Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ


Κάκιστη έως καταστροφική η χθεσινή μέρα, 0 στα 3 ο απολογισμός μας. Η Έβερτον παρ ότι προηγήθηκε 0-1, κατάφερε και ηττήθηκε 2-1 με ανατροπή στο β ημίχρονο από τη Ρέντινγκ. Η Φορεστ Γκριν παρ ότι και αυτή προηγήθηκε 0-1, έγινε ανατροπή 2-1 για να ισοφαρίσει στο 88 σε 2-2. Ενώ τέλος η Σεντ Ετιεν παρ ότι κέρδιζε 0-2 στο ημίχρονο, ισοφαρίστηκε 2-2 από την Εβιάν. Με λίγα λόγια η τύχη μας γύρισε για τα καλά την πλάτη, τόσο απλά. Anyway συνεχίζουμε,

284 1 1,75
Η Κατάνια τα πηγαίνει αρκετά καλά μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα, είναι στην 8η θέση και παραδοσιακά μέσα στη Σικελία είναι πολύ δυνατή. Προέρχεται από τη λευκή ισοπαλία με την Κάλιαρι, όπου κατέβηκε να παίξει για το Χ το πήρε και τελείωσε. Στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι την προπροηγούμενη αγωνιστική διέλυσε τη Λάτσιο με 4-0. Από την άλλη η Κιέβο κάθε άλλο παρά εντυπωσιάζει με την αγωνιστική της εικόνα. Εκτός έδρας έχει το απόλυτο σε ήττες (0-0-5). Προέρχεται από το 2-2 με την Ουντινέζε, όπου στο 89 έκανε το 2-1 και δύο λεπτά αργότερα ισοφαρίστηκε για να διαμορφωθεί το τελικό 2-2. Σήμερα θα έχει και 2-3 απουσίες. Η απόδοση του άσσου πέφτει σχεδόν σε όλες τις εταιρίες, πλέον κυμαίνεται οριακά στο 1,80.

315 Χ 3,35 2 2,65
Η Βόλφσμπουργκ με το που έφυγε ο Μάγκατ ή πιο σωστά όταν οι παίχτες έφαγαν τον Μάγκατ δείχνει ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο. Ο Ντιέγκο δείχνει αναγεννημένος, οργιάζει. Προέρχεται από τη μεγάλη νίκη με 3-1 επί της Λεβερκούζεν. Η Volkswagen για ακόμη μία φορά έβαλε βαθιά το χέρι στην τσέπη και έφερε στην ομάδα ως τεχνικό διευθυντή τον Κλάους Αλοφς που ήταν για 14 χρόνια στη Βέρντερ. Η Βόλφσμπουργκ προφανέστατα δεν είναι για να βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού,  διαθέτει εξαιρετικό ρόστερ και νομίζω ότι πλέον είναι θέμα χρόνου να βρουν οι παίχτες τα πατήματά τους και να αρχίσει η ομάδα να ανεβαίνει. Από την άλλη η Χοφενχάιμ είναι μία του ύψους και μία του βάθους. Είναι στην 13η θέση και προέρχεται από την ισοπαλία με 1-1 μέσα στην έδρα της Φορτούνα και παρ  ότι έπαιζε με παίχτη λιγότερο σχεδόν ένα ημίχρονο κατάφερε και πήρε δίκαια το βαθμό της ισοπαλίας. Ελπίζοντας ότι οι Λύκοι, θα δείξουν και εκτός έδρας το καλό τους πρόσωπο και όχι όπως με τη Νυρεμβέργη όπου δεν έκαναν ούτε φάση, θα πάμε με το Χ2. Για τους περισσότερο τολμηρούς το διπλό του 3,00, για εκτός ΟΠΑΠ έχει ενδιαφέρον.

342 1 1,50
Νομίζω ότι ήρθε η ώρα η Νιούελς να επιστρέψει στις νίκες μετά από τρεις σερί ισοπαλίες. Με Γοδόι, Κίλμες και τελευταία αυτή με τη Μπόκα στο Μπομπονέρα την Πέμπτη. Εντός έδρας έχει να γνωρίσει την ήττα εδώ και 8 μήνες, είναι στο -3 από την πρώτη Βελέζ. Ο Σκόκο είναι σε εξαιρετική κατάσταση αν και έχει σιγήσει τις τελευταίες αγωνιστικές, παίζει με την Ολ Μπόις, όπου δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο ασχέτως του αν βρίσκεται στη μέση του βαθμολογικού πίνακα. Εκτός έδρας έχει μόλις μία νίκη σε εφτά παιχνίδια και νομίζω ότι έστω και δύσκολα θα το καθαρίσει η Νιουελς το παιχνίδι. Επιλογή φυσικά και ο Σκόκο για anytime scorer.

Καλή τύχη.