Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

Ξεκινώντας με τα χθεσινά, νομίζω ότι κύλησε εξαιρετικά η μέρα αφού σχεδόν όλα τα σημεία που έπαιζε ο κόσμος πέρασαν. Για τον θρίαμβο της εθνικής μας, τα είπαμε αναλυτικά χθες το βράδυ. Πριν περάσουμε στα σημερινά, να σας πω ότι λόγω του φτωχού προγράμματος δεν θα έχουμε αυτό το Σάββατο live συζήτηση για τα παιχνίδια.

229 2 1,40
Η Ντέρι φαντάζει ως ο ιδανικός αυτόχειρας. Δε γίνεται να πηγαίνεις για πρωτάθλημα και να και να φέρνεις δύο κολλητές ισοπαλίες κόντρα σε Μπρέι και Ντρόχεντα. Ειλικρινά είναι απορροίας άξιο, πως έχασε τους βαθμούς της νίκης η Ντέρι από αυτές τις ομάδες ενώ ταυτόχρονα έκανε και μετριότατες εμφανίσεις. Παρά ταύτα, είναι στο -7 από τη κορυφή, έχει όμως δύο παιχνίδια λιγότερα και η Σλίγκο Ρ. παίζει μεγάλο ντέρμπι εκτός έδρας με τη Μποέμιαν. Ενώ την επόμενη αγωνιστική έχουμε το ντέρμπι Ντέρι Σαμροκ Ρόβερς. Όπως καταλαβαίνετε το σημερινό παιχνίδι κόντρα στην αδιάφορη Ντάλντακ, που έχει πετάξει λευκή πετσέτα, είναι κομβικής σημασίας. Αν σήμερα δεν κερδίσει η Ντέρι, κάτι άλλο θα συμβαίνει …. Και ο νοών νοείτο.

238 1 1,55
Η Χάντερσφιλντ είναι από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας. Είναι από τα πρώτα φαβορί για την απευθείας άνοδο, παρά τις κάποιες γκέλες, δεν επηρεάζεται και βρίσκει απέναντί της, τη νεοφώτιστη Στιβενέιτζ όπου στα τελευταία παιχνίδια κάνει κοιλιά, ενώ είχε ξεκινήσει καλά το πρωτάθλημα. Αν και αποφεύγω να παίζω τέτοιες αποδόσεις, στις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας, εν τούτοις λόγω του φτωχού προγράμματος θα πάω στον άσσο.

269 2 2,10
Εδώ παίζω απόδοση. Το 2,10 του διπλού στον ΟΠΑΠ ξεπερνά ακόμα και την τιμή του αγγλικού ανταλλακτηρίου. Μιλάμε για μεγάλο ντέρμπι όπου αμφότερες θέλουν τη νίκη. Η Σεντ Πάτρικς κυνηγά τη Ντέρι για την τρίτη θέση, είναι στο -1 αλλά με δύο παιχνίδια παραπάνω. Υπάρχει βέβαια και το μεταξύ τους παιχνίδι σε δύο αγωνιστικές αλλά πάλι πολύ δύσκολα η Σεντ Πάτρικς θα προσπεράσει τη Ντέρι. Παίρνοντας ως δεδομένο ότι η Ντέρι το μεσημέρι θα έχει νικήσει η Σλίγκο θα θέλει νίκη και μόνο νίκη ώστε να παραμείνει στη πρώτη θέση γιατί όπως είπαμε και παραπάνω η Ντέρι έχει δύο παιχνίδια λιγότερα. Ταυτόχρονα όμως με μία νίκη της Ντέρι, οι ελπίδες της Σεντ Πάτρικς για κατάληψη της τρίτης θέσης ουσιαστικά εκμηδενίζονται. Άρα, σε αυτό το μεγάλο ντέρμπι ρισκάρω και πάω στο διπλό και λόγω απόδοσης και λόγω του σεναρίου που ανέπτυξα. Ούτως η άλλως η Σλίγκο Ρ. είναι σε εκπληκτική αγωνιστική κατάσταση διαθέτοντας την καλύτερη επίθεση και ταυτόχρονα την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας.

Καλή τύχη.