Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ 10ο ΟΜΙΛΟ


Europa League συνέχεια αυτή την εβδομάδα, με σπουδαίες αναμετρήσεις να λαμβάνουν χώρα και να κεντρίζουν το ενδιαφέρον των φιλάθλων. Πάμε στοίχημα, λοιπόν, με παιχνίδια για τη δευτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.
Στις 10.05 μμ., η Λάτσιο υποδέχεται τον Παναθηναϊκό και θα επιδιώξει να πάρει το τρίποντο –ενδεχόμενο που προσφέρεται σε απόδοση 1,44 από την bet365-, ώστε να παραμείνει στην κορυφή και να κάνει ακόμα ένα βήμα για πρόκριση στη φάση των «32». Οι γηπεδούχοι μετρούν, μέχρι στιγμής, μία νίκη και δύο ισοπαλίες, παρουσιάζοντας μεταπτώσεις ορισμένες φορές στην απόδοσή τους. Το τριφύλλι, από την πλευρά του, με τις δύο ισοπαλίες που πήρε στην έδρα του, και μάλιστα με το ίδιο σκορ (1-1), διατηρήθηκε «ζωντανό» στο κυνήγι της πρόκρισης. Βέβαια, η ήττα που είχε από τη Μάριμπορ (3-0) την 1η αγωνιστική δυσκόλεψε αρκετά την κατάσταση και τώρα, θα πρέπει να υπερβάλλει εαυτόν για να τα καταφέρει. Το διπλό κόντρα στους Ρωμαίους, πάντως, φαντάζει δύσκολο και προσφέρεται σε απόδοση 8,00 από την bet365, με το Χ να είναι πιο προσιτό και να προσφέρεται σε απόδοση 4,00 από την bet365. Ο άσσος είναι η πιο πιθανή κατάληξη γι’ αυτόν τον αγώνα και μια επιλογή που μπορεί να στείλει ταμείο.
Γι’ αυτήν την Πέμπτη, συμπληρώνουμε με την bet365 για το στοίχημα κουπόνι με το άλλο παιχνίδι του 10ου ομίλου, που διεξάγεται την ίδια ώρα, αυτό ανάμεσα στην Τότεναμ και τη Μάριμπορ στο Λονδίνο. Οι «πετεινοί» βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο και καλούνται να ξεπεράσουν το εμπόδιο των Σλοβένων, ενδεχόμενο που προσφέρεται στο 1,25 από την bet365, για να μην μπουν σε περαιτέρω περιπέτειες, αναφορικά με την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση. Το συγκρότημα του Αντρέ Βίλας Μπόας έχει συγκεντρώσει τρεις βαθμούς, έπειτα από ισάριθμες ισοπαλίες και φιγουράρει στην 3η θέση. Αντίθετα, η Μάριμπορ, με το τρίποντο που πέτυχε επί του Παναθηναϊκού (3-0) και την ισοπαλία στο ματς του α’ γύρου κόντρα στους Βρετανούς είναι 2η και ατενίζει με αισιοδοξία το μέλλον της στη διοργάνωση. Λογικά, όμως, οι γηπεδούχοι θα κάνουν την πρώτη τους εφετινή νίκη στο Europa League και αναμένεται, μάλιστα, να δώσει γρήγορο ρυθμό στον αγώνα, με το over, που προσφέρεται σε απόδοση 1,65 από την bet365 να είναι εξίσου πιθανό.