Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

Λίγο διαφοροποιημένο το σημερινό κουπόνι απ ότι συνηθίζεται καθ ότι δεν έχουμε μικρές κατηγορίες σε Αγγλία και Σκωτία καθ ότι έχουμε Λιγκ Καπ. Αμφότερες οι διοργανώσεις με αφήνουν παγερά αδιάφορο και πάμε να δούμε τις επιλογές μας για σήμερα.

156 2 2,50
Όταν οι παίχτες θέλουν να φάνε έναν προπονητή μπορούν να το κάνουν πολύ εύκολα. Κάτι τέτοιο συνέβη και με το Μάγκατ στη Βόλφσμπουργκ. Ο οποίος Μάγκατ δαπάνησε περίπου στα 60-65 εκατ. ευρώ για μεταγραφές την τελευταία διετία, με τους Λύκους να φτάνουν σε ένα ρόστερ 36 παιχτών (!!). Με τον Μάγκατ στον πάγκο η Βόλφσμπουργκ ήταν κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού με το που έφυγε, είδαμε μια αναγεννημένη ομάδα, πέρασε για πλάκα με τέσσερα από τη Βόλφσμπουργκ, μεσοβδόμαδα πέρασε πανεύκολα το εμπόδιο της ΦΣΒ Φρανκφούρτης για το κύπελλο. Άλλη ομάδα, οι παίχτες απελευθερώθηκαν και ο Ντιέγκο θύμισε το Ντιέγκο άλλων εποχών. Σήμερα παίζει μέσα στην έδρα της Νυρεμβέρης η οποία πέραν του ότι δεν είναι σε καλή κατάσταση έχει και αρκετά εξωαγωνιστικά προβλήματα. Τα άσχημα αποτελέσματα έχουν ξεσηκώσει τους οπαδούς της, έκαναν ντου στο πούλμαν και ζητούν το κεφάλι του Χέκινγκ. Δεν αποκλείω αν σήμερα χάσει να έχουμε και το κύκνειο άσμα για τον Χέκινγκ μετά από τρία χρόνια παραμονής στη Νυρεμβέργη. Η απόδοση του διπλού πέφτει παντού και το line στην Ασία έχει αλλάξει από το +0,25 για τους Λύκους στο 0.

226 2 1,40
Θα το πω όσο πιο απλά γίνεται. Αν δεν κερδίσει η Φενερ και την Ακίσασπορ, καλύτερα να το παρατήσουν το άθλημα. Η Ακίσασπορ το έχω πει και τις προάλλες από την αρχή του πρωταθλήματος ότι τα αποτελέσματά της είναι συγκυριακά με πολλές δόσεις τύχης. Ως πότε όμως θα έχει τύχη. Γύρω στο 1,50 το διπλό, παίζεται για να κλείσει κάποιος μία τριάδα. Εικάζοντας ότι η Φενερ μετά το στραπάτσο εντός έδρας από την Αντάλιασπορ θα θελήσει να επιστρέψει στις νίκες.

250 1 1,80
Η Νις φέτος με έχει εκπλήξει ευχάριστα μπορώ να πω. Από εκεί που ήταν μία ομάδα που δεν έβρισκε δίχτυα εύκολα, φέτος σκοράρει σχεδόν σε όλα της τα παιχνίδια. Παίζει καλά. Μεσοβδόμαδα αν και με αλλαγές νίκησε 3-1 τη Λυών, το παρακολούθησα το παιχνίδι και κατά διαστήματα η Νις ήταν εκπληκτική. Ο Τσβίτανιτς είναι σε εξαιρετική κατάσταση, παραδοσιακή η Νις είναι δυνατή στην έδρα της και αν προσέξει την άμυνά της μπορεί να το πάρει το παιχνίδι. Η Νανσί έχει τη χειρότερη επίθεση στο championnat με τρία γκολ σε δέκα παιχνίδια. Νομίζω ότι αυτό τα λέει όλα. Ουραγός φυσικά στο πρωτάθλημα, εντάξει κάπου θα κάνει κανένα κουφό αλλά δε νομίζω ότι θα το κάνει σήμερα στην έδρα της Νις.

255 2 4,00 Χ 3,35
Το Derby d’ Italia και είναι να απορεί κανείς με τις αποδόσεις των μπουκ. Μα στο 1,70 η Γιουβέντους και 5,00 η Ιντερ; Η Γιουβέντους που στα τελευταία παιχνίδια έχει πάρει οριακές νίκες, είτε στα τελευταία λεπτά είτε με τη διαιτησία. Για παράδειγμα μεσοβδόμαδα νίκησε 2-1 με γκολ του Πογκμπά στο 90. Από την άλλη η Ιντερ είναι σε εξαιρετική κατάσταση, έξι σερί νίκες ενώ έχει βελτιώσει αισθητά την άμυνά της, αν και μεσοβδόμαδα με τη Σαμπντόρια είχανε θέμα ο Σάμουελ με το Ρανόκια. Αλλά γενικότερα έχει βελτιωθεί. Θεωρώ ότι στις αποδόσεις που κυκλοφορεί το 2 ή έστω το Χ2 αξίζει το ρίσκο. Προφανέστατα μιλάμε για ντέρμπι, όλα μπορούν να συμβούν αλλά κοντράρω αυτό το 1,70 της Γιουβέντους που για μένα δεν έχει λογική και ας έρθει 3-0 το παιχνίδι.

Καλή τύχη.