Κυριακή 14 Αυγούστου 2011

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Αρκετά καλά μας κύλησε η χθεσινή μέρα, όπου είχαμε δύο στα τρία. Πέρασε άνετα ο άσσος της Μπέργουικ που ήταν και το δυνατό μας σημείο, πέρασε επίσης και το διπλό της Γουεστ Χαμ ενώ η Ντόρτμουντ έχασε από τη Χόφενχάιμ με 1-0. Δίκαιο το αποτέλεσμα μιας και η Ντόρτμουντ, δεν έπαιξε καθόλου καλά. Θυμίζω πως και πέρσι, η μοναδική ομάδα που πήρε 4 βαθμούς από τη Ντόρτμουντ, ήταν η Χόφενχαιμ. Σήμερα, 14 Αυγούστου, παραμονές Παναγίας, δεν ξέρω πόσοι θα ασχοληθούν σοβαρά με το στοίχημα, πάντως από τη μεριά μου έχω καταλήξει σε μία δυάδα.

414 2 1,45
Η Σάντνες πάει τρένο, βρίσκεται στη πρώτη θέση της Adeccoligaen, μετρά 9 νίκες και μία ισοπαλία στα τελευταία 10 παιχνίδια και μοιάζει σαν έχει σπάσει όλα τα φρένα. Σήμερα πάει στην έδρα της προτελευταίας Ράνταμπεργκ, η οποία διαθέτει μακράν τη χειρότερη άμυνα, με 52 γκολ παθητικό σε 18 παιχνίδια (!!!). Τελευταία κάπως το παλεύει, αλλά μάταια. Μεγάλη η διαφορά δυναμικότητας και ειλικρινά ψάχνω να βρω του τρόπους όπου οι γηπεδούχοι θα σταματήσουν το σερί της Σάντνες.

426 1 1,70
Αρχίζει και αργοσβήνει το όνειρο για έξοδο στο Λιμπερταδόρες για την Κοριτίμπα, αν συνεχίσει σε τέτοιους ρυθμούς, με δύο νίκες στα τελευταία έξι παιχνίδια. Η απόσταση πλέον από τη πρώτη τετράδα είναι στους 9 βαθμούς. Σήμερα, όμως παίζει στην καυτή της έδρα, όπου εκεί έχει βασίσει όλες της, τις ελπίδες για ανάκαμψη. Αντιμετωπίζει την Ατλέτικο Μιν., όπου δε βρίσκεται σε καθόλου καλή κατάσταση, θα λέγαμε ότι περνά μία κρίση και παρά την αλλαγή του προπονητή, δε φάνηκε φως στο τούνελ. Τέτοια παιχνίδια αν η Κοριτίμπα θέλει να βγει Λιμπερταδόρες πρέπει να τα καθαρίζει. Η απόδοση του άσσου, έχει πάρει την κατιούσα.

Καλή τύχη.