Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ Update 13:50

Καλημέρα και καλό μήνα σε όλους. Αρκετά ενδιαφέρον το πρόγραμμα και αυτό το Σ/Κ με αρκετά σημεία να ξεχωρίζουν και πριν περάσουμε στις προτάσεις σαν υπενθυμίζω ότι στης 14:00 θα έχουμε LIVE συζήτηση για στοίχημα ώστε να κουβεντιάσουμε και να ανταλλάξουμε απόψεις για τα παιχνίδια του στοιχήματος.

261 2 1,50
Η Σίτι καλείται να δείξει χαρακτήρα μετά την ήττα από τη Μπάγερν όπου πραγματοποίησε μία κάκιστη εμφάνιση και το κλίμα στην ομάδα έχει χαλάσει. Με τον Τέβες να φαίνεται ότι αρνήθηκε να μπει ως αλλαγή στο παιχνίδι, με τον Μαντσίνι να δηλώνει ότι τελείωσε από την ομάδα και τον Τέβες να απαντά ότι ποτέ δεν αρνήθηκα να μπω στο παιχνίδι. Έτσι λοιπόν κόντρα στη Μπλάκμπερν η Σίτι θα προσπαθήσει να βρει το γιατρικό της. Και είναι αλήθεια ότι καλύτερο αντίπαλο τη πασούσα χρονική στιγμή δε θα μπορούσε να είχε. Η Μπλάκμπερν, αυτό το συνονθύλευμα ομάδας, μετρά μόλις μία νίκη στις έξι πρώτες αγωνιστικές και αυτή επί της Άρσεναλ, προ δύο αγωνιστικών. Το παιχνίδι το είχα παρακολουθήσει και αλήθεια είναι ότι η άμυνα παιδική χαρά της Άρσεναλ έδωσε τη νίκη στη Μπλάκμπερν. Άλλο όμως Σίτι και άλλο Άρσεναλ. Η διαφορά δυναμικότητας είναι χαώδης και αν οι παίχτες δεν επηρεαστούν από το όλο κλίμα, δύσκολα θα σπάσει αυτό το διπλό.

298 2 2,20
Όταν βλέπω στο βρετανικό ανταλλακτήριο το συγκεκριμένο παιχνίδι να έχει τραβήξει τζίρο σχεδόν δεκαπλάσιο απ ότι άλλα παιχνίδια αυτομάτως, το παιχνίδι αποκτά ένα ενδιαφέρον. Ο λόγος που πάιζεται τόσο πολύ το διπλό της Κίντερμινστερ είναι αφενός η διαφορά δυναμικότητας και αφετέρου το γεγονός ότι στη Κέτερινγκ οι παίχτες πλακώνονται μεταξύ τους και έχει και απουσίες. Στο προηγούμενο παιχνίδι με τη Χέις η Κέτερινγκ κέρδισε πέναλτι ενώ το σκορ είχε ήδη διαμορφωθεί στο 2-5, και οι δύο επιθετικοί της ήθελαν να το χτυπήσουν, κανένας δεν έκανε πίσω. Εν τέλει ο Ασικόντι σούταρε, το έχασε και στο κόρνερ που ακολούθησε ο έτερος επιθετικός Μαρντα σκόραρε και έκανε το 3-5. Οι δύο παίχτες πλακώθηκαν με αποτέλεσμα να αποβληθούν και οι δύο. Πραγματικά απίθανα πράγματα. Κάτω από αυτές τις συνθήκες νομίζω ότι αξίζει να παιχτεί το διπλό.

323 2 1,70
Ξέρω ότι κάποιοι θα με πείτε γραφικό που κοντράρω σχεδόν κάθε Σάββατο την Ιστ Στέρλινγκ. Αλλά πολύ απλά δεν υπάρχει ομάδα Ιστ Στέρλινγκ στο ποδοσφαιρικό χάρτη. Έξι ήττες σε εφτά αγωνιστικές, τα έχουμε πει κατ επανάληψιν για αυτή την ομάδα ενώ από την άλλη η Κουινς Παρκ στοχεύει στα πλέι οφ, προέρχεται από δύο παιχνίδια χωρίς νίκη και σήμερα κόντρα στην πιο αδύναμη ομάδα της κατηγορίας ήρθε η ώρα να επιστρέψει στις νίκες. Βέβαια κάποτε θα κάνει την έκπληξη η Ιστ Στέρλινγκ, ελπίζω να μην είναι σήμερα.

324 2 2,15
Τέλος ο προπονητής Σίραν από την Πίτεχερντ μετά το τραγικό ξεκίνημα στη σεζόν. Η Πίτεχερντ η οποία έχει μόνο μία νίκη μετά από εφτά αγωνιστικές παρ ότι διαθέτει ένα από τα καλύτερα ρόστερ στη κατηγορία. Χρέη τεχνικού έχει αναλάβει ο Τσάρλι Ντάνκαν που στο πρώτο του παιχνίδι, η Πίτεχερντ πήρε ισοπαλία με 1-1 από τη Κουινς Παρκ. Από την άλλη η Μοντρόουζ είναι η δεύτερη χειρότερη ομάδα της κατηγορίας μετά την Ιστ Στέρλινγκ, σημειώστε  ότι η Ιστ Στέρλινγκ έχει κάνει μία νίκη και αυτή ήταν κόντρα στη Μοντρόουζ, Κοιτάζοντας τη δυναμική των ομάδων, το 2,15 του διπλού αγγίζει τα όρια του value bet. Για μένα αξίζει να παίξουμε το διπλό της Πίτεχερντ, ποντάροντας στην αλλαγή της ψυχολογίας μετά την απομάκρυνση του Σιράν.

Καλή τύχη.