Κυριακή 29 Απριλίου 2012

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Δύο στα τέσσερα είχαμε χθες. Χάσαμε το Χ(3,25) στο Κρίσταλ Πάλας Κάρντιφ και το διπλό της Άρσεναλ (1,80) όπου αν και καλύτερη έμεινε στο 1-1. Ενώ αντίθετα μας πέρασε ξεκούραστα το διπλό της Γαλατασαράι (2,05) και το διπλό της Σέφιλντ Γουένσντει(1,85) που ήταν και το δυνατό μας σημείο. Αυτά σχετικά με τον χθεσινό απολογισμό και πάμε στα σημερινά.

310 1 2,10
Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν και μεσοβδόμαδα για τον ημιτελικό του κυπέλλου με την Μπούρσασπορ να κερδίζει εύκολα με 3-0 την Εσκισεχίρσπορ. Συνεπώς η Μπούρσασπορ έχει πλέον το μυαλό της αποκλειστικά στον τελικό του κυπέλλου που της δίνει και έξοδο στην Ευρώπη ασχέτως του αν θα το κατακτήσει δεδομένου ότι η Φενερμπαχτσε θα τερματίσει στην πρώτη δυάδα, εν αντιθέση με την Εσκισεχίρ όπου για να διεκδικήσει έξοδο στην Ευρώπη πρέπει να κατακτήσει την πρώτη θέση στα πλεί οφ των θέσεων 5-8 και εν συνεχεία να κερδίσει την ομάδα που θα βγει τέταρτη από τον άλλο όμιλο των πλέι οφ. Είναι στο -2 από τη Σίβασπορ, η οποία έχασε χτες και άρα αν η Εσκισεχίρ σήμερα κερδίσει πιάνει κορυφή. Θέλω να ελπίζω ότι δεν θα αφήσει την ευκαιρία να πάει χαμένη. Δεν θεωρώ ότι θα το πάρει εύκολα το παιχνίδι αλλά έστω και δύσκολα μπορεί να επαληθευτεί ο άσσος. Η απόδοση του άσσου πέφτει σε πολλές εταιρίες ενώ στην Ασία έχουμε και μεταβολή στο line από το 0 στο -0,25.

314 Χ 2,40
Σημαδεμένη η ισοπαλία. Βολεύει απόλυτα τόσο την Αταλάντα όσο και τη Φιορεντίνα όπου θα διατηρηθούν σε απόσταση ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη. Και ουσιαστικά αν θέλετε τη γνώμη μου θα σφραγίσουν και την παραμονή σε περίπτωση που η Λέτσε δεν κερδίσει την Πάρμα. Την επόμενη αγωνιστική η Λέτσε παίζει μέσα στο Τορίνο με τη Γιουβέντους. Βολικό το Χ, πέφτει παντού η απόδοσή του, κάτω και από το 2,40 του ΟΠΑΠ και οι φίλοι μας οι Ιταλοί μας έχουν συνηθίσει σε κάτι τέτοια.

Καλή τύχη.