Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

EKTIMHΣΕΙΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ

Σε γενικές γραμμές φυσιολογικά τα αποτελέσματα χθες στο Τσάμπιονς Λιγκ διότι ναι μεν παιζόταν το 2 της Μπάγερν και άσσος της Λιλ αλλά αμφότερα δεν ήταν εύκολα παιχνίδια. Η Μπάγερν βέβαια έχασε και πέναλτι. Όσον αφορά το παιχνίδι της Ίντερ, χωρίς να θέλω να το παίξω μετά Χριστό προφήτης, σκεφτόμουν να προτείνω το διπλό αποκλειστικά και μόνο λόγο απόδοσης. Αλλά όταν φέτος με έχει κάψει η Ίντερ άπειρες φορές, προτίμησα να απέχω.

Κατά τα άλλα, το μοναδικό σημείο που προτάθηκε, το διπλό της Μπενφίκα πέρασε και μάλιστα σχετικά εύκολα. Στο twitter επίσης προτάθηκε στο live η ανατροπή της Σίτι, την οποία πληρωθήκαμε στο 93', με τη Σίτι επειδή το είδα το παιχνίδι να είναι πολύ ανώτερη να έχει χάσει πολλές ευκαιρίες για να έρθει η λύτρωση στο 93'.

Πάμε όμως στα σημερινά, όπου τα φαβορί είναι σε εξευτελιστικές αποδόσεις. Τα μισά παιχνίδια στον ΟΠΑΠ, προσφέρονται κάτω από 1,25 και μάλιστα η Μπαρτσελόνα και η Τσέλσι με χάντικαπ ενός γκολ. Για μένα, όπως είπα και χτες, αυτά τα φαβορί αξίζει να τα κυνηγήσεις στο live, όπως έγινε χτες με τη Σίτι και με τη Γιουνάιτεντ. Όπως θα δείτε και παρακάτω στη προτεινόμενη δυάδα, δεν έχω ασχοληθεί με τα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ.

137 Ολυμπιακός Ντόρτμουντ
Βέβαια το παιχνίδι που κλέβει τη παράσταση, είναι το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Ντόρτμουντ. Αναμένεται καυτή η ατμόσφαιρα στο Καραϊσκάκη, όπως πληροφορήθηκα, σε ένα παιχνίδι δίχως αύριο για τους Πειραιώτες. Λέω δίχως αύριο, διότι αν σήμερα χάσει, τελειώνουν τα πάντα. Προσωπικά, μπορεί να μην ασχοληθώ στοιχηματικά με το συγκεκριμένο παιχνίδι αλλά αν έπαιζα κάτι θα πήγαινα πιο εύκολα προς το διπλό. Και το λέω αυτό, έχοντας δει τη Ντόρτμουντ σχεδόν σε όλα της τα παιχνίδια. Η Ντόρτμουντ μπορεί να μη θυμίζει το περσινό τρένο αλλά δεν παύει να μην είναι μία καλοδουλεμένη ομάδα. Φέτος είναι αρκετά άτυχη, καθώς έχει χάσει παιχνίδια τα οποία ήταν πολύ καλύτερη. Και ο Ολυμπιακός φέτος δεν μας έχει δείξει ένα αξιόπιστο αγωνιστικό πρόσωπο, κάθε άλλο θα πρόσθετα. Συνεπώς, επειδή το παιχνίδι έχει χαρακτήρα must win, θα ήθελα να δω πρώτα πως θα ξεκινήσουν οι δύο ομάδες. Διότι αν ο Ολυμπιακός παρουσιάσει το ίδιο κακό πρόσωπο, εκεί αξίζει να παιχτεί το διπλό. Ούτως η άλλως, στο twitter θα σχολιάζω και το παιχνίδι και αν προκύψει κάτι καλό στο live, γενικότερα από τα σημερινά παιχνίδια, θα το αναφέρω.

131 2 1,85
Καταρχήν το 1,85 του ΟΠΑΠ συνιστά από μόνο του μία ευκαιρία διότι πολύ απλά αυτό το 1,85 που έχει δώσει ο ΟΠΑΠ στο διπλό είναι η μεγαλύτερη απόδοση που κυκλοφορεί στα γραφεία στοιχημάτων. Περίπου στο 1,75 – 1,80 η μέση απόδοση αλλά μέχρι την ώρα του αγώνα, αναμένω ότι θα πέσει και άλλο. Η Χόνεφος σε αυτό το εξ αναβολής παιχνίδι με την Άσκερ, αν νικήσει, θα βρεθεί από τη τέταρτη θέση που βρίσκεται τώρα με ένα παιχνίδι λιγότερο, στη δεύτερη θέση, η οποία οδηγεί στην απευθείας άνοδο. Στην adeccoligaen, είμαστε δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε και 4 ομάδες μονομαχούν για δύο θέσεις. Αν σήμερα νικήσει και η Σάντερφιορντ στο άλλο εξ αναβολής παιχνίδι οι μνηστήρες των δύο + μία μέσω των μπαράζ θέσεων ανόδου, θα αυξηθούν. Η Χόνεφος βρίσκεται σε εκπληκτική κατάσταση, έχει να χάσει από τον Αύγουστο και πάει φουλ για άνοδο διαθέτοντας πολύ καλό ρόστερ. Από την άλλη και η Άσκερ θέλει τη νίκη, καθώς είναι στο +3 από τη γραμμή του υποβιβασμού, μόλις μία νίκη στα τελευταία έξι παιχνίδια, (5-5-3) εντός έδρας, νομίζω ότι το διπλό της Χόνεφος δύσκολα θα σπάσει. Αν σήμερα η Χόνεφος δε κερδίσει, πρέπει πολύ απλά να κουνήσει το μαντίλι στην υπόθεση ανόδου. Εμείς δηλ. θα χάσουμε ένα δελτίο και αυτοί θα χάσουν την άνοδο.

704 2 1,75 (-2,5)
Το χάντικαπ σε αυτό το παιχνίδι έχει αλλάξει και από το 0,5 που είχαν οι Πολωνοί, έχει πάει στο 2,5. Σημειώστε, ότι σε πολλές εταιρίες στο εξωτερικό το χάντικαπ που έχουν οι Πολωνοί είναι γύρω στο 3,5. Η Γαλατασαράι διαθέτει πιο έμπειρούς παίχτες, η Πρόκομ φέτος δεν έριξε το χρήμα που έριξε τις άλλες χρονιές και αν σε αυτό συνυπολογίσουμε ότι το final four γίνεται στη Τουρκία, δεν υπονοώ προς θεού, ότι η Γαλατα θα πάει στο final four αλλά έχω την αίσθηση ότι θα πάρει σφυρίγματα. Η απόδοση του διπλού σε απλή νίκη, έχει κατρακυλήσει στα γραφεία στοιχημάτων και τώρα έχει πέσει κάτω και από το 1,60, ενώ ξεκίνησε κάπου κοντά 1,80. Νομίζω ότι αξίζει να παιχτεί, σε απλή νίκη το έχω αγοράσει ήδη, αλλά και το χάντικαπ το 2,5 πόντων νομίζω ότι οι Τούρκοι μπορούν να το καλύψουν.

Καλή τύχη.