Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

EKTIMHΣΕΙΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ

Μεγάλη δικαίωση στα όσα έγραφα χτες για το παιχνίδι της Μπαρτσελόνα με τη Μίλαν. Τόσο στο θέμα του ότι δεν παίζουμε τον άσσο και ας κέρδιζε η Μπαρτσελόνα με 6-0 όσο και στη χρησιμοποίηση του Πάτο που έγραφα χαρακτηριστικά:

«Θα μου πείτε ότι λείπει ο τραυματίας Ιμπραίμοβιτς, συμφωνώ αλλά νομίζω ότι ίσως αποδειχθεί καλύτερα που δεν θα παίξει υπό την έννοια ότι ο Πάτο είναι πιο ταχύς και η Μίλαν χρειάζεται την ταχύτητά του.»

Πάντως η αλήθεια είναι ότι χάθηκαν εκατοντάδες εκατομμύρια από αυτόν τον άσσο. Ειδικά στο live όπου όλοι έπεσαν πάνω στην ανατροπή της Μπαρτσελόνα όταν προηγήθηκε 0-1 μη Μίλαν αλλά κυρίως όταν έγινε το 1-1 στο ημίχρονο. Στα υπόλοιπα παιχνίδια, ο ΑΠΟΕΛ έκανε τεράστια ανατροπή και πανηγύρισε μεγάλη νίκη κόντρα στη Ζενίτ με 2-1. Τσέλσι και Πόρτο πήραν τις νίκες όπως αναμενόταν με 2-0 και 2-1 αντίστοιχα κόντρα στη Λεβερκούζεν και στην Σαχτάρ ενώ ο Ολυμπιακός ήττήθηκε δίκαια από τη Μαρσέιγ και πλέον η υπόθεση πρόκριση, δυσκολεύει αφάνταστα. Είναι ολοφάνερο ότι από τους ερυθρόλευκούς λείπουν επίσημα παιχνίδια και όπως έγραψα χτες και στο twitter:

"Η Ελένη Μενεγάκη έψαχνε τον Λούτσο αλλά ο Ολυμπιακός ήταν αυτός που τον βρήκε στο Καραΐσκάκη ...."

Πάμε στα σημερινά όπου θα κρατήσω μόνο το διπλό της Μπάγερν , οι μικρές αποδόσεις στα υπόλοιπα παιχνίδια δεν με ικανοποιούν.

156 2 2,00
Οι Βαυαροί βρίσκονται σε πραγματικά εκπληκτική κατάσταση με τον Μάριο Γκόμεζ να έχει αναγεννηθεί, έχει πετύχει ήδη 7 γκολ τις τελευταίες δύο αγωνιστικές ενώ έχει φτάσει τα 49 στα τελευταία 44 παιχνίδια. Η Μπάγερν το Σάββατο διέλυσε τη Φράιμπουργκ με 7-0 και συνεχίζει να οδηγεί τη κούρσα του πρωταθλήματος. Από την άλλη η Βιγιαρεάλ δεν είναι σε καλή κατάσταση, δεν έχει ξεκινήσει καλά το πρωτάθλημα. Μετά την απεργάι των ποδοσφαιριστών έφαγε 5 από τη Μπαρτσελόνα ενώ το Σάββατο ήρθε ισόπαλη εντός έδρας με τη Σέβιλλη 2-2. Καλή εμφάνιση πάντως, αν σκεφτούμε ότι το Κίτρινο υποβρύχιο βρέθηκε να χάνει νωρίς με 0-1 και παίζοντας με 10 παίχτες λόγω αποβολής του κίπερ Ντ. Λόπεθ, γύρισε το παιχνίδι σε 2-1 για να ισοφαριστεί πέντε λεπτά πριν το τέλος της αναμέτρησης. Η απόδοση του διπλού έχει σημειώσει μεγάλη πτώση, έπεσε και στον ΟΠΑΠ και πλέον σχεδόν όλα τα γραφεία στοιχημάτων παίζουν το διπλό πέριξ του 2,00. Εικάζω ότι το διπλό της Μπάγερν τραβάει τζίρο λόγω της εικόνας των δύο ομάδων. Προσωπικά, ήδη το έχω τιμήσει από χτες. Αξίζει το ρίσκο, το διπλό των Βαυαρών που και πάλι θα παίξουν χωρίς τον Ρομπέν αλλά δεν φαίνεται να τους έχει επηρεάσει η απουσία του Ολλανδού στα τελευταία παιχνίδια.

Το βράδυ, αν προκύψει κάτι καλό, θα ανεβάζω προτάσεις για live betting στο twitter

Καλή τύχη.