Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ (update 15:04)

Ταμείο χτες η δυάδα με Βίλεμ (1,80) και Σεντ Πάτρικς (1,55) και οφείλω να πω ότι η δυάδα πέρασε και εύκολα. Και πάμε να δούμε σήμερα τι θα κάνουμε, αφού σας θυμίσω ότι σε λίγο στης 14:00 θα υπάρχει Live συζήτηση για στοίχημα με τη συμμετοχή τη δικιά σας φυσικά και θα έχουμε την ευκαιρία να ανταλλάξουμε απόψεις για τα παιχνίδια.

247 1 1,80
Η Γκλάντμπαχ έχει ξεκινήσει πολύ καλά το πρωτάθλημα, με καλές εμφανίσεις και αποκορύφωμα το διπλό στο Μόναχο στη πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Από την άλλη η Κάιζερ δεν έχει δείξει απολύτως τίποτα, απογοητεύει με τις εμφανίσεις της και προέρχεται από την εντός έδρα ήττα με 0-3 από τη Μπάγερν. Το παιχνίδι το παρακολούθησα και μπορεί όντως να την αδίκησε η διαιτησία, μιας και τα πέναλτι των Βαυαρών ήταν αυστηρά αλλά από εκεί και πέρα το χάος. Ειλικρινά δεν θυμάμαι κάποια αξιόλογη φάση της Κάιζερ. Σαν να μην έφτανε αυτό, πούλησε και τον Ιλίσεβιτς στο Αμβούργο αντί 4 εκατ. ευρώ, με αποτέλεσμα να μένει γυμνή στα άκρα. Από τη στιγμή που παίζει ο καλύτερος παίχτης της Γκλάντμπαχ, Ροις (4/2) που είχε ένα πρόβλημα με τους προσαγωγούς, ο άσσος είναι μία καλή επιλογή.

258 1 1,50
Η Γουεστ Χαμ που διαθέτει ένα ρόστερ ανταγωνιστικό ακόμα και για επίπεδο Πρέμιερ Λιγκ και φέτος είναι από τα καυτά φαβορί για άμεση επάνοδο στη μεγάλη κατηγορία, μετά από πέντε αγωνιστικές δεν έχει νίκη μέσα στο γήπεδό της. 0-1 με την Κάρντιφ στη πρεμιέρα και 2-2 με τη Λιντς. Ντερμπάκια αμφότερα. Τα σφυριά, όπως αναμενόταν έχασαν τον Πάρκερ που πήγε στην Τότεναμ, ωστόσο ενίσχυσαν περεταίρω το ρόστερ τους με πέντε συνολικά παίχτες, ανάμεσά τους ο Μπάμπα Ντιοπ και ο Μπάλντοκ από την Μ. Κ. Ντόνς. Από την άλλη η Πόρτσμουθ και φέτος θα κινηθεί σε χαμηλά επίπεδα και ο λόγος είναι φυσικά το φτωχό της ρόστερ. Μία μόλις νίκη στις πέντε πρώτες αγωνιστικές και νομίζω ότι τα σφυριά μπορούν να πανηγυρίσουν τη πρώτη τους εντός έδρας νίκη.

318 2 1,55
Εδώ κλασικά κοντράρουμε την Ιστ Στέρλινγκ, την χειρότερη ομάδα όχι μόνο στη Σκωτία αλλά και στη Βρετανία γενικότερα. Η Αλόα από την άλλη που φέτος έχει ενισχυθεί και θα διεκδικήσει τις θέσεις ανόδου, έχει ξεκινήσει μέτρια με δύο νίκες σε τέσσερα παιχνίδια, ωστόσο προέρχεται από μεγάλη νίκη κόντρα στην Πίτεχερντ, την καλύτερη ομάδα της κατηγορίας και σίγουρα θα έχει ανέβει και το ηθικό της ομάδας. Η απόδοση του διπλού ήδη σημειώνει σημαντική πτώση.

373 1 1,70
Η Εστουδιάντες δεν έχει ξεκινήσει καθόλου καλά το πρωτάθλημα, μετά από 5 αγωνιστικές δεν έχει πετύχει ακόμα νίκη και δεν είναι αυτό, αλλά το γεγονός ότι δεν θυμίζει σε τίποτα την γνωστή Εστουδιάντες. Είδα το παιχνίδι με την  Σαν Μαρτίν και με τη Λανούς και απογοητεύτηκα. Θα μου πείτε είχε απουσίες. Δεκτόν.  Αλλά σήμερα δικαιολογίες δεν υπάρχουν. Μεσοβδόμαδα αποκλείστηκε και από το Σουταμερικάνα παρ ότι νίκησε 1-0 την Άρσεναλ Σαραντί και πλέον στρέφεται στο πρωτάθλημα.  Επιστρέφει και ο ηγέτης Βερόν και αντιμετωπίζει την μέτρια Τίγκρε που μπορεί να ξεκίνησε καλά το πρωτάθλημα αλλά είναι περιορισμένων δυνατοτήτων ως ομάδα. ήρθε η ώρα να κάνει σεφτέ στην Απερούρα η Εστουδιάντες. Άσσος λοιπόν.

Υπενθυμίζω ότι κλικάροντας στη στήλη με τα αφιερώματα μπορείτε να διαβάσετε το αφιέρωμα για τη Bundesliga αλλά και αυτό για τη Serie A, που ετοίμασα μαζί με τον Ιταλό.

Καλή τύχη.