Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

EKTIMHΣΕΙΣ ΠΕΜΠΤΗΣ

Εύκολα τελικά πέρασε το διπλό της Μπάγερν χτες μέσα στη Βιγιαρεάλ που ήταν και η μοναδική πρόταση. Και χτες πάντως δεν έλειψαν οι εκπλήξεις, με τη γκέλα της Λιλ και της Ίντερ. Και εγώ ρωτώ, αυτός ο Γκασπερίνι πόσες μέρες ακόμα θα μείνει στο Μιλάνο ; Πολλά τα λάθη του τόσο στην ήττα από τη Παλέρμο όσο και στο χθεσινό κάζο από τους Τούρκους. Στα σημερινά τώρα όπου έχουμε πρεμιέρα και για τους ομίλους του Europa League, ξεχωρίζουν πολλά σημεία αλλά οι αποδόσεις στα περισσότερα παιχνίδια είναι μικρές. Ως εκ τούτου, θα κρατήσω μία δυάδα που την κάνει δεκτή και ο ΟΠΑΠ σε αξιόλογες αποδόσεις.

169 1 1,55
Μετά τη περσινή πορεία οι οπαδοί της Κοπεγχάγης είχαν βάλει υψηλούς στόχους για τη φετινή σεζόν. Ο αποκλεισμός όμως από το Τσάμπιονς Λιγκ άλλαξε τα δεδομένα. Άπαντες τα έχουν βάλει με τον Νίλσον και τις επιλογές του και μένει να δούμε αν το πάθημα έγινε μάθημα για την Κοπεγχάγη. Γιατί στην ουσία αποκλείστηκε από την Πίλζεν λόγω του γεγονότος ότι την υποτίμησε. Ο όμιλος της Κοπεγχάγης με Αννόβερο και Σταντάρ δεν είναι καθόλου εύκολος και το σημερινό παιχνίδι κόντρα στη Βόρσκλα έχει χαρακτήρα must win. Διότι αν δεν κερδίσει και την πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου δε νομίζω να έχει καμία τύχη για τη συνέχεια και το κλίμα στην ομάδα θα στραβώσει επικίνδυνα πολύ. Η Βόρσκλα μία μέτρια ομάδα της Ουκαρανίας είναι, το Σάββατο νίκησε με 4-1 τη Τσερνόμπερετς μετά από τρεις αγώνες χωρίς νίκη και πάει με ανεβασμένη τη ψυχολογία στη Δανία. Θα έχει βέβαια και κάποιες απουσίες σήμερα. Θα πάω στον άσσο και ας ελπίσουμε ότι η Κοπεγχάγη θα έμαθε μέσα από τα λάθη της.

182 2 2,45
Καταρχήν, υπάρχει μία σημαντική πτώση της απόδοσης του διπλού σε όλα τα γραφεία στοιχημάτων ενώ το διπλό τραβάει και σημαντικό τζίρο. Πλέον έχουν γυρίσει οι αποδόσεις και φαβορί έχει γίνει το διπλό. Η Μέταλιστ, που δεν είναι τυχαία ομάδα έχει καλό ρόστερ στηριζόμενοι σε παίχτες που προέρχονται από τη Λατινική Αμερική, μάλιστα για να περάσει φέτος στους ομίλους του Europa League, απέκλεισε τη Σοσό με 4-0 (!!!) εκτός έδρας ενώ το πρώτο παιχνίδι ήταν 0-0. Η Μέταλιστ τρέχει ένα αήττητο από τον Απρίλιο όπου και μετρά 9-6-0 σε όλες τις διοργανώσεις. Η Αούστρια από την άλλη, δε βρίσκεται σε καλή κατάσταση, προέρχεται από δύο σερί γκέλες, τη Κυριακή έμεινε στο 1-1 με τη Νέουσταντ ενώ είχε προηγηθεί η βαριά ήττα από την Αντμίρα με 4-2. Νομίζω ότι η απόδοση του διπλού αξίζει να παιχτεί. Ειδικά στο 2,45 στον ΟΠΑΠ που είναι από τις υψηλότερες αποδόσεις.

Καλή τύχη.