Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΡΙΤΗΣ


Μέρα Champions league η σημερινή, με τα βλέμματα βέβαια να στρέφονται στο Καραϊσκάκη εκεί όπου ο Ολυμπιακός, αν θέλει να ελπίζει σε κάτι καλό για τη συνέχεια οφείλει να πάρει το παιχνίδι με τη Μαρσέιγ. Πέραν αυτού, δεν πρόκειται να ασχοληθώ στοιχηματικά με το συγκεκριμένο παιχνίδι αφού το θεωρώ ανοιχτό σε κάθε αποτέλεσμα. Από τα υπόλοιπα παιχνίδια έχω κρατήσει μία τριάδα.

Το πιο σημαντικό παιχνίδι, βέβαια της βραδιάς δεν είναι άλλο από το Μπαρτσελόνα Μίλαν. Μία τιτανομαχία ανάμεσα σε δύο βαριές φανέλες. Ε, λοιπόν δε γίνεται η Μίλαν να τυγχάνει της ίδιας αντιμετώπισης από τους book σαν και αυτή της Σοσιεδάδ. Δε γίνεται να παίζει Μπαρτσελόνα Μίλαν και ο άσσος να προσφέρεται στο φτωχό, 1,25. Η Μίλαν δεν είναι ούτε Βαγιαδολίδ ούτε Σανταντέρ για να την κοντράρω στο 1,25. Και δεν το λέω για τον ΟΠΑΠ αφού όλες σχεδόν οι εταιρίες έχουν τον άσσο στο 1,25, κάποιες ακόμα και στο 1,22. Σε λίγο, θα βάλουν και χάντικαπ. Θα μου πείτε ότι λείπει ο τραυματίας Ιμπραίμοβιτς, συμφωνώ αλλά νομίζω ότι ίσως αποδειχθεί καλύτερα που δεν θα παίξει υπό την έννοια ότι ο Πάτο είναι πιο ταχύς και η Μίλαν χρειάζεται την ταχύτητά του. Για την Μπαρτσελόνα να πούμε ότι εκτός θα είναι ο Πικέ και ο Σάντσες. Εγώ αυτόν τον άσσο, δεν θα τον έπαιζα ποτέ και ας κερδίσει η Μπαρτσελόνα 6-0. Το στοίχημα είναι απόδοση και την απόδοση του άσσου την θεωρώ unfair. Το over νομίζω είναι καλή περίπτωση, πιστεύω ότι θα έχουμε γκολ.

Συνεχίζοντας, θα σταθώ στο παιχνίδι της Γκενκ με τη Βαλένθια. Εκεί όπου θα πάω στο διπλό. Ήδη έχει αρχίσει και φορτώνεται το διπλό και η απόδοσή του στα γραφεία στοιχημάτων σημειώνει πτώση εδώ και κάποιες μέρες. Για την Γκενκ το γεγονός ότι βρίσκεται στους ομίλους από μόνο του συνιστά μεγάλη επιτυχία για την ομάδα. Μόλις η δεύτερη φορά που η Γκένκ φτάνει στους ομίλους. Πέρασε την διαδοχικά, Παρτιζάν στο τρίτο προκριματικό γύρο και την Μακάμπι Χάιφα στα πλέι οφ. Την Παρασκευή νίκησε 4-3 την Σιντ Τρούιντεν. Από την άλλη η Βαλένθια και φέτος κυνήθηκε σε ρηχά νερά στο μεταγραφικό παζάρι, απέκτησε μεταξύ άλλων τον Πιάτι με 8 εκατ ευρώ, από την Αλμέρια, πολύ καλός αριστερός εξετρέμ, πήρε και τον καλό στόπερ Ραμί από τη Λίλ και τον Παρέχο από τη Χετάφε. Στον αντίποδα έχασε τον Μάτα που πήγε στη Τσέλσι, τον Χοακίν που πήγε στη Μάλαγα ενώ οι άλλοι που αποχώρησαν από τις νυχτερίδες δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο. Παρα ταύτα, χάρη στο Σολδάδο μετρά το 2 στα 2 στην Ισπανία και θέλει να μπει με το δεξί και στο Τσάμπιονς Λιγκ. Νομίζω ότι μπορεί να φύγει με διπλό από το Βέλγιο. Η Γκένκ δεν είναι αμελητέα ποσότητα αλλά οι νυχτερήδες έστω και με τη ψυχή στο στόμα μπορούν αν φύγουν με διπλό από εκεί.

Τσέλσι Λεβερκούζεν. Η Τσέλσι στο παιχνίδι με τη Σάντερλαντ το Σάββατο, έκανε ουσιαστικά το πρώτο της καλό παιχνίδι στη σεζόν. Ο Αντρέ Βίλας Μπόας φαίνεται ότι κάνει δουλειά στη Τσέλσι ενώ η προσθήκη του Μάτα, κάνει πιο γρήγορη την ομάδα αλλά τον κυριότερο ότι πλέον μπορεί να βελτιωθεί και ο Τόρες. Επίσης η απόκτηση του Μειρέλες στα χαφ, τη δυναμώνει πολύ. Η Τσέλσι ήθελε έναν παίχτη στα χαφ, το κενό του Εσιέν δεν είχε καλυφτεί. Από την άλλη και η Λεβερκούζεν προέρχεται από εύκολη νίκη, εκτός έδρας επί της Άουγκσμπουργκ με 4-1. Καλή εμφάνιση, είχε ευκαιρίες η Λεβερκούζεν και για άλλα γκολ. Στο Λονδίνο δεν νομίζω ότι έχει και πολλές πιθανότητες για κάτι καλό. Στα αγωνιστικά, για την Τσέλσι εκτός είναι οι τραυματίες Ντρογκμπά, Εσιέν , ο τιμωρημένος από πέρσι Ραμίρες ενώ ο Λουκάκου δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής. Αντίθετα για τη Λεβερκούζεν δεν υπάρχουν σημαντικές απουσίες. Η διαφορά ποιότητας νομίζω ότι θα φανεί και στο γήπεδο και συν τις άλλοις ο Αντρέ Βίλας Μπόας θέλει να ξεκινήσει με το δεξί για πολλούς και διάφορους λόγους. Συνεπώς άσσος.

Καλή τύχη.