Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Δυστυχώς το γκολ του Καράτσιολο στο 85' για την Τζένοα, με το οποίο ισοφαρίστηκε η Γιουβέντους μας χάλασε το απόλυτο. Το δυνατό μου σημείο, το διπλό της Γιορκ (1,80) πέρασε εύκολα, το ίδιο και ο άσσος της Καούντεμπιθ (1,80) αλλά και το διπλό της Χέρακλες (1,50). Γενικότερα θα έλεγα ότι ήταν μία καλή μέρα με εξαίρεση τη Γιουβέντους αλλά κυρίως τη Μπαρτσελόνα όπου χάθηκαν εκατομμύρια ευρώ, κυρίως στο live. Εικάζω ότι ο Μέσι πρέπει να άκουσε πολλά μπινελίκια για το πέναλτι που έχασε στις καθυστερήσεις. Όλα αυτά όμως ανήκουν στο παρελθόν και πάμε στα φρέσκα.

393 2 1,50
Για την ομάδα τρένο που λέγεται Άντερλεχτ τα είπαμε και μεσοβδόμαδα, όπου μας πλήρωσε το διπλό της μέσα στο Γκρατς. Στο Βέλγιο βρίσκεται στη κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, με εφτα νίκες σε δέκα παιχνίδια, προέρχεται από την 5αρα στο ντέρμπι με την Σταντάρ όπου έπαιξε φοβερή μπάλα, με την τριάδα μπροστά Σουάρες, Μποκανί και Γιοβάνοβιτς να κάνει όργια. Από την άλλη η Βέστερλο κινείται μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας με μόλις μία νίκη σε αυτές τις πρώτες αγωνιστικές χωρίς να έχει να επιδείξει κάτι το σπουδαίο και από αγωνιστικής πλευράς. O Μποκανί δίνει αμφίβολος μιας και αποκόμισε έναν τραυματισμό από το Γκρατς και τη θέση του θα πάρει εξίσου καλός  Ντε Σούτερ. Νομίζω ότι η φονική τριάδα που έχει η Άντερλεχτ μπροστά εγγυάται γκολ, σημειώνουμε επίσης και την επιστροφή του Βάργκας που δεν ταξίδεψε μεσοβδόμαδα στην Αυστρία .  Συνεπώς διπλό.

403 2 1,80
Για την Μπλάκμπερν όπως έχω πει κατ επανάληψιν, αυτή τη στιγμή είναι η χειρότερη στην Πρέμιερ Λιγκ. Πέραν του ότι, πραγματοποιεί κακές εμφανίσεις, το κλίμα στην ομάδα είναι νοσηρό. Οι οπαδοί τα έχουν με τον Στιβ Κιν τον οποίον θεωρούν υπεύθυνο για την κακή πορεία της ομάδας και απαιτούν εδώ και καιρό την απομάκρυνση του με τους Ινδούς ιδιοκτήτες να βρίσκονται στο κόσμο τους. Από την άλλη η Τότεναμ βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, τρέχει ένα αήττητο πέντε αγωνιστικών στο πρωτάθλημα ενώ την Πέμπτη, αν και ο Ρέντναπ ξεκούρασε παίχτες, νίκησε 1-0 την Ρουμπιν Καζάν με γκολ του Παβλουιτσένκο. Νομίζω ότι αν η Τότεναμ παρουσιαστεί σοβαρή και πειθαρχημένη, κυρίως στην άμυνα, θα φύγει με το διπλό από το Ιγουντ Πάρκ.

428 2 1,50
Πανιώνιος Ολυμπιακός. Νομίζω ότι λίγο πολύ καταλαβαίνετε τους λόγους που πάω στο διπλό των ερυθρολεύκων, που θα έχουν και ανεβασμένο ηθικό μετά τη νίκη επί της Ντόρτμουντ. Χτες κέρδισε και ο Παναθηναϊκός, οπότε …

455 1 1,85
Ο ΟΠΑΠ ξέροντας ότι θα φορτωθεί ο άσσος της Κρουζέιρο φρόντισε από νωρίς να κουρέψει την απόδοση στο 1,85. Η Κρουζέιρο που κινδυνεύει άμεσα με υποβιβασμό, είναι οριακά πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού και το αποψινό παιχνίδι κόντρα στην αδιάφορη Ατλέτικο Γκοινένσε έχει χαρακτήρα must win, αν θέλει φυσικά να παραμείνει στην κατηγορία. Η Κρουζέιρο η οποία δεν έχει υποβιβαστεί ποτέ στην ιστορία της. Και αν θέλετε την άποψη μου, δε νομίζω ότι θα υποβιβαστεί. Ιδού όμως η Ρόδος, ιδού και το πήδημα!

Καλή τύχη.