Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Εξαιρετικά τα πήγαμε χθες, είχαμε το απόλυτο 3 στα 3. Με δικαίωσε η Χάκεν (1,70), ένα σημείο που το είχα γράψει από την Τετάρτη στο twitter, πέρασε εύκολα το διπλό της Ρόδεραμ (2,00) αλλά και το γκολ/γκολ στο Νις Σεντ Ετιεν (1,65). Αυτά όμως ανήκουν στο παρελθόν και πάμε στα σημερινά όπου έχω επιλέξει σημεία με περισσότερο ρίσκο αλλά με καλές αποδόσεις. Γνώμη μου είναι για trixie (σύστημα 2-3) και όχι καρφωτά.

264 2 1,90
Υπό φυσιολογικές συνθήκες θα πήγαινα προς το no bet ωστόσο το γεγονός ότι τη Βασιλεία ανέλαβε από την αρχή της εβδομάδας ο Μουράτ Γιακίν, με οδηγεί στο διπλό. Ένας παίχτης που τίμησε τη φανέλα της Βασιλεία, αγαπητός στους οπαδούς. Ο Μουράτ Γιακίν που έκλεισε την καριέρα του το 2006 στη Βασιλεία και φαινόταν ότι κάποτε θα επέστρεφε στην ομάδα της καρδιάς του, έκτοτε ανέλαβε την Τουν μία μικρομεσαία ομάδα κατάφερε να τη βγάλει στο Γιουρόπα Λιγκ, εν συνεχεία ανέλαβε τη Λουκέρνη όπου και την εκτόξευσε πέρσι στη δεύτερη θέση, διεκδικώντας το πρωτάθλημα. Κι όμως επειδή η Λουκέρνη δεν ξεκίνησε καλά, ο Γιακίν απολύθηκε. Και το διαζύγιο μόνο φιλικό δεν ήταν. Και πως τα φέρνει η πουτ… η ζωή, ο Γιακίν στο πρώτο του παιχνίδι στον πάγκο της Βασιλείας να αντιμετωπίζει την πρώην του ομάδα, με τον πρόεδρο της Λουκέρνης να κάνει κάτι δηλώσεις ολίγον ειρωνικές . Σίγουρα ο Γιακίν θέλει να ξεκινήσει με το δεξί, ο Γιακίν μπορεί να δώσει το κάτι διαφορετικό στη Βασιλεία και σε αυτό το παιχνίδι ειδικών συνθηκών, θα πάμε στο διπλό.

282 2,00
Από τη στιγμή που χτες κέρδισε η Χάκεν, η Μάλμε θέλει νίκη και μόνο νίκη για να ελπίζει για το πρωτάθλημα. Είναι στο -4 από τη Χάκεν με ένα παιχνίδι λιγότερο και στο -3 από τη δεύτερη Έλφσμποργκ. Όπως καταλαβαίνετε τα περιθώρια για γκέλα είναι ανύπαρκτα. Και σίγουρα οι πιθανότητες για τη Μάλμε είναι οι λιγότερες σε σχέση με Έλφσμποργκ και Χάκεν. Αλλά αν σήμερα δεν κερδίσει η Ελφσμποργκ τότε όλα μπορούν να γίνουν αφού θα είναι σε απόσταση βολής από την πρώτη Χάκεν στο -1. Από την άλλη η Κάλμαρ είναι παντελώς αδιάφορη, στη μέση της βαθμολογίας δεν κυνηγά κάτι και απλά αναμένει τη λήξη του πρωταθλήματος. Μη σκεφτείτε βέβαια με την ελληνική, μεσογειακή λογική ότι θα χαριστεί. Δεν πρόκειται να συμβεί αλλά όπως και να το κάνουμε το κίνητρο μας οδηγεί στο διπλό της Μάλμε, το οποίο είναι δυαράκι. Στον απόλυτο μ.ο των εταιριών ο ΟΠΑΠ. Μόλις χτες νίκησε η Χάκεν, οι μπουκ κούρεψαν το διπλό και το έφεραν στα επίπεδα ΟΠΑΠ. Στην Ασία έχουμε αλλάγη στο line από το -0,25 στο -0,5.

318 2 2,15
Προφανώς το γεγονός ότι η Ρίβερ προέρχεται από δύο εκκωφαντικές νίκες με 4-0 επί της Άρσεναλ Σαραντί και 5-0 επί της Γοδόι Κρουζ, δε σημαίνει ότι έγινε ομαδάρα και δεν είναι φυσικά ο λόγος που πάω στο διπλό. Με αυτές τις νίκες πάντως ο Αλμέιδα ηρέμησε κάπως και πήρε βαθιές ανάσες για τη συνέχεια. Η Ρίβερ την επόμενη αγωνιστική παίζει με τη Μπόκα, στο πραγματικό el clasico. Με ιδιαιτερότητες καθώς η Ρίβερ προέρχεται από τον υποβιβασμό της, σίγουρα θα επιδιώξει σήμερα να πάρει μία νίκη ψυχολογίας ώστε να έχει μία ήρεμη εβδομάδα για να προετοιμαστεί για το μεγάλο ντέρμπι. Δεν θα παίξει σήμερα ο παλαίμαχος Τρεζεγκε (8/1), όποτε θετικό αυτό. Από την άλλη η Κίλμες είναι σε τραγική κατάσταση, δεν έχει νίκη στα τελευταία έξι παιχνίδια ενώ θα έχει και σημαντικές απουσίες με πρώτη αυτή του χαφ Κανέο (7/0), που είναι ο καλύτερός της παίχτης. Το διπλό στις αποδόσεις που κυκλοφορεί αξίζει το ρίσκο, αλλά επαναλαμβάνω μη μας παρασύρει το γεγονός ότι η Ριβερ πέτυχε 9 γκολ στις τελευταία δύο παιχνίδια. Έχει κενά ως ομάδα.

Καλή τύχη