Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΡΙΤΗΣ

Δεύτερη αγωνιστική σήμερα για το Τσάμπιονς Λιγκ, όπου και στις οχτώ αναμετρήσεις υπάρχουν ορατά φαβορί με αποτέλεσμα οι αποδόσεις να είναι ιδιαίτερα χαμηλές. Για να σας είμαι ειλικρινής δεν βλέπω και εκπλήξεις, τουλάχιστον στα περισσότερα από αυτά. Βέβαια θα μου πείτε θα παίξουμε τα 1,30 και 1,50; Σωστό και αυτό. Δεν είναι μέρα για σοβαρό παιχνίδι και ας είναι Τσάμπιονς Λιγκ. Σοβαρό παιχνίδι θα κάνουμε την Πέμπτη όχι σήμερα πάντως με τα 1,30 και τα 1,50.

Έχουμε και λέμε Τσέλσι και Μπάγερν θεωρώ ότι εύκολα θα περάσουν τα διπλά, αλλά η απόδοση κατά μ.ο είναι στο 1,30. Οπότε για όσους παίζουν διαδικτυακά νομίζω ότι αξίζει να πάμε σε Τσέλσι (-1,5) και Μπάγερν over 1.5 συνολικά γκολ ομάδας για να ανεβάσουμε και την απόδοση.

Για το Μπενφίκα Μπαρτσελόνα, θεωρώ ότι η Μπαρτσελόνα έστω και δύσκολα θα το πάρει το παιχνίδι και ας ακολουθεί το clasico με τη Ρεαλ. Η Μπαρτσελόνα όπου γυροφέρνει τη γκέλα, παίρνει τα παιχνίδια στο γκολ, στα τελευταία λεπτά ενώ το Σάββατο έκανε επική ανατροπή μέσα στη Σεβίλλη όπου βρέθηκε στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου να χάνει 2-0 στο 48 με γκολ του Νεγρέδο. Για να μειώσει άμεσα σε 2-1 ο Φάμπρεγας στο 53 με τον Ισπανό άσσο να κερδίσει και την αποβολή του Μεδέλ στο 73 για χτύπημα εκτός φάσης (τύφλα να χει η Βουγιουκλάκη). Στο 82 ο Φάμπρεγας κάνει το 2-2 και στις καθυστερήσεις ο Βίγια μετά από έξοχη κάθετη πάσα κάνει το 2-3 και παγώνει το Σάντσεθ Πιχουάν. Μάλιστα δεν αποκλείται ο Βίγια να πάρει φανέλα βασικού με τον Πέδρο να μένει στον πάγκο. Ινιέστα και Πουγιόλ επέστρεψαν τις προπονήσεις αλλά δύσκολα θα τους δούμε στην 11αδα. Οπότε πάλι το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα είναι ο Σονγκ με το Μασεράνο. Από την άλλη η Μπενφίκα έκανε και αυτή ανατροπή με την Πακος Φερέιρα όπου μετά το 1-0, κυριάρχησε έχασε καλές ευκαιρίες και με πρωταγωνιστή το Λίμα γύρισε το παιχνίδι σε 1-2. Ο Ζέσους δε μπορεί να υπολογίζει στο βασικό φορ Καρντόσο ενώ κανονικά θα βρεθεί στην 11αδα ο Αιμαρ. Έστω και δύσκολα η Μπαρτσελόνα πιστεύω ότι θα το πάρει παιχνίδι, ενδεχομένως να κυνηγήσει ένα γκολ νωρίς ώστε να κάνει και συντήρηση δυνάμεων. Οπότε πάμε και με over 0.5 γκολ γενικά στο α ημίχρονο.

Βαλένθια Λιλ, εδώ είναι από τα μικρά όπου θα πάω στο no bet. Ναι μεν η Λιλ δεν είναι σε καλή κατάσταση, δέχεται εύκολα το γκολ και η Βαλένθια μέσα στο Μεστάγια είναι δυνατή αλλά δεν είναι ο άσσος για 1,45. Ενδεχομένως στο live να αποκτήσει αξία.

Αντίστοιχα και για το Σπαρτάκ Μόσχας Σέλτικ. Λογικός ο άσσος, η Σέλτικ έχει χάσει την αίγλη της τα τελευταία αρκετά χρόνια, αλλά όχι ρε παιδιά και στο 1,40 η Σπαρτάκ. Δεν είναι Μπαρτσελόνα. Έξω ο άσσος κυμαίνεται στο 1,57-1,60. Στο 1,60+ θα το συζητούσα αλλά όχι για πιο κάτω.

Και το Κλουζ Μάντσεστερ το αφήνω στην άκρη, διότι η Γιουνάιτεντ δεν έχει εντυπωσιάσει με την απόδοσή της και το διπλό στο 1,60 δε νομίζω ότι έχει αξία.

Η Γαλατασαράι μπορεί να ξεκίνησε με ήττα από τη Μάντσεστερ στο Ολντ Τράφορντ ωστόσο στάθηκε αξιόλογα, έπαιξε καλά. Σήμερα το Τουρκ Τέλεκομ Αρένα θα είναι κατάμεστο, η Γαλατασαράι δίνει το πρώτο της εντός έδρας παιχνίδι στο Τσάμπιονς Λιγκ μετά το Δεκέμβριο του 2006, το γεγονός ότι ηττήθηκε την Παρασκευή από την Ορντουσπορ με 2-0 δεν μου λέει κάτι καθώς άπαντες νομίζω είχαν το νου τους στο αποψινό παιχνίδι. Και σίγουρα γνωρίζουν πως αν θέλουν να πετύχουν κάτι καλό στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ το αποψινό παιχνίδι κόντρα ση Μπράγκα είναι must win. Εντάξει καλή η Μπράγκα, ξεκίνησε όμως και εκείνη με ήττα τον όμιλο από την Κλουζ και μάλιστα εντός έδρας. Θα το πάει προσεχτικά το παιχνίδι και θα προσπαθήσει να παίξει την κόντρα. Σωστός ο άσσος στο 1,85 - 1,90.

Γιουβέντους Σαχταρ. Η Γιουβένους το Σάββατο διέλυσε τη Ρόμα με 4-1, το σκορ θα μπορούσε κάλλιστα να ήταν πολύ ψηλότερο. Η Μεγάλη Κυρία, μπήκε δυνατά, έμοιαζε πυρηνοκίνητη και μόλις στο 19 το σκορ ήταν στο 3-0. Η Γιουβέντους όποτε ήθελε έκανε φάσεις, είχε και 2-3 δοκάρια. Πλάκα έκανε σε όλο το α ημίχρονο. Στο β ημίχρονο κατέβασε ρυθμούς, πήγε το παιχνίδι στο ρελαντί, μείωσε η Ρόμα σε 3-1 με ένα πέναλτι που μόνο ο Ριτσόλι είδε αλλά από εκεί και πέρα τίποτα το σπουδαίο. Για να έρθει ο Τζιοβίνκο στα χασομέρια να κάνει το 4-1 σε μία αντεπίθεση, ακόμα τον κυνηγάει ο στόπερ της Ρόμα. Στην πρώτη αγωνιστική θύμισε Γιουβέντους από τα παλιά και αν και βρέθηκε να χάνει με 2-0 μέσα στο Λονδίνο με το εκπληκτικό γκολ του Όσκαρ εν τούτοις κατάφερε να ισοφαρίσει σε 2-2 και να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας. Η Σαχτάρ από την άλλη κέρδισε εύκολα τη Νόρτζελαντ με 2-0. Πολλά με λίγα ήταν το παιχνίδι, η Νόρτζελαντ είναι ο αδύναμος κρίκος του ομίλου και έχω την εντύπωση ότι πρέπει να είναι η ομάδα με το χαμηλότερο ή αν όχι το χαμηλότερο από τα χαμηλότερα μπάτζετ στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ. Η Σαχτάρ πάει τρένο από την αρχή της σεζόν με 10 στα 10 στο εγχώριο πρωτάθλημα. Σίγουρα η ομάδα του Λουτσέσκου δεν είναι να την υποτιμά κανείς και όποιος το κάνει θα το πληρώσει. Δεν είναι τόσο εύκολος ο άσσος για 1,45. Αν βέβαια πιάσει την απόδοση που έπιασε με τη Ρόμα η Γιουβέντους θα το καθαρίσει το παιχνίδι, αλλά ο άσσος στο 1,45 δεν αξίζει.

Καλή τύχη