Κυριακή 7 Αυγούστου 2011

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ update 13:35

Χαμός έγινε χτες αφού πολλά σημεία στα οποία είχε στηριχθεί ο κόσμος δεν πέρασαν ποτέ. Από που να ξεκινήσεις και που να τελειώσεις. Εμείς μείναμε στο φτωχό 1 στα 4, αφού μας πέρασε μόνο το διπλό της Λέστερ (1,95), που ήταν και το δυνατό μας σημείο. Για να δούμε σήμερα τι θα κάνουμε,


414 1 1,80
Υπό φυσιολογικές συνθήκες θα άφηνα το παιχνίδι στην ησυχία του μιας και η Ντεν Χααγκ αποδυναμώθηκε αισθητά ενώ από την άλλη και η Φίτεσε δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο. Οι Γεωργιανοί ιδιοκτήτες της Φίτεσε είχαν τάξει λαγούς με πετραχήλια, μόνο Μπαρτσελόνα που δεν είπαν ότι θα κάνουν την ομάδα και αντ αυτού, πήραν παίχτες αμφιβόλου ποιότητας. Το θέμα είναι άλλο, ότι η Φίτεσε πάει στη Χάγη αποδεκατισμένη, κυριολεκτικά θυμίζει νοσοκομείο, έχει μείνει με μόλις 12 παίχτες απο τη πρώτη ομάδα (!!!). Ήδη βέβαια έχει πέσει όλος ο κόσμος πάνω στον άσσο αλλά έχει λογική.

426 2 1,60
Πολλά τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Μπρέντα και για αυτό, για μία ακόμη χρονιά αποδυναμώθηκε. Έμεινε πάντως ο Αμόα. Από την άλλη και η Τβέντε δεν ενισχύθηκε όσο θα ήθελε αφού έπρεπε να επισκευάσει την εξέδρα που έπεσε στο γήπεδό της. Αξίζει να σημειωθεί ότι έχασε τον ηγέτη της Γιάνσεν που μετακόμισε στον Αίαντα και πρέπει πλέον να μάθει να ζει χωρίς αυτόν. Πάντως στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς έκλεισε το σπίτι του Άγιαξ, αφού νίκησε τον Αίαντα με 2-1 και κατέκτησε το Σουπερ Καπ. Επί των αγωνιστικών τώρα, εκτός είναι ο εξτρέμ Τσαντλι, ο κίπερ Μιχαίλοφ, ο στόπερ Ντάγκλας, ο Ροζάλες και ο Μπαιράμι. Αν και η έδρα της Μπρέντα δεν είναι εύκολη για καμία ομάδα εν τούτοις όντας αποδυναμεωμένη, το διπλό της Τβέντε έχει τύχη.

463 2 1,50
Δε χρειάζονται μακροσκελείς αναλύσεις, για το διπλό της Μπριζ. Τα έχουμε πει και τη προηγούμενη εβδομάδα, η Μπριζ είναι πολύ ενισχυμένη, έδειξε από την αρχή τις ορέξεις όπου σκόρπισε στους 5 ανέμους τη Βέστερλο. Η Σιντ Τρούιντεν από την άλλη είναι η πιο αδύναμη ομάδα στο Βέλγιο και στη πρεμιέρα ηττήθηκε εύκολα με 2-1 από τη Μαλίν. Διπλό.

Καλή τύχη.

ΥΓ: Υπενθυμίζω ότι, κλικάροντας στα Αφιερώματα, μπορείτε να διαβάσετε το αφιέρωμα που ετοίμασα για τη Bundesliga.