Κυριακή 24 Ιουνίου 2012

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ KΥΡΙΑΚΗΣ

Χτες είδαμε με διαφορά το χειρότερο παιχνίδι του Euro, με την Ισπανία να παίρνει εύκολα την πρόκριση με 2-0. Ο Μπλαν τα έκανε θάλασσα στο κρισμότερο παιχνίδι της προπονητικής του καριέρας κατέβασε μία Γαλλία αλλά Ελλάδα αφήνοντας ότι δημιουργικό χαφ είχε στον πάγκο προσπαθώντας να δυναμώσει το κέντρο ενώ στην επίθεση άφηνε τον παντελώς ντεφορμέ Μπενζεμά. Και φυσιολογικά η Γαλλία αποκλείστηκε. Προσωπικά ανέμενα μία τελείως διαφορετική εικόνα από τη Γαλλία, διότι είχε την ποιότητα να κοντράρει την Ισπανία κάτι το όποιο δεν έγινε φυσικά.

Σήμερα κληρώνει και το τελευταίο εισιτήριο, στο πιο αμφίρροπο παιχνίδι της φάσης των 8, στο Αγγλία Ιταλία. Το οποίο στοιχηματικά όμως δεν θα με απασχολήσει. Ωστόσο, η εκτίμηση μου είναι ότι η Αγγλία θα πάρει την πρόκριση.

Κατά τα άλλα έχουμε και την τελευταία αγωνιστική στην Αργεντινή, στην Κλαουσούρα όπου κυριολεκτικά γίνεται χαμός από τα σενάρια. Και επειδή υπάρχει και η ειδική βαθμολογία όπου και προκύπτει το ποια ομάδα θα υποβιβαστεί, η Τίγκρε είναι πολύ πιθανό να πάρει το πρωτάθλημα και να υποβιβαστεί (!!!!). Είναι αναμφίβολα από τα πιο περίεργα συστήματα βαθμολογίας.

244 1 1,40
Εντάξει μικρή η απόδοση του άσσου και είναι στο χέρι του καθενός για το αν αξίζει να παιχτεί αλλά η Άρσεναλ Σαραντί με νίκη παίρνει το πρωτάθλημα ή μάλλον για να το πούμε πιο σωστά επειδή ισοβαθμεί στην πρώτη θέση με την Τίγκρε, αν κερδίσει και η Τιγκρε τότε το πρωτάθλημα θα παιχτεί σε αγώνες μπαράζ. Η Μπελγράνο είναι αδιάφορη, όσο αδιάφορη μπορεί να είναι μία ομάδα στην Αργεντινή. Η Άρσεναλ Σαραντί είναι σε εξαιρετική κατάσταση, αήττητη στα τελευταία 10 παιχνίδια ενώ προέρχεται από την τεράστια νίκη μέσα στο Μπομπονέρα με 3-0. Και όπως γίνεται αντιληπτό στην Άρσεναλ Σαραντί ζούνε ιστορικές στιγμές, είναι σίγουρα το κρισιμότερο παιχνίδι στην ιστορία τους σε εγχώριο επίπεδο και από την άλλη έχουμε μία Μπελγράνο που αποχαιρέτησε με νίκη το κοινό της, αναμένονται ανακατατάξει στην ομάδα ενώ δεν αποκλείεται να δούμε και νέα πρόσωπα στην 11αδα. Πάμε με τον άσσο, σε μικρή απόδοση μεν αλλά η λογική μου είναι απλή. Εμείς θα χάσουμε ένα δελτίο και αυτοί θα χάσουν την πρόκριση.

257 1 1,65
Ήρθε νομίζω η ώρα να κάνει την πρώτη της νίκη η Σάντος, μετά από πέντε αγωνιστικές. Αποκλείστηκε μεσοβδόμαδα από την Κορίνθιανς στο Λιμπερταδόρες παρ ότι το πάλεψε αρκετά, έκανε μία υπερπροσπάθεια η οποία όμως δεν καρποφόρησε. Πλέον στρέφεται αποκλειστικά στο πρωτάθλημα όπου έχει μείνει πολύ πίσω και πρέπει να ανακάμψει. Παρ ότι υπάρχει κούραση από το παιχνίδι με την Κορίνθιανς, η Σάντος θα κατέβει με βασικούς. Από την άλλη η Κοριτίμπα έχει φουλ ψυχολογία μετά την πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου Βραζιλίας καθ ότι νίκησε 2-0 τη Σάο Πάολο, στο πρωτάθλημα δεν έχει ξεκινήσει και ιδιαίτερα καλά με δύο νίκες σε πέντε παιχνίδια. Και παρ ότι ξεκούρασε παίχτες την προηγούμενη αγωνιστική πήρε εύκολη νίκη με 3-0 επί της Ατλέτικο Γκοιανένσε. Σήμερα όμως δύσκολα θα φύγει με βαθμό ή βαθμούς από την έδρα της Σάντος. Επίσης έχουμε σημαντική μεταβολή στο line στην Ασία από το -0,5 στο -1 για τη Σάντος. Το 1,65 του ΟΠΑΠ είναι από τις μεγαλύτερες αποδόσεις που κυκλοφορούν.

Καλή τύχη.