Κυριακή 12 Αυγούστου 2012

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ


Εξαιρετικά μας κύλησε η χθεσινή μέρα όπου και είχαμε το απόλυτο στις προτάσεις και η τριάδα πλήρωσε. Πέρασαν εύκολα τα δύο από τη Σκωτία, η Κουινς Παρκ (1,55) και η Ντανφέρμλιν (1,75) αλλά και η Τζόινβιλ (2,30) το βραδάκι όπου ο ΟΠΑΠ όπως λέγαμε από το πρωί είχε ρίξει την απόδοση από το εξωπραγματικό 2,30 στο 2,00, εκεί δηλαδή που το είχαν ρίξει όλες οι εταιρίες, ακόμα και κάτω του 2,00 πριν αρχίσει το παιχνίδι. Αφήνουμε στην άκρη τα χθεσινά και πάμε για σήμερα σε δυάδα από το βόρειο τμήμα της Ευρώπης, με Ελσίνκι και Χαρτς.

347 2 2,05
Τοπικό ντέρμπι του Εδιμβούργου και ίσως το μεγαλύτερο ντέρμπι πλέον στη Σκωτία δεδομένου ότι δεν έχουμε πια το Old Firm μετά τον υποβιβασμό της Ρέιντζερς στην τρίτη κατηγορία. Η Χιμπέρνιαν και φέτος αναμένεται να παλέψει για την αποφυγή του υποβιβασμού, διαθέτει από τα πιο φτωχά ρόστερ της κατηγορίας σε αντίθεση με τη μισητή αντίπαλο, όπου παρ ότι έχασε 3-4 βασικά στελέχη της εν τούτοις διαθέτει καλή ομάδα, όπου οι εκτιμήσεις την φέρνουν στη δεύτερη θέση πίσω σαφώς από τη Σέλτικ. Η Χαρτς όπου έχει αποκτήσει πελατειακή σχέση με τη συμπολίτισσα, καθ ότι μετρά 9 νίκες και 2 ισοπαλίες στις τελευταίες 11 αναμετρήσεις. Θυμίζω επίσης ότι πέρσι η Χαρτς σκόρπισε στους 5 ανέμους τη Χιμπέρνιαν όταν και τη διέσυρε στον τελικό του κυπέλλου με 5-1. Δηλαδή απ όπου και να το δούμε στο διπλό καταλήγουμε. Ας ελπίσουμε η προϊστορία να συνεχιστεί και σήμερα…

360 2 1,55
Πλέον η Ελσίνκι μετά τον αποκλεισμό της από τη Σέλτικ για τον γ’ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ στρέφει την προσοχή της στο πρωτάθλημα όπου έχει μόλις μία νίκη στα τελευταία 8 παιχνίδια και η απόσταση από την πρώτη Τούρκου είναι στους 4 βαθμούς. Η Λάχτι από την άλλη είναι στο +6 από τη ζώνη του υποβιβασμού, δεν είναι σε καλή κατάσταση μετρά τρεις σερί ήττες και δύσκολα θα σταθεί εμπόδιο στην Ελσίνκι όπου αν παρουσιαστεί σοβαρή θα το πάρει το παιχνίδι. Η απόδοση του διπλού πέφτει σε πολλές εταιρίες ενώ έχουμε και μεταβολή στο line στην Ασία από το -0,75 στο -1 για την Ελσίνκι.

Καλή τύχη.