Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2011

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

Εξαιρετικά νομίζω πρέπει να κύλησε η χθεσινή μέρα για την πλειοψηφία των παιχτών αφού όλα τα φαβορί για τα Προκριματικά του Euro 2012 επιβεβαιώθηκαν. Κάτι αντίστοιχο έγινε και τη Πέμπτη με τις ελπίδες όπου πάλι οι παίχτες πληρώθηκαν. Παρατήρησα στον ΟΠΑΠ και οφείλω να το τονίσω, ότι για κάποιο λόγο κράτησαν υψηλά τις αποδόσεις σε σημεία που είχαν τραβήξει τζίρο και τα αντίστοιχα ξένα γραφεία στοιχημάτων είχαν ήδη ρίξει τις αποδόσεις. Μένει να δούμε αν εκεί στο Κηφισό δεν έχουν επιστρέψει από τις διακοπές ή έχουν αλλάξει νοοτροπία.

Το σημερινό κουπόνι όπως θα έχετε διαπιστώσει, δεν λέει και πολλά και με το ζόρι κατέληξα σε μία δυάδα για αυτό εξάλλου και η στήλη με το Δυνατό σημείο ημέρας (που πάει εξαιρετικά) σήμερα δεν θα ανανεωθεί.

257 1 1,90 (προφανέστατα θα πέσει η απόδοση)
Το παιχνίδι τελικά θα γίνει κανονικά, με τους παίχτες της Πλίμουθ να παίρνουν κάποιο έναντι και τελικά θα κατέβουν να παίξουν. Ο άσσος αυτή τη στιγμή είναι το πιο πολύ φορτωμένο σημείο στο ανταλλακτήριο, ενώ η απόδοσή του άσσου κατά μ.ο, στα γραφεία στοιχημάτων, παίζεται πέριξ του 1,60. Αν και κάτι τέτοια παιχνίδια είναι να μην ασχολείσαι διότι ποτέ δε ξέρεις τι σου ξημερώνει αλλά επειδή δεν υπάρχει κάτι καλύτερο θα πάω με τη μάζα, θα πάω με τον άσσο της Μπέρτον. Η Πλίμουθ φαίνεται ότι είναι ο αδύναμος κρίκος της κατηγορίας, μετρά ήδη τρεις σερί ήττες και τέσσερις συνολικά σε αυτές τις πέντε πρώτες αγωνιστικές ενώ από την άλλη η Μπέρτον όπου και αυτή δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, μετρά από μία νίκη μία ήττα και τρεις ισοπαλίες. Μεσοβδόμαδα λίγο έλειψε να κάνει το μπαμ στο Λιγκ Τρόφι και να αποκλείσει τη Σέφιλντ Γιουν, προηγήθηκε στο 73 αλλά στο 76 και το 81 δέχθηκε δύο γκολ και αποκλείστηκε. Πάντως παρά τη διαφορά κατηγορίας η Μπέρτον έπαιξε καλά. Έτσι όπως είναι το κλίμα στη Πλίμουθ με τους παίχτες να απειλούν ότι δεν θα κατέβουν στα παιχνίδια, νομίζω ότι ο άσσος είναι καλή επιλογή. Ωστόσο, έχει πονταριστεί υπερβολικά, με ότι συνεπάγεται αυτό.

263 1 1,45
Αναμενόμενα χαμηλά ο άσσος, μιας και το μομέντουμ δίνει σημείο. Η Γκέιτσχεντ έχει ξεκινλησει εκπληκτικά τη σεζόν με 5 νίκες και μία ισοπαλία. Πάει τρένο. Από την άλλη η νεοφώτιστη Άλφερτον τη προηγούμενη αγωνιστική και μάλιστα εκτός έδρας, πήρε τη πρώτη της νίκη στη κατηγορία. Από τη μία οι γηπεδούχοι έχουν ως στόχο τα πλέι οφ ανόδου ενώ οι φιλοξενούμενοι τη παραμονή τους στη κατηγορία. Νομίζω ότι η Γκέιτσχεντ μπορεί να διευρύνει το σερί της.

Καλή τύχη και τα λέμε σε λίγο στη LIVE συζήτηση, στη 13:30.