Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ KΥΡΙΑΚΗΣ

Αρκετά καλά κύλησε η χθεσινή μέρα όπου είχαμε 3 στα 4. Πιο συγκεκριμένα, πέρασε ξεκούραστα το διπλό της Σίτι (1,50), που ήταν και το δυνατό μας σημείο, πέρασε το διπλό της Κιντερμίνστερ (2,20) και το διπλό της Κουινς Παρκ (1,70). Αντίθετα χάσαμε το διπλό της Πίτερχερντ (2,10) στην έδρα της Μοντροούζ. Για να δούμε όμως σήμερα τι θα κάνουμε.

401 2 1,40
Δε χρειάζονται και πολλές αναλύσεις για το διπλό της Τσέλσι στο Ρίμποκ. Η ομάδα τους Βίλας Μπόας ανεβαίνει παιχνίδι με παιχνίδι, σύναμμα η Τσέλσι έχει μία εκπληκτικά προϊστορία όπου μετρά 8 συνεχόμενα διπλά μέσα στην έδρα της Μπόλτον και μάλιστα χωρίς η Μπόλτον να σκοράρει (!!!). Η Μπόλτον η οποία μετρά 5 ήττες στις 6 πρώτες αγωνιστικές, έχοντας δεχθεί ήδη 16 γκολ. Φυσιολογικά βρίσκεται στο πάτο της βαθμολογίας. Ούτως ή άλλως φέτος η Μπόλτον δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο και σχεδόν όλοι από την αρχή της χρονιάς, έλεγαν ότι θα κινδυνεύει σοβαρά φέτος. Διπλό λοιπόν, έστω και αν η Τσέλσι παίζει χωρίς τον Τόρες.

429 1 2,15
Συνήθως δεν είθισται να ασχολούμαι με τοπικά ντέρμπι αλλά θα κάνω μία εξαίρεση για το Λονδρέζικο ντέρμπι. Η Άρσεναλ από την αρχή της χρονιάς παρουσιάζεται τραγική, με μία άμυνα παιδική χαρά και έχω την αίσθηση ότι η εποχή Βενγκέρ στην Άρσεναλ βαίνει προς το τέλος της. Βέβαια για να τα λέμε όλα, η Άρσεναλ όλο αυτό τον καιρό έχει πάρα πολλές και σημαντικές απουσίες, τις οποίες θα έχει και σήμερα αν και κάποιοι ίσως επιστρέψουν όπως ο Γουόλκοτ, ο Ζερβίνιο κ.α αλλά δεν υπάρχει σίγουρη ενημέρωση για κάτι . Από την άλλη η Τότεναμ είναι σε εξαιρετική κατάσταση, την είδα και στο παιχνίδι της πέμπτης κόντρα στη Σάμροκ όπου μόλις δέχθηκε το γκολ, έβαλε τη Σάμροκ μέσα στα καρέ της και οι Ιρλανδοί δε μπορούσαν ούτε τη σέντρα να περάσουν και έχασαν 3-1. To momentum είναι για την Τότεναμ, και όταν υπάρχει μία τριάδα πίσω από τον Αντεμπαγιόρ Φαν Ντερ Φααρτ, Μπέιλ και Λένον τότε σίγουρα η Τότεναμ πετύχει γκολ αφού απέναντι της, έχει την άμυνα για πανηγύρια των κανονιέρηδων. Καλύτερα όμως να δούμε πρώτα τις 11αδες και ύστερα να τιμήσουμε τον άσσο.

447 2 1,65
Η Γαλατασαράι φέτος είναι φτιαγμένη για μεγάλα πράγματα, έχοντας ρίξει πολύ χρήμα στις μεταγραφές. Με τον Τερίμ στο πάγκο όπου φαίνεται να κάνει δουλεία, αφού η Γαλατά έχει αρχίσει και βελτιώνεται σε σύγκριση με την αρχή του πρωταθλήματος όπου δεν είχε καλό αγωνιστικό πρόσωπο. Αντιμετωπίζει σήμερα εκτός έδρας την Ανκαραγκούτσου, όπου οι γηπεδούχοι μόλις την προηγούμενη αγωνιστική πήραν τον πρώτο τους βαθμό στο πρωτάθλημα, εκτός έδρας κόντρα στη Γκεντσλερμπιρλίγκι. Αν η Γαλατα παίξει βάσει των δυνατοτήτων της, νομίζω ότι μπορεί να φύγει με τους τρεις βαθμούς από την έδρα της Ανκαραγκούτσου.

Καλή τύχη.