Κυριακή 22 Απριλίου 2012

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Εξαιρετικά μας πήγε η χθεσινή μέρα, όπου είχαμε το απόλυτο στα ειδικά στοιχήματα που προτάθηκαν για το el clasico. Μας πέρασε το under 8.5 κάρτες (2,10), το γκολ/γκολ (1,61), το να σκοράρει πρώτη η Ρεάλ (2,75), anytime scorer Κρ. Ρονάλντο (2,50) και over 9 κόρνερ (1,53). Εκ του αποτελέσματος διαβάσαμε σωστά το παιχνίδι. Και φυσικά δικαιότατη η νίκη της Ρεάλ και η κατάκτηση του πρωταθλήματος με ρεσιτάλ προπονητικής από τον Μουρίνιο.

Όσον αφορά την τριάδα που προτάθηκε χτες, πέρασε άνετα ο άσσος της Νιουκάστλ (1,55) που ήταν και το δυνατό μου σημείο, πέρασε ο πολυπαιγμένος άσσος σωτηρίας της Μπρίστολ Σίτι (1,70) αλλά μας χάλασε το απόλυτο η Σρίσουμπερι (1,80) που ισοφαρίστηκε στο 78. Αυτά όσον αφορά το χθεσινό μας απολογισμό και πάμε στα σημερινά όπου το κουπόνι δε μπορώ να πω ότι λέει και πολλά. Ένα παιχνίδι θα καρτήσω για σήμερα και αυτό είναι το διπλό της Ιντερ που ανέφερα χτες στο twitter.

390 2 2,40
Μπορεί η Ιντερ φέτος να μας έχει κάψει αρκετές φορές εν τούτοις μυαλό δε βάζω και σήμερα ξεκινώ με το διπλό μέσα στο Αρτέμιο Φράνκι. Θεωρώ το 2,40 του διπλού άκρως ελκυστικό, το περίμενα πιο χαμηλά. Αμφότερες οι ομάδες θέλουν τους βαθμούς για διαφορετικούς όμως λόγους. Η Φιορεντίνα είναι μόλις στο +3 από τη ζώνη του υποβιβασμού ενώ η Ιντερ κυνηγά την έξοδο στην Ευρώπη. Μετά τη γκέλα της Ουντινέζε χτες που έμεινε στο 0-0 με την Κιέβο, αν σήμερα η Ιντερ νικήσει θα μπει για τα καλά στο κόλπο για την τέταρτη θέση μιας και η διαφορά θα πέσει στον πόντο. Όπως έχω γράψει και παλαιότερα θεωρώ δύσκολο να μείνει εκτός Ευρώπης η Ιντερ μιας και θα μιλάμε για τεράστια οικονομική καταστροφή για τον Μοράτι. Με τον Στραματσάνι στον πάγκο η Ιντερ έχει γίνει ομάδα του όσα βάλουμε και όσα φάμε. Σήμερα ο νεαρός τεχνικός κατεβάζει τους Νερατζούρι με 4-3-3, με την επιθετική τριπλέτα να αποτελούν, ο Ζάρατε, ο Μιλίτο και ο Άλβαρεζ. Από την άλλη οι Βιόλα μετά τη σπουδαία νίκη μέσα στο Μιλάνο κόλλησαν στο 0-0 με την Παλέρμο και ουσιαστικά έχασαν μία καλή ευκαιρία να αποσπαστούν περισσότερο από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού. Σημειώνουμε ότι η Φιορεντίνα έχει μακράν τη χειρότερη επίθεση της κατηγορίας ενώ σήμερα θα έχει και σημαντικές απουσίες. Καταρχήν θα λείψει ο καλύτερός της παίχτης, ότι καλύτερο διαθέτει δηλαδή, ο Γιόβετιτς. Εκτός επίσης θα είναι ο Αμάουρι, ο Κρόλντρουπ και ο Βάργκας. Όλοι βασικοί. Για μένα το 2,40 της Ιντερ, όπως ανέφερα ήδη από χτες και στο twitter έχει αξία.
Καλή τύχη.