Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ update 13:30

Ειλικρινά χτες ήταν από τα ανεξήγητα πως η Βέρντερ έμεινε στο 1-1 με την Άουγκσμπουργκ. Όπως σχολίαζα και στο twitter κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού μιας και το παρακολουθούσα, η Βέρντερ είχε χάσει τα άχαστα. Μόνο ο Πιζάρο είχε χάσει δύο τετ α τετ, που για την κλάση του Πιζάρο αυτά δεν χάνονται. Πέραν τούτου, η Βέρντερ βρέθηκε να χάνει 1-0 στο 49, με μία γκάφα του Γουλφ που έκανε τσαφ, στο 69 ισοφάρισε και το γήπεδο κατηφόρισε αλλά η μπάλα δεν ήθελε να μπει στο πλεχτό. Δε νομίζω ότι χρειάζεται να επαναλάβω το χαρακτηρισμό που είχε δώσει ο Όσιμ. Συμβαίνουν και αυτά και πάμε στα σημερινά όπου οφείλω να πω ότι το πρόγραμμα δεν είναι ότι το καλύτερο.

301 2 1,80
Καταρχήν το 1,80 του ΟΠΑΠ στο διπλό είναι από τις καλές τιμές στα γραφεία στοιχημάτων. Η Γιορκ φέτος έχει σαν στόχο τα μπαράζ ανόδου, είναι σε καλή κατάσταση, βρίσκεται στην τρίτη θέση, προέρχεται από καλά παιχνίδια ασχέτως το αν έχει δύο ισοπαλίες στα τελευταία τρία παιχνίδια. Από την άλλη η Χέις, θα προσπαθήσει να αποφύγει τον υποβιβασμό, δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο νομίζω ότι αν η Γιορκ παίξει όπως έπαιξε στα τελευταία παιχνίδια θα φύγει με τους τρεις βαθμούς της νίκης από την έδρα της Χέις.

313 1 1,80
Η Καούντεμπιθ βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, προέρχεται από πιο εύκολη νίκη απ ότι δείχνει το τελικό 2-0 επί της Στέρλινγκ Άλμπιον και έτσι έπιασε τη κορυφή έχοντας βέβαια συγκάτοικο την Αρμπρόουθ. Έντός έδρας έχει το απόλυτο, 4 στα 4. Από την άλλη η Φόρφαρ, πήρε ισοπαλία 1-1 με την Αρμπρόουθ και έδειξε ότι μόνο αμελητέα ποσότητα δεν είναι. Η Φόρφαρ είναι από τις καλές μικρομεσαίες ομάδες της Β Σκωτίας. Ωστόσο, η Καούντεμπιθ είναι ένα σκαλί παραπάνω και είναι το φαβορί για τη νίκη. Παρατηρώ επίσης ότι έχει αρχίσει και πέφτει χρήμα πάνω σε αυτόν τον άσσο, με το 1,80 του ΟΠΑΠ και εδώ να είναι από τις καλύτερες τιμές που κυκλοφορούν στα γραφεία στοιχημάτων. Δεν πιστεύω ότι θα το πάρει εύκολα το παιχνίδι η Καούντεμπιθ, αλλά έστω και οριακά μπορεί να επιβεβαιώσει αυτόν τον άσσο.

349 2 1,50
Αν και η Χέρακλες είναι ομάδα έδρας, σήμερα νομίζω ότι ήρθε η ώρα να κάνει την πρώτη της εκτός έδρας νίκη. Ο λόγος είναι ότι αφενός αντιμετωπίζει την πιο αδύναμη ομάδα της κατηγορίας, την Εξέλσιορ που μετρά ήδη 7 ήττες σε 9 παιχνίδια αλλά και το γεγονός ότι η Εξέλσιορ αγωνίζεται σε σύνθετο χλοοτάπητα, όπως ακριβώς και η Χέρκακλες. Η Χέρακλες φαίνεται σιγά σιγά να ανεβάζει στροφές, προέρχεται από τις νίκες κόντρα σε Ντε Γκράφτσααπ και Γκρόνιγκεν, ενώ έχει αποσπάσει και δύο ισοπαλίες στην έδρας της Ουτρέχτης και της Χέρενφεν. Νομίζω ότι η Χέρακλες μπορεί να φύγει με το διπλό από την έδρα της Εξέλσιορ.

356 1 1,45
Η Γιουβέντους κόλλησε στο 0-0 με την Κιέβο την προηγούμενη αγωνιστική αλλά παρέμεινε στην πρώτη θέση. Η Γιουβέντους σε αυτά τα πρώτα παιχνίδια, έχει κάνει ήδη δύο γκέλες κόντρα σε αντιπάλους όπου, όπως και είπε και ο Κόντε, επιβάλλεται να τα παίρνει τα παιχνίδια αυτά αν θέλει να ανακτήσει τα σκήπτρα του πρωταθλητή. Ο Κόντε αλλάζει το σύστημα σε 4-2-4 άρα αναμένουμε μία πιο παραγωγική Γιουβέντους, με Μάτρι, Πέπε, Βούτσινιτς και Εστιγαρίμπια μπροστά. Από την άλλη η Τζένοα φαίνεται να ξεφουσκώνει μετά το καλό ξεκίνημα που έκανε. Έμεινε στο 0-0 με τη Λέτσε και επειδή το παρακολούθησα το παιχνίδι, ήταν καλή είχε πολλές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ αλλά η μπάλα δεν έμπαινε μέσα. Το θέμα είναι ότι η καρέκλα του Μαλεζάνι έχει αρχίσει να τρίζει, ασχέτως του αν ο πρόεδρος τον στήριξε δημόσια και είπε ότι θα είναι στον πάγκο ακόμα αν κάνει σερί με ήττες στα επόμενα παιχνίδια. Προσωπικά, αν κάνει 2-3 ήττες τον βλέπω σύντομα στο ταμείο ανεργίας. Η Γιουβε σήμερα θα αγωνιστεί χωρίς το Μπουφόν και η Τζένοα χωρίς τον Καλάτζε. Λογικός ο άσσος σε εύλογες αποδόσεις.

Καλή τύχη.