Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ KΥΡΙΑΚΗΣ

Για πολλοστή φορά φέτος, η Ίντερ παρ ότι προηγήθηκε στο πρώτο πεντάλεπτο με γκολ του Καμπιάσο, εν τούτοις ηττήθηκε από την Κατάνια με 2-1. Το πέναλτι που δόθηκε στην Κατάνια, η προσωπική μου άποψη είναι ότι δεν ήταν τόσο καθαρό πέναλτι. Δε ξέρω αν οι διαιτητές την έχουν βάλει στο μάτι πάντως επί δύο αγωνιστικές την έχουν στήσει στη γωνία. Και για να τα λέμε όλα, η Ίντερ ήταν μετριότατη σε όλο το παιχνίδι. Κατά τα άλλα, η Ατλέτικο, αφού δεν σκόραρε ο Φαλκάο, κόλλησε 0-0 ενώ η Τβέντε που ήταν και το δυνατό μου σημείο, πέρασε εύκολα με 4-0. Όπως καταλαβαίνετε, ο απολογισμός της χθεσινής μέρας ήταν κακός και ελπίζω ότι σήμερα θα επανακάμψουμε.

413 1 1,50
Αν σήμερα η Τζένοα δεν κερδίσει τη Λέτσε, νομίζω ότι η καρέκλα του Μαλεζάνι θα αρχίσει να τρίζει επικίνδυνα. Και ο Πρετσιόζι, ο πρόεδρος της Τζένοα, δεν χαρίζεται. Την επόμενη αγωνιστική η Τζένοα παίζει στο Τορίνο με τη Γιουβέντους, οπότε τα περιθώρια στενεύουν. Και αυτό ο Μαλεζάνι το γνωρίζει από πρώτο χέρι. Η Λέτσε από την άλλη μέχρι στιγμής έχει παρουσιάσει μία άθλια εικόνα, δίχως αρχή μέση και τέλος ενώ σήμερα θα της λείψει και ο καλύτερός της παίχτης ο Ντι Μικέλε. Συνεπώς η Τζένοα έχει μία χρυσή ευκαιρία να επιστρέψει στις νίκες. Ιδού λοιπόν η Ρόδος, ιδού και το πήδημα!

423 2 1,50
Δε νομίζω ότι χρειάζονται μακροσκελείς αναλύσεις για το διπλό της Παρί. Πέραν του ότι υπάρχει χαώδης διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες, η Παρί έχει βρει ρυθμό κάτι που φαίνεται και από την τριάρα που έριξε εκτός έδρας επί της Μονπελιέ και από τη νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής επί της Λυών με 2-0. Η Αζαξιό από την άλλη έχει μόλις μία νίκη έως τώρα στο πρωτάθλημα, διαθέτοντας τη δεύτερη χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος. Νομίζω ότι αν παίξει λίγο σοβαρά η Παρί δεν θα έχει απολύτως κανένα πρόβλημα να περάσει από την Κορσική.

437 1 2,00
Ειλικρινά δε μπορώ να τα κατλάβω τις πταίει και η Εστουδιάντες βρίσκεται στο πάτο της βαθμολογίας και η Ραφαέλα πίσω από την πρωτοπόρο Μπόκα. Πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, όλοι ανέμεναν το αντίστροφο. Η Εστουδιάντες μπορεί να έχει μία νίκη σε 10 παιχνίδια αλλά δεν ήταν σε όλα τα παιχνίδια τόσο τραγική όσο θα περίμενε κανείς. Ναι μεν σε παιχνίδια όπως με τη Μπόκα και τη Λανούς ήταν όντως τραγική, απ όσο θυμάμαι, αλλά στο παιχνίδι με την Τίγκρε, που έχασε 3-1, ήταν μάλλον τυχαίο. Είχα γράψει και σχετικό κείμενο στο site. Κοιτάζοντας το ρόστερ μου φαίνεται αδιανόητο να βρίσκεται στο πάτο της βαθμολογίας. Μέσα σε όλα, ήρθε και ανακοίνωση από το Βερόν, από τον εμβληματικό αρχηγό της, ότι το Δεκέμβριο αποχωρεί από την ενεργό δράση. Όπως καταλαβαίνετε το κλίμα συγκίνησης είναι διάχυτο στις τάξεις των οπαδών της Εσρτουδιάντες. Από την άλλη η Ραφαέλα, εκπλήσσει με την έως τώρα πορεία της, συμπαθητική ομάδα. Αλλά σήμερα θα πάω στον άσσο της Εστουδιάντες, επιστρέφει ο Βερόν με τον Μποσέλι και νομίζω ότι ήρθε επιτέλους η ώρα για την επιστροφή στις νίκες για την μεγάλη Εστουδιάντες.

Καλή τύχη.