Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Εξαιρετική μέρα η χθεσινή, όλη η Ελλάδα πληρώθηκε με τον άσσο του Λεβαδειακού. Ένας άσσος που είχε παιχτεί εδώ και μέρες. Πέρασε και η τριάδα μας με Λεβαδειακό (1,85), Ντόρτμουντ (1,35) και Σουίντον (2,00). Προφανέστατα το 1,35 της Ντόρτμουντ αν το κουπόνι του ΟΠΑΠ είχε κυκλοφορήσει κανονικά την Παρασκευή και ήξερα την απόδοση ΔΕΝ θα το πρότεινα, όχι γιατί δεν το πίστευα απλά διότι στο 1,35 δεν είχε αξία. Εγώ το πρότεινα βλέποντας ότι έξω ο μ.ο είναι στο 1,53, οπότε υπέθεσα ότι στον ΟΠΑΠ θα είναι 1,45. Αντ’ αυτού είδα το 1,35 αλλά το κείμενο ήδη είχε ανέβει δεν το έβγαλα και το άφησα. Εν πάση περιπτώσει πέρασε, όσοι το έπαιξαν εκτός ΟΠΑΠ γύρω στο 1,50 ήταν μία αντικειμενικά σωστή τιμή. Αρκετά μετά χθεσινά και πάμε στα σημερινά,

324 2 2,00
Μεγάλη Ιντερ που φέτος μας έχει καλοπληρώσει ουκ ολίγες φορές. Ειδικά στα εκτός έδρας με εξαιρετικές αποδόσεις. Αποκορύφωμα φυσικά η ανατροπή μέσα στη Γιουβέντους και το πανηγύρι που στήσαμε στο twitter με την υπόλοιπη παρέα. Η Ιντερ πάει τρένο, 9 νίκες σε 11 αγωνιστικές ενώ την Πέμπτη πέρασε άνετα από το Βελιγράδι και έκανε το ρεκόρ συμπληρώνοντας 10 σερί νίκες εκτός έδρας. Πως λοιπόν αυτή την ομάδα να μην την εμπιστευτείς και σήμερα; Η Ιντερ όπου έχιε βελτιωθεί αισθητά σε όλους τους τομείς ειδικά στην άμυνα όπου η αλλαγή του συστήματος σε 3-5-2 ήταν σωστή επιλογή από το Στραματσάνι ενώ παραδόξως Σάμουελ και αστείος Ρανόκια έχουν αποφύγει τις γκάφες. Η αποκάλυψη όμως είναι ο τρίτος της παρέας ο Ζούαν Ζέσους. Σήμερα Ρανόκια και Σάμουελ είναι εκτός και ο Στραματσάνι θα γυρίσει πίσω τον Καμπιάσο και θα βάλει και τον Σιλβέστρε. Από την άλλη η Αταλάντα έχει ξεκινήσει καλά, είναι στη μέση της βαθμολογίας και παραδόξως βλέπω όλους τους μπουκ να έχουν ανεβάσει το διπλό στο 2,30. Ομολογώ ότι δε μπορώ να κατανοήσω την τάση αυτή. Συνεπώς το αγοράζω το διπλό, το έχω αγοράσει ήδη από χτες και αν είναι τυράκι, τόσες φορές που μας έχει πληρώσει η Ιντερ εκτός έδρας σε ανάλογες αποδόσεις χαλάλι της να μας στείλει κουβά.

325 2 2,05
Την Μονπελιέ είχαμε την ευκαιρία να τη δούμε αρκετά καλά στα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό όπου επιβεβαίωσαν ότι πρόκειται για μία ομάδα που δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο. Παρά τα εκατ. ευρώ του Τσάμπιονς Λιγκ δεν ενισχύθηκε όπως θα φανταζόταν κανείς με αποτέλεσμα να βρίσκεται στη 14η θέση του Championnat, να έχει μείνει εκτός Ευρώπης και να μη δείχνει καλό αγωνιστικό πρόσωπο. Ειδικά πίσω στην άμυνα μπάζει από παντού. Από την άλλη η Παρί πάει τρένο, γράφαμε και στην αρχή της χρονιάς τότε με τις συνεχείς γκέλες ότι είναι θέμα χρόνου να δέσει η ομάδα. Ηγέτης φυσικά αναδεικνύεται ο Ιμπρα (10/10) που ακόμα και όταν δε σκοράρει δημιουργεί τα γκολ όπως έγινε στο 4-0 με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ όπου δημιούργησε και τα τέσσερα γκολ. Σήμερα ο Σουηδός είναι εκτός,  τεράστια η απουσία, αλλά επιτέλους αυτό το ρόστερ εκατ. πρέπει να αποδείξει ότι μπορεί και χωρίς τον Ζλάταν. Ξεκινά και ο Λαβέτσι, ο Μενέζ είναι σε εξαιρετική κατάσταση, ο Παστόρε επίσης και διπλό την Παρί στο 2,30 που κυκλοφορεί δε ξέρω πότε θα ξανά βρούμε οπότε το χτυπάμε. Το 2,05 του ΟΠΑΠ είναι μακράν η μικρότερη τιμή της αγοράς.

Καλή τύχη.