Κυριακή 21 Αυγούστου 2011

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Αρκετά καλά μας κύλησε η χθεσινή μέρα και θα είχαμε το απόλυτο αν η Μπρέχιν (1,50) δε δεχόταν την ισοφάριση της Νταμπάρτον στο 90΄. Κατά τα άλλα, το διπλό της Πίτεχερντ (1,80) που ήταν και το δυνατό μας σημείο (και το είχα γράψει από τη Πέμπτη στο twitter) πέρασε εύκολα, όπως και ο άσσος της Μ. Κ. Ντόνς (1,70) που διέλυσε της Τσέρτσεφιλντ με 6-2. Σήμερα το κουπόνι είναι αρκετά δύσκολο και με το ζόρι κατέληξα στη παρακάτω δυάδα.

310 2 1,65
Παρά την αποδυνάμωσή της, ειδικά στο επιθετικό κομμάτι η Μπόλτον νίκησε την ΚΠΡ με 4-0, ξεκινώντας με το δεξί το πρωτάθλημα. Ωστόσο, δεν είχε τόσο εντυπωσιακή απόδοση όσο δείχνει το σκορ. Αντίθετα, η Σίτι που νίκησε επίσης 4-0 τη Σουόνσι, έπαιξε κατά διαστήματα πολύ καλό ποδόσφαιρο, με τον Αγκουέρο μάλιστα, να έρχεται από το πάγκο και να πετυχαίνει δύο τέρματα. Σήμερα πάντως δεν αναμένουμε να ξεκινήσει βασικός ο Αργεντινός καθώς ο Μαντσίνι είπε πως δεν είναι έτοιμος για δύο συνεχόμενα 90λεπτα. Φέτος ίσως να είναι η χρονιά της Σίτι, καθώς ωριμάζουν πλέον οι συνθήκες για κάτι καλό. Η Μπόλτον συνεχίζει να έχει απουσίες και κόντρα στη Σιτί δεν νομίζω ότι έχει και πολλές ελπίδες για κάτι καλό. Το 1,65 βέβαια του ΟΠΑΠ, είναι απαράδεκτο. Κατά μ.ο στο 1,75-1,80 κυκλοφορεί το διπλό.

340 2 1,65
Αμφότερες οι ομάδες έμειναν στην ισοπαλία στη πρεμιέρα του πρωταθλήματος, με τη μεν Μπειρα Μαρ να παίζει μαζική άμυνα κόντρα στη Μαριτίμο και να παίρνει το 0-0 ενώ από την άλλη η Σπόρτινγκ παρ ότι έπαιξε πολύ καλά, είχε ευκαιρίες έμεινε στο 1-1. Πολλές οι διαμαρτυρίες για τη διαιτησία σε αυτό το παιχνίδι και μάλιστα έφτασαν σε τέτοιο σημείο, όπου τα έβαλαν με το διαιτητή της σημερινής αναμέτρησης διότι παλαιότερα η Σπόρτινγκ είχε χάσει το πρωτάθλημα εξαιτίας του. Αποτέλεσμα αυτής της κριτικής, ήταν να αρνηθεί ο συγκεκριμένος διαιτητής να διαιτητεύσει το σημερινό παιχνίδι ενώ το ίδιο έπραξαν και όλοι οι διαιτητές της πρώτης κατηγορίας ως ένδειξη αλληλεγγύης. Έτσι αναμένουμε ότι θα διοριστεί διαιτητής από τη Β κατηγορία. Πέραν τούτου, η ενισχυμένη φέτος Σπόρτινγκ μπορεί να φύγει με το διπλό από την έδρα της Μπέιρα Μαρ.

Καλή τύχη.