Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ: ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΤΑΣΗ ΤΩΝ ΑΓΟΡΩΝ

Οι αγώνες για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014 κλέβουν την παράσταση και στο πρόγραμμα της Τρίτης, με τις εθνικές ομάδες να ρίχνονται στη μάχη για τη διεκδίκηση μιας θέσης στα γήπεδα της Βραζιλίας. Η Εθνική μας δοκιμάζεται στη Σλοβακία, όμως υπάρχουν ακόμα πολλές ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις και έχει αξία να δούμε πως κινούνται οι αγορές ένα 24ωρο πριν τους αγώνες.

Στον αγώνα της Πορτογαλίας με τη Βόρειο Ιρλανδία ο «άσσος» παίζεται σε ποσοστό που αγγίζει το 100% (!) και η απόδοσή του είναι στο 1,10 (τζίροι Betfair). Καθολική είναι επίσης η προτίμηση του κόσμου στο Ισραήλ, που φιλοξενεί το Λουξεμβούργο, αλλά και στη Βοσνία που υποδέχεται τη Λιθουανία, με τα σημεία αυτά να είναι στο 1,10 και 1,25 αντίστοιχα.

Το 97% των συνολικών ταιριασμένων στοιχημάτων έχουν πάει πάνω στη Ρωσία, στο παιχνίδι της με το Αζερμπαϊτζάν, στην Κροατία που αντιμετωπίζει την Ουαλία, στην Αργεντινή που δοκιμάζεται στη Χιλή στα προκριματικά της ζώνης της Νοτίου Αμερικής και στη Βραζιλία που κοντράρεται σε φιλική αναμέτρηση με την Ιαπωνία.

Και σε παιχνίδια μεγαλύτερης σημασίας και με αντιπάλους ομάδες που έχουν ένα καλό όνομα στο Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο βλέπουμε να υπάρχει ξεκάθαρη τάση προς ένα σημείο. Χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι ο «άσσος» τηςΓερμανίας με τη Σουηδία, ο «άσσος» της Τσεχίας με τη Βουλγαρία, ο «άσσος» της Ισπανίας με τη Γαλλία, ο «άσσος» του Βελγίου με τη Σκωτία, αλλά και ο «άσσος» της Ιταλίας με τη Δανία.