά στο θέμα, ΔΕΝ χρειάζεται να σας πιάνει πανικός. Θα ενημερωθούμε από τις εταιρίες σχετικά με το τι μέλλει γενέσθαι.

Ήδη εταιρίες, όπως η betfair ανακοίνωσαν την αποχώρησή τους. Καλού κακού Δευτέρα το αργότερο κάντε μία ανάληψη μην τυχόν και μπλοκάρουν τα εμβάσματα προς τις ελληνικές τράπεζες. Η κατάσταση είναι αρκετά περίπλοκη και όπως έγραφα την Τετάρτη και αυτά που ακούγονται περί αδειών κρατώ αρκετές επιφυλάξεις. Και αυτό κρατήστε το διότι τίποτε δεν είναι σίγουρο!! Πάμε στα σημερινά παιχνίδια,

162 1 1,90
Νομίζω ότι ήρθε η ώρα να αναστήσουμε την ΚΠΡ, να κάνει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα. Η ΚΠΡ σε 14 αγωνιστικές μετρά (0-5-9), ο Χιουζ όμως αποτελεί εδώ και δύο αγωνιστικές παρελθόν από τον πάγκο, με την ΚΠΡ να εμφανίζει μία βελτίωση με τον Ρέντναπ στον πάγκο. Ασχέτως του αν βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας, έχει πολύ καλό ρόστερ και θεωρώ ότι είναι θέμα χρόνου να αρχίσει να ανεβαίνει η ομάδα. Στο 0-0 με τη Σάντερλαντ την προηγούμενη αγωνιστική, δεν ήταν κακή είχε ευκαιρίες να πάρει τη νίκη. Το timing νομίζω είναι καλό, διότι βρίσκει απέναντι της τη μέτρια Βίλα του (1-1-5) εκτός έδρας, οπότε έχει την ευκαιρία να κάνει την πρώτη της νίκη. Είναι από τα public bet της ημέρας, όλος ο κόσμος θα πέσει πάνω σε αυτόν τον άσσο, προσωπικά είναι η πρώτη φορά φέτος που ακουμπάω την ΚΠΡ, δεν την κυνηγούσα με τον Χιουζ στον πάγκο. Στην Ασία το line μεταβλήθηκε από το -0,25 στο -0,5 για την ΚΠΡ. Αναμενόμενο!

221 2 1,70
Για την Ακίσα τα έχουμε γράψει αρκετές φορές από την αρχή της χρόνιας, είναι η πιο αδύναμη ομάδα της κατηγορίας, με πάρα πολλές δόσεις τύχης κατάφερε να κάνει ένα καλό ξεκίνημα στην αρχή της σεζόν, έκτοτε όμως πήρε την κάτω βόλτα. Βρίσκεται στην προτελευταία θέση, με 10 βαθμούς έχοντας και τη χειρότερη επίθεση της κατηγορίας. Συμπλήρωσε 4 σερί ήττες, αποδυκνυώντας ότι είναι η πιο αδύναμη ομάδα της κατηγορίας. Από την άλλη η Μπουρσα παρ ότι κάνει καλά παιχνίδια εν τούτοις δεν παίρνει τους βαθμούς που αξίζει. Θεωρώ ότι ομάδα που παίζει σταθερά καλά, θα ρθουν αργά η γρήγορα τα αποτελέσματα. Για αυτό και επιλογή μου στο διπλό.

241 1 1,50
Η Βαλενσιέν είναι σε πολύ καλή κατάσταση, βρίσκει δίχτυα με χαρακτηριστική ευκολία ενώ μόλις την προηγούμενη βδομάδα μετά από εννιά παιχνίδια έμεινε άσφαιρη. Βρίσκεται στην 6η θέση ενώ εντός έδρας είναι αήττητη (4-3-0). Από την άλλη η Ρεμς βρίσκεται σταθερά σε καθοδική πορεία, έχει πάρει την κάτω βόλτα με απλά λόγια. Δεν έχει νίκη στα τελευταία έξι παιχνίδια ενώ έχει τεράστιο πρόβλημα στο γκολ, έχοντας και τη δεύτερη χειρότερη επίθεση της κατηγορίας. Θεωρώ ότι η Βαλενσιέν εύκολα/δύσκολα θα το καθαρίσει το παιχνίδι. Ένα φυσιολογικό φαβορί για να κλείσει κάποιος ένα δελτίο. Γύρω στο 1,60+ στις εταιρίες του εξωτερικού.

Καλή τύχη.