Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

Πριν περάσουμε στις προτάσεις, να σας πω ότι σήμερα εκτάκτως δεν θα έχουμε live συζήτηση για τα παιχνίδια του στοιχήματος.

239 2 1,75
Μετά την 8αρα από τη Μάντσεστερ η Άρσεναλ επέστρεψε στις νίκες, με το φτωχό βέβαια 1-0 επί της αδύναμης Σουόνσι. Τη τρίτη πήρε και το βαθμό της ισοπαλίας μέσα στην έδρα της Ντόρτμουντ, χωρίς να πιάσει σε κανένα από τα δύο παιχνίδια σπουδαία απόδοση. Από την άλλη η Μπλάκμπερν δεν έχει ξεκινήσει καθόλου καλά, μόλις ένας βαθμός μετά από τέσσερα παιχνίδια, με το κλίμα στην ομάδα να είναι χείριστο. Οι οπαδοί τα έχουν βάλει με τον Κίν , μαζεύουν υπογραφές για να πουν στον ιδιοκτήτη της ομάδας να τον απολύσει. Πέραν τούτου, η Μπλάκμπερν δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο φέτος και θα έχει μία πολύ ζόρικη χρονιά. Η Άρσεναλ που θα έχει και τον Σονγκ στη διάθεσή της μπορεί να περάσει νικηφόρα από την έδρα της Μπλάκμπερν και παράλληλα να έχουμε και την απόλυση του Κιν.

322 2 1,70
Αγαπημένη συνήθεια, που δεν βρίσκω το λόγο να την αλλάξω ούτε σήμερα. Κοντράρω σταθερά από την αρχή της σεζόν την Ιστ Στέρλινγκ για τους λόγους που έχω πει κατ επανάληψιν, μετρά 4 σερί ήττες και από την άλλη η Στρανράερ μετρά τρεις σερί νίκες, οι δύο τελευταίες με το εμφατικό 6-0 εκτός έδρας επί της Μοντρόουζ και το 4-2 επί της Άνναν. Αν συνεχίσει με τους ίδιους ρυθμούς η επίθεσή της, δε νομίζω ότι θα έχει πρόβλημα κόντρα στην Ιστ Στέλρινγκ που ναι μεν το παλεύει αλλά μέχρι εκεί.

331 2 2,05
Τη προηγούμενη εβδομάδα καθόμουν και έβλεπα το Μπέτις Μαγιόρκα. Οι νησιώτες μπορεί να δέχθηκαν το γκολ στο 86 και να ηττήθηκαν με 1-0 ωστόσο το σκορ τους κολακεύει. Η Μπέτις ήταν πολύ ανώτερη, είχε χάσει σημαντικές ευκαιρίες με κορυφαία αυτή, την οποία είχα γράψει και στο twitter μετά το τέλος του παιχνιδιού, όπου είχε τριπλό δοκάρι στην ίδια φάση. Νομίζω ότι πρέπει να είναι το highlight της σεζόν, δε νομίζω ότι θα υπάρξει άλλο. Μία ήττα και μία νίκη μετρά η Μαγιόρκα σε αυτά τα δύο παιχνίδια αλλά η καρέκλα του Λάουντρουπ τρίζει επικίνδυνα. Στον αντίποδα η Μάλαγα, πάτησε γκάζι με τη Γρανάδα και νίκησε εύκολα με 4-0. Μία Μάλαγα όπου ξόδεψε κάποιες δεκάδες εκατομμύρια ευρώ, φέρνοντας παίχτες όπως ο Φαν Νίστελρόι, ο Χοακίν, ο Καθόρλα, ο Τουλαλάν και αρκετούς άλλους. Η φετινή Μάλαγα είναι για μεγάλα πράγματα και οι Εμίρηδες έχουν θέσει ψηλά το πήχη. Αν και δεν είναι εύκολη η έδρα της Μαγιόρκα νομίζω ότι το διπλό αξίζει να παιχτεί.

Καλή τύχη.