Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΠΕΜΠΤΗΣ

Δεν τα πήγαμε καλά χθες αφού τόσο η Φενέρ όσο και η Μπάτε Μπορίσοφ έμειναν στο 1-1. Σήμερα συνεχίζουμε με τον τρίτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, όπου η επιλογές μου συνοψίζονται στη δυάδα με διπλό Μπουρσασπορ και under τον ΠΑΟΚ.

145 2 1,65
Στην Κουόπιο ζουν ιστορικές στιγμές μιας και πρώτη φορά η ομάδα περνάει στον γ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Παρ ότι ηττήθηκε εντός έδρας 1-0 από την Μακάμπι Νετάνια, προκρίθηκε χάρη στη νίκη με 2-1 στο πρώτο παιχνίδι στο Ισραήλ. Ωστόσο, το παραμύθι κάπου εδώ θα τελειώσει και η Κουόπιο θα προσγειωθεί στην πραγματικότητα. Όντας τελευταία στο πρωτάθλημα την Φιλανδίας και με το φάντασμα του υποβιβασμού να πλανάται από πάνω της, μάλλον μοιάζει με πολυτέλεια το Γιουρόπα Λιγκ. Από την άλλη η Μπουρσασπορ που ενώ η UEFA είχε αποφασίσει τον αποκλεισμό της από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, δικαιώθηκε από το CAS και έτσι πήρε κανονικά το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Ως ομάδα σε σχέση με πέρσι που κατέληξε στην 8η θέση δεν έχει αλλάξει ιδιαίτερα. Η απόδοση του διπλού πέφτει σε όλες τις εταιρίες ενώ και στην Ασία το line πήγε από το -0,5 στο -0,75.

151 under 1,65
Πρεμιέρα για τον ΠΑΟΚ του Γιώργου Δώνη στο Ισραήλ, όπου η επιλογή μου θα είναι το under μιας και αναμένω κλειστό παιχνίδι. Ήδη από τα ρεπορτάζ που διαβάζουμε ο Δώνης θέλει πρώτα να διαφυλάξει τα νώτα του και από εκεί και πέρα ότι καλύτερο έρθει θα είναι ευπρόσδεκτο. Οι Ισραηλίτες ως ομάδα σίγουρα δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο και πέρσι τερμάτισαν στην 3η θέση έχοντας 17 βαθμούς διαφορά από την πρώτη θέση. Ο ΠΑΟΚ και λόγω εμπειρίας είναι το φαβορί ωστόσο, ο δικέφαλος του Βορρά είναι αποδυναμωμένος καθ ότι αποχώρησαν οι Χαλκιάς, Τσιρίλο, Σνάουτσερ, Ιβιτς, Κρέσιτς, Μαλεζάς ενώ και ο Σταφυλίδης πωλήθηκε στη Λεβερκούζεν αλλά θα μείνει την τρέχουσα χρονιά ως δανεικός. Το στοίχημα για τον Γιώργο Δώνη είναι μεγάλο και μένει να δούμε πως θα εμφανιστεί ο νέος ΠΑΟΚ. Πολύ πιθανή η ισοπαλία, που σίγουρα δε θα χαλάσει τον ΠΑΟΚ έχοντας και τη ρεβάνς στην Τούμπα. Σε πολλές εταιρίες έχουμε πτώσης της απόδοσης στο 1Χ.

Καλή τύχη.