Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

EKTIMHΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Εξαιρετικά μας κύλησε η χθεσινή μέρα όπου πέρασε η προτεινόμενη τριάδα, με τους Nerazzuri να μας δικαιώνουν στο δυνατό σημείο ημέρας. Αυτά όμως ανήκουν στο παρελθόν και πάμε στα σημερινά όπου το κουπόνι είναι αρκετά δύσκολο και γι αυτό έχω καταλήξει σε δυάδα με καλές αποδόσεις Μάλαγα και Ρόζενμποργκ.

500 2 2,20
Και εκεί που φαινόταν ότι η Ρόζενμποργκ είχε βγει εκτός διεκδίκησης του πρωταθλήματος αν σήμερα νικήσει εκτός έδρας τη Βαλερένγκα τότε, σε συνδυασμό με τη γκέλα της Μόλντε, η διαφορά από τη κορυφή θα πέσει στους 7 βαθμούς, με τη Ρόζενμποργκ να έχει όμως και ένα παιχνίδι λιγότερο, με τη Φρλεντριγκσταντ. Που σημαίνει άλλοι 3 βαθμοί μείον και η διαφορά πάει στους 4 και έχουμε ακόμα 7 αγωνιστικές. Βέβαια το να περάσεις από το Ούλεβολ δεν είναι εύκολο, αν δούμε και τη προϊστορία η Ρόζενμποργκ έχει περάσει νικηφόρα μόλις τρεις φορές από εκεί, την τελευταία 10ετία. Η Βαλερένγκα είναι σε καλή κατάσταση, νίκησε και στο τοπικό ντέρμπι τη μισητή Λίλεστρομ με 1-0και θέλει το αποψινό παιχνίδι ώστε να κυνηγήσει τη τρίτη θέση που οδηγεί στο Europa League, είναι στο -4 αυτή τη στιγμή. Με λίγα λόγια, θα πέσουν κορμιά. Προσωπικά, όμως θα πάω στο διπλό της Ρόζενμποργκ, παίρνοντας και το ανάλογο ρίσκο φυσικά διότι εκτιμώ ότι η Ρόζενμποργκ θα διεκδικήσει μέχρι τέλους το πρωτάθλημα.

512 2 2,15
Η Μάλαγα χωρίς να εντυπωσιάσει αυτή τη φορά, τη τετάρτη πήρε μία μάλλον επαγγελματική νίκη νικώντας με 1-0 τη Μπιλμπάο. Έτσι η Μάλαγα έφτασε τις τρεις συνεχόμενες νίκες και σήμερα πάει να αντιμετωπίσει στο Ροσαλέδα, τη Σαραγόσα. Η Σαραγόσα που προέρχεται από την ήττα με 4-3 κόντρα στη Μπέτις την Πέμπτη, επειδή το είδα το παιχνίδι, το πάλεψε μέχρι εκεί που δεν πήγαινε, δεν κατέθεσε στιγμή τα όπλα και πάλευε για την ανατροπή. Η Σαραγόσα είναι κυρίως ομάδα έδρας, εκεί θα βασιστεί για να έχει μία ήρεμη χρονιά. Ωστόσο, η ποιότητα της Μάλαγα μας οδηγεί στο διπλό. Δεν λέω ότι θα περάσει εύκολα, η Σαραγόσα εντός έδρας δεν είναι καθόλου εύκολη λεία, ένα πιθανο σκορ 0-1, 1-2 κάπου εκεί θα πάει το παιχνίδι.

ΥΓ: Σε λίγο θα ανέβουν και οι προτάσεις του Ιταλού για τα σημερινά παιχνίδια στη Serie A

Καλή τύχη.