Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

Μετά από τη διακοπή λόγω των παιχνιδιών των εθνικών ομάδων και την ολοκλήρωση των προκριματικών για το Euro 2012, επανερχόμαστε σε κανονικούς στοιχηματικούς ρυθμούς. Πάντα μετά από παιχνίδια εθνικών ομάδων είθισται να μαι, πολύ επιφυλακτικός για ευνόητους λόγους και πόσο μάλλον όταν μεσοβδόμαδα ακολουθούν παιχνίδια Τσαμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ. Στα δικά μας τώρα, έχουμε το ντέρμπι στο ΟΑΚΑ, ΑΕΚ Ολυμπιακός με τον Κωστένογλου να κάνει αγιασμούς, προσευχές κτλ μπας και βάλει και ο θεός το χέρι του και αναστηθεί η ΑΕΚ. Προσωπικά δεν θα ασχοληθώ στοιχηματικά με αυτό το παιχνίδι. Κατά τα άλλα έχω καταλήξει στην παρακάτω τριάδα και σας θυυμίζω ότι σήμερα η καθιερωμένη live συζήτηση για στοίχημα, θα ξεκινήσει ΕΚΤΑΚΤΩΣ στις 15:00 αντί για τις 14:00.

334 2 1,90
Η δεύτερη παρουσία του Ρανιέρι στον πάγκο της Ίντερ συνοδεύτηκε με τη βαριά εντός έδρας ήττα από τη Νάπολι με 3-0. Έτσι η Ίντερ έχει κάνει το χειρότερο ξεκίνημα τα τελευταία 28 χρόνια. Στο παιχνίδι βέβαια με τη Νάπολι, η διαιτησία την έσφαξε και το λέω αυτό διότι το παιχνίδι το παρακολούθησα και έχω άποψη. Το πέναλτι, με το οποίο προηγήθηκε η Κατάνια, η ανατροπή γίνεται εκτός περιοχής ενώ επ ουδενί δεν είναι κόκκινη κάρτα. Μετά από αυτό το πέναλτι, η κατάσταση έγινε λίγο μπάχαλο αφού άπαντες έπεσαν πάνω στο διαιτητή, ο εκνευρισμός ήταν διάχυτος και το τελικό αποτέλεσμα ήρθε φυσιολογικά. Σε ένα ακόμη παιχνίδι ο Φορλάν αλλού πάταγε και αλλού βρισκότανε. Και νομίζω ότι η σημερινή απουσία του, κρίνεται άκρως θετική για την Ίντερ. Επίσης θα λείψει και ο τιμωρημένος Όμπι ακόμα εκτός είναι ο αστείος και γκαφατζής Ρανόκια, ο Ζούλιο Σέζαρ με τον Καστελάτσι να κάθεται κάτω από τα δοκάρια, ο Κίβου, ο Κοουτίνιο ενώ ο Σνάιντερ αμφίβολος. Ο Ρανιέρι κέρδισε την έφεση και θα κάτσει κανονικά στο πάγκο. Από την άλλη η Κατάνια, που βασίζεται στη δυνατή της έδρα, έχει μόλις μία νίκη στο πρωτάθλημα, επί της Τσεζένα τη δεύτερη αγωνιστική. Προέρχεται από την ισοπαλία με 3-3 κόντρα στη Νοβάρα και σήμερα θα έχει αρκετές απουσίες, 4-5 στον αριθμό, κυρίως στην άμυνα. Για μένα αξίζει το διπλό καθώς πιστεύω ότι η Ίντερ είναι ήδη στο -7 από την πρώτη θέση και το -10 μου φαίνεται too much. Πέραν τούτου δεν αποκλείω να πάρει και κανένα φαλτσοσφύριγμα παραπάνω. Σημειώστε ότι στη προϊστορία μετρά τέσσερα διπλά στα πέντε τελευταία παιχνίδια.

355 2 1,50
Η Τβέντε προέρχεται από δύο σερί ισοπαλίες κόντρα σε Άγιαξ και Εξέλσιορ και σήμερα οφείλει να επανέλθει στις νίκες. Το παιχνίδι με την Εξέλσιορ το είχα παρακολουθήσει live, με την Tβέντε να βρίσκεται να χάνει εντός έδρας από την ανύπαρκτη και πιο αδύναμη ομάδα της κατηγορίας, την Εξέλσιορ με 0-2 και να ισοφαρίζει σε 2-2 στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης. Από την άλλη η Βάαλβαικ, έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά έχει ήδη 4 νίκες σε 8 παιχνίδια και βρίσκεται στην 7η θέση της βαθμολογίας ωστόσο το ρόστερ που διαθέτει δεν είναι για τόσο ψηλά, κάθε άλλο μάλιστα πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα θεωρούνταν από τις ομάδες που θα παλέψουν για τον υποβιβασμό. Νομίζω ότι το διπλό της Τβέντε θα περάσει ειδικά από τη στιγμή που θα έχουν και δύο βασικές απουσίες οι γηπεδούχοι, βέβαια το 1,50 δεν είναι και καμία ευκαιρία.

371 2 1,95
Η Γρανάδα φαίνεται ότι ακόμα δεν έχει προσαρμοστεί στη Primera Division, έχει πετύχει μόλις δύο γκολ σε έξι παιχνίδια, γενικότερα δεν έχει βρει τα πατήματά της. Από την άλλη η Ατλέτικο, κόλλησε στο 0 -0 με τη Σεβίλλη, ήταν καλύτερη ειδικά στο α ημίχρονο όπου ο Φαλκάο έχασε αυτό που δε χάνεται. Η Ατλέτικο, έχει αρχίσει και ρολάρει βέβαια αν δεν σκοράρει ο Φαλκάο έχει τεράστιο θέμα ωστόσο σήμερα αν δεν υποτιμήσει τη Γρανάδα θα κάνει τη πρώτη της εκτός έδρας νίκη. Κοιτάζοντας τις δύο ομάδες, όπως και να το κάνουμε υπάρχει τεράστια διαφορά ποιότητας κάτι που βέβαια μένει να αποδειχθεί και στο χορτάρι. Εμένα πάντως το διπλό της Ατλέτικο στο 2,10, το έχω τιμήσει ήδη από χτες και αναμένω. Επίσης anytime scorer Φαλκάο, είναι εξίσου πολύ καλό ποντάρισμα.

ΥΓ: Για όσους παίζουν στο διαδίκτυο ας τιμήσουν το διπλό του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ στους πιτσιρικάδες, under 21.

Καλή τύχη.