Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ


Εξαιρετική η χθεσινή μέρα, δικαιώθηκα για την έκπληξη της Ιντερ. 4,00 στον ΟΠΑΠ ( το πήγε στο 4,90 μέσα στη διάρκεια της ημέρας), ακόμα και πάνω από 6,00 στις υπόλοιπες εταιρίες. Αυτό το 1,55 απλά δεν υπήρχε, ακόμα και η Γιουβέντους κέρδιζε θα το θεωρούσα λάθος παίξιμο. Η Γιουβέντους όπου προηγήθηκε με γκολ οφ σάιντ μόλις στο 19 δευτερόλεπτο, η Ιντερ ισοφάρισε με ανύπαρκτο πέναλτι του Μιλίτο στο 59', στο 75' πάλι ο πρίγκιπας Μιλίτο κάνει το 1-2 και το Γιουβέντους Αρένα παγώνει, για να βάλει και το κερασάκι στην τούρτα ο Παλάσιο στο 90' μετά από παλικαρίσια προσπάθεια του Ναγκατόμο. Τρομερή ανατροπή για την Ιντερ, όπου έσπασε ένα αήττητο 49 παιχνιδιών της Γιουβέντους στο πρωτάθλημα. Κατά τα άλλα μας πέρασε ο άσσος της Νις (1,80), το διπλό της Φενέρ (1,40) αλλά χάσαμε το διπλό της Βόλφσμπουργκ (2,50). Αρκετά όμως με τα χθεσινά και πάμε στα σημερινά,

331 Χ 3,45 2 5,00
Είναι δυνατόν αυτόν τον τραγικό Παναθηναϊκό του Φερέιρα, που δε βλέπεται, να τον δίνουν στο 1,55; Όταν το είδα στο κουπόνι νόμιζα ότι ήταν τυπογραφικό λάθος. Τι παραπάνω έχει δείξει ο Παναθηναϊκός από την ΑΕΚ για να δίνει 1,55; Και να έχεις τον Αλαφούζο που πιστοποιεί για ακόμα μία φορά πόσο άσχετος είναι με το άθλημα να κάνει κορυφαίες δηλώσεις. Η πρώτη είναι ότι ο Φερέιρα θα μείνει έως το 2014. Διότι το έργο του στην ομάδα κρίνεται επιτυχημένο. Προφανώς ο Άλφι ζει σε δικό του κόσμο. Το άλλο έταξε πριμ 1000 ευρώ σε κάθε παίχτη για νίκη με την ΑΕΚ. Ναι 1000 ευρώ!!! Από την άλλη στην ΑΕΚ είχαμε άλλες κωμικοτραγικές καταστάσεις, οι παίχτες είπαν ότι δε θα διανυχτερεύσουν σε ξενοδοχείο και τα λεφτά που θα έδινε η ομάδα για το ξενοδοχείο να τα δώσει στους παίχτες. Δηλαδή μιλάμε για ένα ποσό χοντρικά κάτω από το χιλιάρικο. Δηλαδή να πάρει ο κάθε παίχτης από 50 ευρώ, αν τα πάρει. Και ειλικρινά δε ξέρω αν πρέπει να γελάμε ή να κλαίμε με αυτές τις καταστάσεις. Αυτές βέβαια οι καταστάσεις μπορεί να συσπειρώσουν τους παίχτες της ΑΕΚ, η νίκη με τον Πλατανιά ήταν μία τονωτική ένωση και αν μη τι άλλο δεν την έχω ξεγραμμένη μέσα στο ΟΑΚΑ. Πάμε με το Χ2. 

346 2 2,40
Η Νιουελς είναι σε τρομερή κατάσταση ή μάλλον ο Σκόκο κάνει όργια και καθαρίζει μόνος του για τη Νιουελς. Πραγματικά ο Σκόκο είναι σε κάτι παραπάνω από δαιμονιώδη φόρμα. Η Νιουελς βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 26 βαθμούς, όντας αήττητη (7-5-0). Προέρχεται από τη νίκη με 2-1 κόντρα στην Άρσεναλ Σαραντί με δύο γκολ του Σκόκο. Από την άλλη η Γοδόι κινείται σε μέτρια επίπεδα δεν έχει επιδείξει κάτι το αξιόλογο, αν και την περίμενα καλύτερη φέτος. Είναι στην 7η θέση της βαθμολογίας αλλά δεν πείθει με τις εμφανίσεις της. Ενώ δεν έχει και το εύκολο γκολ. Θεωρώ ότι το διπλό αν και θέλει μία κάλυψη στο Χ έχει ενδιαφέρον, αφού πέραν αυτών η Νιουελς θα έχει και καμιά δεκαριά χιλιάδες οπαδούς στο πλευρό της.

Καλή τύχη