Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΡΙΤΗΣ

Ένα βαθμό θέλει ουσιαστικά η Εθνική μας απόψε στην Τιφλίδα για να πάρει την πρόκριση στην τελική φάση του Euro 2012. Ήδη βέβαια έχουν βγει διάφορες φήμες για την πιθανή πριμοδότηση των Γεωργιανών από τους Κροάτες. Δεν το αποκλείω, αλλά από εμάς εξαρτάται. Και φυσικά αν κάνουμε το λάθος και παίξουμε για την ισοπαλία δεν αποκλείω να έχουμε τίποτα κηδείες στο τέλος.

Στοιχηματικά, δεν θα ασχοληθώ με το παιχνίδι της Εθνικής μας αλλά αν προκύψει κάτι καλό στο live εννοείται ότι θα το γράψω στο twitter όπως έκανα και στο παιχνίδι με την Κροατία και πληρωθήκαμε.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια τώρα, όπως θα έχετε δει, οι αποδόσεις που δίνονται στα φαβορί είναι αποτρεπτικές ή μάλλον προσφέρονται απλά και μόνο να ανεβάσεις το συντελεστή σε κάποιο δελτίο. Προφανέστατα, δε χρειάζεται να κάνουμε λόγο για αυτά τα παιχνίδια.

Το μόνο σημείο, που είναι σε μία αξιοπρεπή απόδοση, 1,80 κατά μ.ο στα ξένα γραφεία στοιχημάτων και 1,65 στον ΟΠΑΠ είναι το διπλό της Σερβίας. Οι Σέρβοι θέλουν νίκη και μόνο νίκη για να πάρουν τη δεύτερη θέση και να παίξουν στα μπαράζ. Η Σλοβενία είναι αδιάφορη. Νομίζω ότι δύσκολα θα σπάσει το διπλό. Και αν σπάσει εμείς θα χάσουμε ένα δελτίο και αυτοί μία πιθανή πρόκριση στο Euro 2012.

Αυτά τα ολίγα για σήμερα, φυσικά θα τα πούμε και στο twitter αν υπάρξει κάτι καλό στο live.

Καλή τύχη.