Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΠΕΜΠΤΗΣ

Ταμείο και η χθεσινή δυάδα με Χόνεφος (1,85) και Γαλατασαράι (1,75) ενώ πέρασε η πρόταση στo twitter για την έκπληξη της Άρσεναλ και την πρόταση στο live να σκοράρει πρώτη η Άρσεναλ, περίπου στο 2,75 ήταν η απόδοση.

Σαφέστατα βέβαια η μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού με 3-1 επί της Ντόρτμουντ, επισκιάζει τα υπόλοιπα παιχνίδια. Τεράστιας σημασίας νίκη, προσωπικά όπως είχα πει και χτες, πιο εύκολα έβλεπα τη νίκη των Γερμανών παρά του Ολυμπιακού ωστόσο ο Ολυμπιακός ήταν πολύ καλός, έδειξε χαρακτήρα και δίκαια πήρε το παιχνίδι. Πλέον μπαίνει για τα καλά στο παιχνίδι της δεύτερης θέσης. Αρκεί να μη χάσει τόσο στη Γερμανία όσο και στη Γαλλία στο Βελοντρόμ . Δύσκολο βέβαια αλλά με ένα Χ μέσα στη Γερμανία ίσως και να κλειδώσει τη τρίτη θέση. Συγχαρητήρια επίσης να δώσουμε και στον ΑΠΟΕΛ για την ισοπαλία που απέσπασε μέσα στην Πόρτο. Πραγματικά άξια επαίνων η προσπάθεια των Κύπριων.

Πάμε και στα σημερινά,

149 2 1,55
Η Σάλκε προέρχεται από την εντός έδρας ήττα από την Καϊζερσλάουτερν με 2-1, στο ντεμπούτο του Στέφενς μέσα στο Φέλτινς Αρένα. Βέβαια βρέθηκε να χάνει με 0-1 με πέναλτι και αποβολή του Φερμάν στο πρώτο μισάωρο, ισοφάρισε με πέναλτι και αποβολή για την Κάιζερ στο 62 αλλά δέκα λεπτά αργότερα διαμορφώθηκε το τελικό 1-2. Η Σάλκε κατεβαίνει με βασικούς κόντρα στη μετριότατη ΑΕ Κιτίον, η οποία δέχεται πολύ εύκολα το γκολ και συνεπώς οι πιο έμπειροι Γερμανοί μπορούν να φύγουν με διπλό από την Κύπρο. Σημειώστε επίσης ότι το παιχνίδι δε γίνεται στη φυσική έδρα της ΑΕ Κιτίον.

159 2 1,85
Η Άντερλεχτ είναι σε εκπληκτική κατάσταση, αυτό το διάστημα μοιάζει να είναι πυραυλοκίνητη, προέρχεται από 8 σερί νίκες και συνολικά 14 παιχνίδια αήττητη. Η τριάδα μπροστά με Μποκανί, Σουάρες και Γιοβάνοβιτς κάνει τρομερά πράγματα, την Κυριακή έριξε για πλάκα μία 5αρα στο ντέρμπι με τη Σταντάρ και η ομάδα πάει τρένο. Από την άλλη η Στουρμ, που την είδαμε και με την ΑΕΚ, κινείται σε πολύ μέτρια επίπεδα, ίσως και λόγω των πολλών τραυματισμών που είχε. Τρεις νίκες μόλις σε 11 παιχνίδια στο Αυστριακό πρωτάθλημα. Στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, θα έλεγα ότι έπεσε από την Ακρόπολη και βρήκε πορτοφόλι και αυτό διότι χωρίς καν να παίξει μπάλα, πραγματοποιώντας μία κάκιστη εμφάνιση κατάφερε κάνοντας την ανατροπή να πάρει μεγάλη νίκη και να μπει στο κόλπο της πρόκρισης. Κοιτάζοντας την αγωνιστική κατάσταση των ομάδων και πως αυτές παρουσιάζονται εντός αγωνιστικού χώρου, τότε η επιλογή είναι αυτονόητη. Διπλό.

162 2 2,10
Η Λάτσιο προέρχεται από την πολύ μεγάλη νίκη στο ντέρμπι με τη Ρόμα, μία νίκη που ήρθε στις καθυστερήσεις και με ανατροπή και όπως καταλαβαίνετε το ηθικό των παιχτών έχει πάει στο ζενιθ. Το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό και σήμερα η Λάτσιο πάει στη Ζυρίχη με στόχο τους τρεις βαθμούς για να μην μείνει πίσω από την πρώτη δυάδα. Η Ζυρίχη από την άλλη δεν έχει ξεκινήσει καθόλου καλά το πρωτάθλημα, έχει μία μόλις νίκη στα τελευταία έξι παιχνίδια ενώ τη Κυριακή έχει το πολύ μεγάλο ντέρμπι με τη Βασιλεία. Όπως είπε και ο προπονητής της, αυτό είναι το παιχνίδι που μας ενδιαφέρει και όχι το αποψινό. Παρα ταύτα όμως, η Ζυρίχη θα κατέβει με βασικούς. Ο Φίσερ θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή 11αδα. Από την Λάτσιο στη Ρώμη έμεινε ο Κλόζε, ο Μάουρι, ο Μπρόκι ενώ ο Ρέια θα κάνει αλλαγές στην 11αδα. Λόγω απόδοσης και παρά τις όποιες αλλαγές θα κάνει η Λάτσιο, πάω στο διπλό.

Πέραν αυτής της τριάδας υπάρχουν ακόμα πολλά σημεία που ξεχωρίζουν, συνεπώς αργότερα προς το απόγευμα ενδεχομένως να υπάρξει update στις σημερινές προτάσεις. Περιμένω κάποια τα τελευταία νέα.

Θυμίζω επίσης, ότι τόσο το mail του site όσο και το twitter είναι πάντα στη διάθεσή σας, για οποιοδήποτε θέμα θέλετε να επικοινωνήσουμε.

Καλή τύχη.