Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

ΕΚΤΙΜΣΕΙΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

Μετά από ένα mini break λόγω των εθνικών ομάδων, επανερχόμαστε πλέον σε φουλ στοιχηματικούς ρυθμούς ενώ μεσοβδόμαδα έχουμε και Τσάμπιονς Λιγκ. Από το σημερινό πρόγραμμα, έχω καταλήξει σε δυάδα με Σεντ Πάτρικς και Βίλεμ, αμφότερα στο διπλό.

224 2 1,65
Καταρχήν, για να τελειώσει το Ιρλανδικό πρωτάθλημα απομένουν εφτά αγωνιστικές. Η Μπρέι είναι παντελώς αδιάφορη απέχει 16 βαθμούς από τη Γιου Σι ντι, που βρίσκεται στις θέσεις των μπαράζ υποβιβασμού και μόνο με θαύμα θα κινδυνεύσει. Από την άλλη η Σεντ Πάτρικς, θέλει νίκη και μόνο νίκη σήμερα ώστε να παραμείνει σε απόσταση βολής από τη πρώτη τριάδα. Λάβετε υπόψην σας, ότι αύριο έχουμε το ντέρμπι Σάμροκ Σλίγκο Ρόβερς, δηλαδή παίζει ο πρώτος με τον τρίτο όπερ και σημαίνει ότι κάποια από τις δύο ομάδες θα χάσει βαθμούς, που με τη σειρά του σημαίνει ότι η Σεντ Πάτρικς που απέχει μόλις ένα βαθμό από τη τρίτη Σλίγκο Ρόβερς, μπορεί να μπει στη τριάδα. Την επόμενη αγωνιστική υπάρχει το ντέρπι Σεντ Πάτρικς Σάμροκ, που με τη σειρά του σημαίνει ότι αν η Σεντ Πάτρικς κάνει το δύο στα δύο μπορεί να φέρει τούμπα όλο το πρωτάθλημα και το -5 από τη πρώτη θέση, να γίνει +1. Η Σάμροκ βέβαια θα έχει και ένα παιχνίδι λιγότερο αλλά και το μυαλό της στην Ευρώπη.  Για όλα αυτά όμως προϋπόθεση είναι η νίκη κόντρα στη Μπρέι, η οποία Μπρέι θα έχει και απουσίες. Πέρα από την αναγκαιότητα των βαθμών, όπως και να το κάνουμε υπάρχει και μεγάλη διαφορά δυναμικότητας. Το 1,65 του διπλού στον ΟΠΑΠ, το αγοράζω ευχαρίστως.

215 2 1,80
Η Βίλεμ, που φέτος έπεσε στη Β κατηγορία, δεν έχει ξεκινήσει καθόλου καλά με μόλις δύο νίκες σε τέσσερα παιχνίδια. Η Βίλεμ η οποία πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα θεωρείτο ως το καυτό φαβορί για τη πρώτη θέση και την απευθείας άνοδο. Εκτιμώ ότι θα αρχίσει να ρολάρει η ομάδα. Η Έμεν από την άλλη δεν λέει και πολλά, τρεις ήττες σε 4 παιχνίδια και φέτος αναμένεται να τερματίσει προς το τέλος της βαθμολογίας. Το 1,80 του διπλού στον ΟΠΑΠ είναι μακράν ότι καλύτερο κυκλοφορεί στην αγορά και νομίζω ότι αξίζει να παιχτεί σε κάποιο δελτίο.

Καλή τύχη και μην ξεχνάτε αύριο στης 14:00 έχουμε LIVE συζήτηση για στοίχημα στο BetSecret.