Κυριακή 3 Ιουλίου 2011

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ KΥΡΙΑΚΗΣ

Δίχως περιττούς προλόγους, για σήμερα έχω καταλήξει στην ακόλουθη τριάδα,

256 2 1.50
*Τα πρωταθλήματα της Νορβηγίας (Α και Β) θα διακοπούν για δύο βδομάδες
Η νεοφώτιστη Ραντανμπέργκ δικαιώνει πλήρως τα προγνωστικά όπου, πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, τη θεωρούσαν ως την πιο αδύναμη ομάδας της κατηγορίας. Μετά το πέρας 13 αγωνιστικών βρίσκεται στη προτελευταία θέση, με μόλις 6 βαθμούς. Διαθέτει μακράν τη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας, με παθητικό 39 γκολ. 3 γκολ δηλ. σε κάθε παιχνίδι δέχεται. Οι αριθμοί μιλάνε από μόνοι τους για τον θίασο της Ράντανμπεργκ. Από την άλλη η Μπόντο Γκλιμτ βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση με 4 νίκες στα τελευταία 6 παιχνίδια και προσπαθεί να καλύψει το χαμένος έδαφος από την αρχή της χρονιάς καθώς δε ξεκίνησε με το καλύτερο τρόπο. Έχει στόχο την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία. Το ελάχιστο δυνατό αν παίξει η Μπόντο θα φύγει με το διπλό από την έδρα της Ράντανμπεργκ.

264 1 1,75
Η Παραγουάη μετά την εξαιρετική της πορεία στο πρόσφατο Μουντιάλ της Ν. Αφρικής, όπου έφτασε μέχρι τα ημιτελικά της διοργάνωσης, στοχεύει να βρεθεί ψηλά και στο Κόπα Αμέρικα. Στα φιλικά έδειξε έτοιμη, έδωσε μάλιστα τα περισσότερα φιλικά από κάθε άλλη ομάδα. Φυσικά στο ρόστερ της, ξεχωρίζουν τα ονόματα του παιχταρά Λούκας Μπάριος, του Ρόκε Σάντα Κρούζ. του Νέλσον Βαλντές, του Πάολο Ντα Σίλβα κ.α Αυτό το 4-3-3 στο Μουντιάλ, έβγαλε κυριολεκτικά μάτια. Παίχτηκε υποδειγματικά από την ομάδα της Παραγουάης. Από την άλλη ο Ισημερινός έχει 4-5 λεγεωνάριους, το κλίμα στην ομάδα δεν είναι καλό με το κόουτς Ρεινάλδο να δέχεται σφοδρή κριτική για τις επιλογές του. Σαν άλλο Τεν Κάτε, θυμάστε που έκανε συνεχώς αλλαγές και δεν είχε αφήσει ποτέ την ίδια εντεκάδα σε δύο παιχνίδια, έτσι και ο Ρεινάλδο έχει καλέσει συνολικά καμία 50αρια παίχτες. Μάλιστα υπήρξαν και φωνές που έλεγαν ότι ο Ρεινάλδο έπρεπε να είχε φύγει πριν το Κόπα Αμέρικα και ας έμενε στη μέση προετοιμασία της ομάδας. Πέραν του κλίμα αυτού, που δεν ξέρω σε ποιο βαθμό θα επηρεάσει την ομάδα του Ισημερινού, η ανωτερότητα της Παραγουάης είναι δεδομένη. Άσσος λοιπόν.

253 Goal/Goal
G/G ο ΟΠΑΠ δεν έχει βάλει ακόμα στη Β Νορβηγίας οπότε η πρόταση απευθύνεται σε αυτούς που παίζουν εκτός ΟΠΑΠ. Αμφότερες οι ομάδες σκοράρουν και δέχονται εξίσου εύκολα γκολ, με τη Χαμ Καμ εκτός έδρας να έχει 6 G/G σε 7 παιχνίδια. Νομίζω ότι θα βρουν δίχτυα αμφότερες οι ομάδες.

Καλή τύχη.