Σάββατο 28 Απριλίου 2012

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

Τελευταία αγωνιστική σήμερα σε Μεξικό Τσάμπιονσιπ και Κόνφερενς και προτελευταία σε Α και Β Αγγλίας. Προτελευταία επίσης και στη Γερμανία ενώ μεσοβδόμαδα ακολουθεί και κουπόνι γίγας μιας και την Τετάρτη έχουμε πάρα πολλά παιχνίδια, όπου μεταξύ άλλων έχουμε πλήρη αγωνιστική σε Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία και Ολλανδία. Σήμερα έχουμε και τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος στο ΟΑΚΑ, με τον Ολυμπιακό προφανέστατα να είναι το φαβορί αλλά δε νομίζω ότι είναι τόσο εύκολο όσο νομίζουν κάποιοι….

"ΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΤΩΝ BOOK ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΟΛΓΈΣ" Όπως έχουμε κάνει σε όλες τις έκλογες έτσι και σε αυτές έχω σχεδόν ολοκληρώσει την ανάλυση των αποδόσεων των μπουκ για τις εκλογές όπου πέρα από τα συμπεράσματα που θα εξχαθούν θα υπάρξουν και προτάσεις για στοίχημα.

133 Χ 3,25
Η Κάρντιφ θέλει επί της ουσίας ένα βαθμό έτσι ώστε να εξασφαλίσει τη θέση της στα πλέι οφ. Η Κρίσταλ Πάλας από την άλλη είναι παντελώς αδιάφορη. Η Κρίσταλ Πάλας είναι η ομάδα με τις περισσότερες ισοπαλίες εντός έδρας στην κατηγορία, 11 σε 22 αναμετρήσεις και η Κάρντιφ η ομάδα με τις περισσότερες ισοπαλίες εκτός έδρας επίσης 11 σε 22 παιχνίδια. Με δεδομένο και αυτό το στατιστικό αλλά κυρίως το γεγονός ότι με το Χ θα φύγουν αγκαλιασμένοι οι παίχτες από το γήπεδο, αφού η μεν Πάλας θα κλείσει τα εντός έδρας παιχνίδια χωρίς ήττα ενώ και η Κάρντιφ με το βαθμό της ισοπαλίας  θα εξασφαλίσει την είσοδό της στα πλέι οφ. Αν ήταν σε οποιοδήποτε άλλο πρωτάθλημα το Χ θα πλήρωνε λιγότερο από 3,00. Προφανές βέβαια το ρίσκο!

181 2 1,80
Η επική πρόκριση της Τσέλσι μέσα στο Καμπ Νου, φέρνει τα πάνω κάτω στη βαθμολογία της Πρέμιερ Λιγκ όσον αφορά τις ομάδες που θα βγουν στο Τσάμπιονς Λιγκ. Μιας και αν η Τσέλσι κατακτήσει το Τσάμπιονς Λιγκ από τη βαθμολογία θα βγουν τρεις ομάδες και όχι τέσσερις στο Τσάμπιονς Λιγκ. Όπερ και σημαίνει ότι με τα τωρινά δεδομένα η Νιουκάστλ θα παίξει στο Γιουρόπα Λιγκ. Αλλά η Νιουκάστλ είναι μόλις στο -3 από την τρίτη Άρσεναλ και έχει ένα παιχνίδι λιγότερο. Συνεπώς η Άρσεναλ δεν έχει περιθώρια για γκέλες αν και η Νιουκάστλ έχει δύσκολο πρόγραμμα. Σήμερα παίζει με την αδιάφορη Στόουκ, την οποία Στόουκ την κόντραρα και την προηγούμενη εβδομάδα με τη Νιουκάστλ και δικαιώθηκα εύκολα μιας και η Στόουκ έχασε με κάτω τα χέρια με 3-0 από τις Καρακάξες. Το είδα το παιχνίδι και είδα μία κούραση στη Στόουκ σαν να αναμένει τη λήξη για να πάνε διακοπές οι παίχτες. ‘Έχασε πολύ εύκολα. Σημειώστε ότι η Στόουκ διαθέτει τη χειρότερη επίθεση της κατηγορίας και αν δεν κάνω λάθος τη χειρότερη σε όλο το Νησί. Η Άρσεναλ από την άλλη έμεινε στο 0-0 με την Τσέλσι, ήταν καλύτερη, είχε ευκαιρίες, είχε δοκάρια αλλά η μπάλα δεν μπήκε στο πλεχτό. Ο Γουόλκοτ (34/8) τραυματίστηκε και μένει εκτός μέχρι τέλους ενώ εκτός είναι και ο Αρτέτα (28/6). Αμφότεροι βασικοί. Για τη Στόουκ επιστρέφει ο βασικός Πέναντ (26/0). Θα πάω με το διπλό των Κανονιέρηδων, φόρμα και κίνητρο εκεί μας οδηγούν. Μόνο η παράδοση δεν ευνοεί την ομάδα του Βενγκέρ.

188 2 1,85
Και πάνω που λέγαμε ότι η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ καθάρισε την απευθείας άνοδο μετά τη γκέλα της Σέφιλντ Γουένσντει με την Κόλτσεστερ εν τούτοις η ήττα της Γιουνάιτεντ την προηγούμενη αγωνιστική φέρνει και πάλι τα πάνω κάτω. Μιας και η διαφορά πλέον είναι στον ένα πόντο ενώ η Γιουνάιτεντ έχει δύσκολο παιχνίδι με τη Στίβενειτζ ενώ ο πρώτος της σκόρερ ο Έβανς (36/29) μπήκε φυλακή (!!!!). Συνεπώς ιδού η ρόδος ιδού και το πήδημα για τη Σέφιλντ Γουενσντει να πάρει το παιχνίδι κόντρα στην αδιάφορη και απογοητευμένη Μπρέντφορντ και το βραδάκι να περιμένει κανένα δώρο από τη Στιβενέιτζ. Η απόδοση του διπλού πέφτει παντού ενώ στην Ασία έχουμε και αλλαγή στο line από το -0,25 στο -0,5.

254 2 2,05
*Το παιχνίδι θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών, μόνο με γυναικόπεδα
Ενώ η Γαλατασαράι στο τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος ήταν στο +9 από τη Φενέρμπαχτσε, τώρα στα πλέι οφ η διαφορά έπεσε στους δύο βαθμούς μετά τη νίκη της Φενέρ μέσα στην έδρα της Γαλατά. Μαγική εικόνα το παιχνίδι με τη Γαλατά να χάνει άπειρες ευκαιρίες και τη μπάλα να μη μπαίνει μέσα. Ειλικρινά είναι να απορείς πως έφυγε η Φενερ με το διπλό από εκεί. Πλέον και με δεδομένο ότι η Γαλατα έχει την τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ την Φενερ εκτός έδρας δεν έχει περιθώρια για απώλειες βαθμών. Η Τράμπζονσπορ από την άλλη έχει πέσει κάπως, έχει χάσει τη φρεσκάδα της αν και σήμερα επιστρέφει ο παιχταράς, αρχισκόρερ Γιλμάζ (31/32) όπου θα παίξει με προστατευτική μάσκα στο πρόσωπο. Στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος η Γαλατα είχε νικήσει 3-0 μέσα στην Τραπεζούντα. Πάω με το διπλό, η απόδοση του οποίου πέφτει παντού. Ενώ και στην Ασία εκτιμώ ότι θα έχουμε και μεταβολή στο line.

Καλή τύχη.