Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΡΙΤΗΣ

Συνεχίζουμε και σήμερα με τα παιχνίδια των εθνικών ομάδων, για τα προκριματικά του Euro 2012 αλλά και φιλικά. Επίσης έχουμε παιχνίδια και για τις ελπίδες. Προσωπικά μία δυάδα έχω ξεχωρίσει.

100 1 1,40
Δε νομίζω ότι χρειάζεται να σχολιάσω κάτι, όταν παίζει Αργεντινή Νιγηρία. Η Αργεντινή κατεβαίνει με όλα της τα αστέρια ενώ θυμίζω ότι τον Ιούνιο η Αλμπισελέστε ηττήθηκε με 4-1 από την Νιγηρία. Περίεργο σαν σκορ, με την Αργεντινή να μειώνει στο 95 με πέναλτι! Η ΦΙΦΑ άρχισε έρευνες γιατί το παιχνίδι πρέπει να ήταν στημένο. Νομίζω ότι σήμερα η παρέα του Μέσι θα πάρει ρεβάνς. Δυνατός άσσος, στο λογικό 1,40.

119 2 1,70
Η Μολδαβία προέρχεται από τη τεσσάρα κόντρα στη Φινλανδία και πλέον η συνέχεια στον όμιλο έχει διαδικαστικό χαρακτήρα. Όσο είδα από το παιχνίδι, οι Μολδαβοί αλλού πάταγαν και αλλού βρίσκονταν. Από την άλλη η Ουγγαρία, παίζοντας πολύ καλά πήρε νίκη χρυσάφι κόντρα στη Σουηδία με τον Ρούντολφ του Παναθηναϊκού να κάνει παπάδες εντός γηπέδου και πλέον ελπίζει σε πρόκριση στο Euro 2012. Το σημερινό παιχνίδι στη Μολδαβία έχει χαρακτήρα must win διότι αυτή τη στιγμή ναι μεν είναι ισόβαθμη με τη Σουηδία αλλά η Ουγγαρία έχει ένα παιχνίδι παραπάνω οπότε αν σήμερα δεν περάσει νικηφόρα από τους αδιάφορους Μολδαβούς εκτιμώ ότι η πρόκριση θα είναι εξαιρετικά δύσκολη. Συνεπώς πάμε στο διπλό, το 1,70 του ΟΠΑΠ βέβαια είναι κουτσουρεμένο. 1,90 κατά μ.ο στα ξένα γραφεία στοιχημάτων.

Καλή τύχη.