Πέμπτη 4 Αυγούστου 2011

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΠΕΜΠΤΗΣ

Καλησπέρα, με τα παιχνίδια ρεβάνς του τρίτου προκριματικού γύρου του Europa League θα ασχοληθούμε σήμερα, όπου έχω επιλέξει μία δυάδα. Το διπλό της Μπούρσασπορ και το διπλό της Ντιναμό Β.

157 2 1,75
Α' παιχνίδι: 2-2
Η απόδοση του διπλού δέχεται ασφυχτικές πιέσεις και η απόδοση έχει κατρακυλήσει κοντά στο 1,70 σε όλες σχεδόν τις εταιρίες. Το 1,75 του ΟΠΑΠ, είναι από τις καλύτερες αποδόσεις που κυκλοφορούν πλέον στην αγορά. Ο λόγος που φορτώνεται τόσο πολύ το διπλό της Ντιναμό Β. είναι απλός, μετά το 2-2 του πρώτου παιχνιδιού οι Ρουμάνοι, ουσιαστικά προκρίνονται μόνο με νίκη ή με ισοπαλία από 3-3 και πάνω. Το σκορ του πρώτου παιχνιδιού αδικεί κατάφορα τους Ρουμάνους, οι οποίοι μόλις στο 16΄ προηγούνταν με 2-0 και είχαν χάσει πολλές ευκαιρίες πριν διαμορφωθεί το τελικό 2-2. Από την άλλη η Βαράζντιν, είναι σαφώς μια υποδεέστερη ομάδα από την Ντιναμό και μάλλον από καθαρή τύχη, έχει ακόμα ελπίδες για πρόκριση. Διπλό λοιπόν.

165 2 1,85
Α' παιχνίδι: 2-1 νίκη για τη Μπούρσασπορ.
Στο πρώτο οι Λευκορώσοι αιφνιδίασαν τους Τούρκους και στο 42΄ έκαναν το 0-1, μετά όμως η Μπούρσα σοβαρεύτηκε, το γήπεδο κατηφόρισε, στο 52΄ έγινε το 1-1 καις το 72΄ το τελικό 2-1. Η Γκομέλ που μέχρι πέρσι έπαιζε στη Β κατηγορία της Λευκορώσιας, δε νομίζω ότι έχει μεγάλη τύχη για πρόκριση κόντρα στη Μπούρσασπορ. Βέβαια, το γεγονός ότι οι Τούκοι πρόκρινονται και με ισοπαλία είναι ένα θέμα, που πρέπει να εξετάσουμε πριν παίξουμε το διπλό. Ωστόσο δε νομίζω ότι η Μπούρσα θα παίξει για το Χ, διότι αν ας πούμε το παιχνίδι κυλά στο 0-0, και η Γκομελ πετύχει ένα γκολ τότε το έργο για τη Μπούρσα θα είναι αντίο ζωή. Η απόδοση στο διπλό είναι, τηρουμένων των αναλογιών και της διαφοράς στη δυναμικότητα των ομάδων, αρκετά καλή και νομίζω ότι χωράει σε κάποιο δελτίο.

Καλή τύχη.

Α, και μην ξεχνάτε το Σάββατο θα ανέβει στο Betsecret, όπως κάθε χρόνο, super αφιέρωμα για τη Bundesliga. Ήδη το έχω ετοιμάσει και απλά γίνονται οι τελευταίες διορθώσεις.