Σάββατο 30 Ιουλίου 2011

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

Άλλες δύο πρεμιέρες έχουμε αυτό το Σ/Κ, αφού σέντρα χτες έκανε η Β Γαλλίας αλλά και το Βέλγιο με το παιχνίδι της Λέουβεν με την Άντερλεχτ. Ουσιαστικά, το κουπόνια αρχίζει και γεμίζει, οι επιλογές μας αυξάνονται και από την προσεχή εβδομάδα το κουπόνι θα πάρει την γνώριμή του μορφή αφού ξεκινάει η Bundesliga και οι μικρές κατηγορίες σε Αγγλία και Σκωτία. Όπως γίνεται αντιληπτό, μας περιμένει πολύ δουλεία. Να σας πω, ότι ήδη έχω αρχίσει και ετοιμάζω, όπως κάθε χρόνο, το αφιέρωμα στη Bundesliga. Επίσης, και φέτος σε συνεργασία με τον Ιταλό θα ετοιμάσουμε αφιέρωμα και για το Campionato. Ελπίζω να το βρείτε και αυτό εξίσου ενδιαφέρον με αυτά των προηγούμενων ετών. Πάμε όμως στα σημερινά, όπου έχω καταλήξει σε μία τριάδα.

247 2 1,55
Αν και δεν συνηθίζω να παίζω Λιγκ Καπ Σκωτίας, πόσο μάλλον σε τόσο μικρές αποδόσεις και ειδικά στην αρχή της σεζόν, εν τούτοις σήμερα θα κάνω μία εξαίρεση και θα πάω στο διπλό της Έιρ. Σημειώστε ότι το 1,55 του ΟΠΑΠ είναι από τις υψηλότερες τιμές που κυκλοφορούν. Τις δύο ομάδες χωρίζουν δύο κατηγορίες με την Έιρ να βρίσκεται στην Α Σκωτίας και την Ιστ Στέρλινγκ στην Γ. Το γεγονός βέβαια των ημερών στην Είρ, ίσως και ολόκληρου του χρόνου ήταν το φιλικό της Δευτέρας με τα δεύτερα της Μάντσεστερ Γιουν. Για την ιστορία η Ειρ ηττήθηκε 1-0. Αν παίξει λίγο σοβαρά, θα πάρει νομίζω τη πρόκριση.

297 1 1,60
Η Μοντερέι με το καλημέρα έδειξε τις ορέξεις, δείχνοντας με τον πιο εμφατικό τρόπο, ότι φέτος είναι το φαβορί για τη κατάκτηση του πρωταθλήματος. Πέρασε σαν σίφουνας από την έδρα της Τζαγκουάρες, νικώντας την με 4-1. Η νίκη αυτή αφιερώθηκε στον τρίτο τερματοφύλακα τον Αγκίρε που έχασε τη μάχη με την επάρατο νόσο. Σήμερα επιστρέφει, ο παιχταράς Σουάσο που ενισχύει κατά πολύ την επιθετική γραμμή της ομάδας του ενώ πρέπει να θυμίσουμε ότι η Μοντερέι έκανε το μπαμ του καλοκαιριού αποκτώντας τον Ντελγκάδο από τη Λυών. Από την άλλη νεοφώτιστη Τιχουανα, κάθε άλλο παρά αμελητέα ποσότητα είναι και χρήζει προσοχής. Μάλιστα η εκεί περιοχή, είναι από τα πιο φημισμένα τουριστικά θέρετρα στην Αμερική . Έπεσε πολύ χρημά στην ομάδα, έκανε πολλές μεταγραφές και όταν αυτοί δέσουν μεταξύ τους δε νομίζω ότι θα έχει πρόβλημα με τη παραμονή της. Προς το παρόν όμως, σε μία από τις πιο δυνατές έδρες του πρωταθλήματος θα την κοντράρω και θα πάω στον άσσο στο fair (εύλογο και όχι δίκαιο, δεν υπάρχουν δίκαιες και άδικες τιμές) 1,60.

299 1 1,50
Συνεχίζοντας με την άλλη πλευρά του Ατλαντικού και στο MLS, καλή περίπτωση είναι ο άσσος του Κάνσας. Το Κάνσας βρίσκεται σε πολύ κατάσταση, έχει ένα θετικό momentum, προέρχεται από τη νίκη με 4-2 επί του Τορόντο. Εντός έδρας παραμένει αήττητο (3-3-0) στο νεόδμητο Λιβστρονγκ Παρκ. Στα αγωνιστικά, 3-4 αμφίβολους. Στον αντίποδα η Νιου Ίγκλαντ, που δεν λέει και πολλά ως ομάδα, βρίσκεται στη 15η θέση, και μέσα σε 10 μέρες, συμπεριλαμβανομένου και του αποψινού, θα έχει δώσει 3 σερί παιχνίδια εκτός έδρας. Και ξέρετε στις ΗΠΑ, οι αποστάσεις δεν είναι καθόλου ευκαταφρόνητες. Συνεπώς, εικάζω ότι υπάρχει έντονα ο παράγοντας κούραση. Πέραν τούτου, η Νιου Ιγκλαντ εκτός έδρας μετρά (1-4-6). Σε πτώση, από χτες, η απόδοση του άσσου όπου σορτάρετε γύρω στο 1,55.

Καλή τύχη.