Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ

Μία ακόμα τραγική εμφάνιση χτες από την Ίντερ όπου δεν κατάφερε να κερδίσει ούτε τη Νοβάρα. Ζήτημα είναι αν οι nerazzuri έκαναν 2-3 κλασσικές ευκαιρίες για γκολ σε όλο το παιχνίδι. Με τον αστείο Γκασπερίνι, να αλλάζει πάλι το σύστημα, να βάζει τον Κατσανιός μέσα που το παιδάκι από το άγχος του ούτε τη μπάλα δε μπορούσε να ακουμπήσει. Τον Φορλάν για ακόμη ένα παιχνίδι να βρίσκεται σε άλλο γήπεδο και φυσικά μία άμυνα που έμπαζε από παντού. Εν έτη 2011 να παίζει στην Ίντερ ο Ρανόκια, όπως και να το κάνουμε είναι κατάντια. Αυτή τη στιγμή πιστεύω, χωρίς καμία αμφιβολία ότι η άμυνα του Παναθηναϊκού μπροστά σε αυτό τον θίασο της Ίντερ μοιάζει από γρανίτη. Λογικά ο αστείος, για να μην τον χαρακτηρίσω αλλιώς, Γκασπερίνι πρέπει να μετρά πλέον ώρες στο Μιλάνο.

Σήμερα έχουμε ένα κουπόνι με πολλά παιχνίδια, έχουμε μεταξύ άλλων, πλήρη αγωνιστική σε Ιταλία, Γαλλία και Ισπανία. Προφανέστατα υπάρχουν σημεία στηρίγματα σε μικρές αποδόσεις που εύκολα θα περάσουν όπως η Ρεάλ και η Ατλέτικο αλλά δε θα μας απασχολήσουν λόγω της χαμηλής απόδοσης. Αντίθετα θα κρατήσω το διπλό της Λάτσιο που είναι στο 2,10 και έχει ένα ενδιαφέρον.

200 2 2,10
Η Λάτσιο τη Κυριακή ηττήθηκε 2-1 από τη Τζένοα μέσα στο Ολίμπικο, μία ήττα σοκ που εξόργισε τους οπαδούς που τα έβαλαν με τον Ρέια για την κακή εικόνα της ομάδας τους. Ο ίδιος ήταν έτοιμος να παραιτηθεί, ή μάλλον υπέβαλε τη παραίτησή του αλλά ύστερα από τη πίεση του προέδρου της Λάτσιο Λοτίτο, των παιχτών όπου άπαντες τον στήριξαν με πρώτο τον Σισέ, ανακάλεσε την απόφασή του. Συνεπώς μένει να δούμε την αντίδραση των παιχτών της Λάτσιο στο χορτάρι αν δηλαδή θέλουν να σώσουν ή όχι τον προπονητή τους. Φαίνεται πάντως να βγαίνει ένα κλίμα συσπείρωσης, προς το παρόν διότι σε περίπτωση νέας ήττας ο Ρέια θα κουνήσει μαντίλι. Από την άλλη η Τσεζένα ακόμα δεν έχει πετύχει νίκη στο πρωτάθλημα, προέρχεται από την ήττα με 1-0 από την Κατάνια δεχόμενη το γκολ στις καθυστερήσεις του α ημιχρόνου με πέναλτι. Επειδή το είδα το παιχνίδι δε θυμάμαι να έκανε κάποια αξιόλογη φάση. Σημειώστε ότι είχε φορτωθεί απίστευτα ο άσσος. Ο οποίος είχε κατρακυλήσει ακόμα και στο 1,66. Δεν υπονοώ κάτι, μπορεί να είναι όλα μία σύμπτωση. Από εκεί και πέρα πάντως, η Λάτσιο έχει την δυνατότητα να αποδράσει από την έδρα της Τσεζένα, που δεν είναι εύκολη έδρα. Έστω και με μισό μηδέν αξίζει να παιχτεί το διπλό. Δεν αποκλείω και το goal/goal.

Καλή τύχη.