Τρίτη 10 Απριλίου 2012

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΡΙΤΗΣ

Δύο στα τρία ο χθεσινός απολογισμός. Πέρασαν σχετικά ξεκούραστα το διπλό της Σαουθάμπτον (1,85) και ο άσσος του Λεβαδειακού (1,80) αλλά ο μικρός άσσος της Μπλάκμπουλ (1,40) δεν ήρθε ποτέ. Η Μπλάκμπουλ έμεινε 10 παίχτες από το 20, δέχτηκε το γκολ στο 57', στο 71' έκανε το 1-1 αλλά δε μπόρεσε να γίνει και το 2-1 και μας χάλασε μία καλή τριάδα. Συνεχίζουμε όμως και σήμερα χωρίς ανάσα και έχω επιλέξει μία δυάδα με το διπλό της Σέφιλντ Γιουν και της Μίλαν.

117 2 1,65
Μόλις είδα ότι χτες κέρδισε η Σέφιλντ Γουεν. αμέσως είπα ότι αύριο ξεκινάω με το διπλό της Σέφιλντ Γιουν. Ο λόγος είναι ότι η συμπολίτισσα χτες πέρασε στη δεύτερη θέση που οδηγεί στην απευθείας άνοδο. Και έτσι σήμερα η Σέφιλντ Γιουν. θέλει νίκη και μόνο νίκη ώστε να επανακαταλάβει τη δεύτερη και προνομιούχο θέση. Είναι σε εξαιρετική κατάσταση, μετρώντας 8 νίκες και 2 ισοπαλίες στα τελευταία δέκα παιχνίδια. Παίζει και καλό ποδόσφαιρο και σήμερα παίζει στην έδρα της υποβιβασμένης Ροτσντέιλ. Υποβιβασμένης όχι μαθηματικά αλλά επί της ουσίας είναι αδύνατο να γίνει το θαύμα της παραμονής. Νομίζω ότι το έχουν πάρει χαμπάρι και οι ίδιοι. Και αν ήθελαν να σωθούν ας μην είχαν μία νίκη μόλις στα τελευταία δέκα παιχνίδια. Το διπλό πέφτει παντού, έχει πέσει και στην Ασία και όσο περνάνε οι ώρες αναμένω και αλλαγή στο line.

119 2 1,50
Και να που ήρθε τούμπα το πρωτάθλημα στην Ιταλία μετά τη γκέλα της Μίλαν με τη Φιορεντίνα το Σάββατο όπου έγινε κυριολεκτικά σφαγή μιας και δεν πέρασε ούτε ένα σημείο. Πλέον η Μίλαν βρίσκεται ένα βαθμό πίσω από τη Γιουβέντους όπου νίκησε 2-0 το Παλέρμο και πέρασε στην κορυφή. Η Μίλαν στην ήττα, με ανατροπή παρακαλώ, από τη Φιορεντίνα δεν ήταν καθόλου καλή αν και προηγήθηκε πολύ νωρίς με ανύπαρκτό πέναλτι που κέρδισε ο Μάξι Λόπεζ και εκτέλεσε εύστοχα ο Ιμπρα. Με το καλημέρα στο δεύτερο ημίχρονο έγινε και το 1-1 σε τετ α τετ του Γιόβετιτς και από εκεί και ύστερα η Μίλαν αγχώθηκε, δεν είχε καθαρό μυαλό, δεν μπορούσε να κάνει μία οργανωμένη επίθεση και φυσιολογικά στο 88 ο Αμάουρι έκανε και το 1-2 και έγινε η κηδεία στο Σαν Σίρο. Τύπος και οπαδοί τα έβαλαν με τον Αλέγκρι και τις επιλογές του, ο Μπερλουσκόνι κάθε άλλο παρά στήριξε τον Αλέγκρι και πλέον η καρέκλα του αρχίζει και τρίζει. Η Μίλαν βέβαια σε ένα ακόμη παιχνίδι έχει πάρα πολλές απουσίες αλλά περιθώρια για νέα γκέλα απλά δεν υπάρχουν, αν δε θέλει φυσικά να πει αντίο στο πρωτάθλημα. Η Κιέβο από την άλλη είναι παντελώς αδιάφορη. Κάνει επιλογή στα παιχνίδια που θα χτυπήσει, όπως κάθε χρόνο εξάλλου. Δε νομίζω να χαριστεί στη Μίλαν, μη ξεχνάτε ότι η Κιέβο έχει φιλικότατες σχέσεις με την Ιντερ. Άλλα όπως είπα και πιο πάνω η Μίλαν δεν έχει περιθώρια για νέα γκέλα για αυτό και πάω στο διπλό. Η απόδοση του διπλού πέφτει σε πολλές εταιρίες ενώ και στην Ασία το line από το -0,75 έχει πάει στο -1.

Καλή τύχη.