Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ KΥΡΙΑΚΗΣ

Πολλά δελτία χθες πήγαν άκλαυτα στην Αργεντινή, όπου σχεδόν όλα τα σημεία ήρθαν ανάποδα. Όπως θα είδατε χθες δεν έκανα κουβέντα για την Αργεντινή παρ ότι είναι ένα πρωτάθλημα, όπου μας έχει πληρώσει πολύ, είναι από τα πρωταθλήματα όπου κάποιες ομάδες μου αρέσει να τις παρακολουθώ όπως η Βελέζ, εν τούτοις χθες τη ψυλλιάστηκα και έμεινα εκτός. Μεγάλη έκπληξη και η ήττα της διοργανώτριας Δανίας, όπου φορτώθηκε πολύ και έμεινε εκτός συνέχειας καθώς στη τριπλή ισοβαθμία η Λευκορωσία παρ ότι έχασε με 3-0 από την Ελβετία πέρασε στην επόμενη φάση. Αν πάντως η Ισλανδία νικούσε 3-0 τη Δανία ή έκανε το 4-1 τότε η Ισλανδία ενώ είχε 0 βαθμούς στον όμιλο θα έπαιρνε εκείνη το εισιτήριο. Έπειτα έσπασε και το διπλό της Κρουζέιρο το βράδυ όπου επίσης ήταν από τα popular bet της χθεσινής ημέρας. Ήταν και το σημείο, που μας χάλασε τη δυάδα για δεύτερο συνεχόμενο Σάββατο. Πάμε και στα σημερινά,

148 2 1,85
Η Νόρκεπινγκ έχει αρχίσει και ξεφουσκώνει μετά το δυνατό της ξεκίνημα, 4 ήττες στα τελευταία 6 παιχνίδια και στο τελευταίο παιχνίδι με τη Χάκεν πήρε την ισοπαλία δεχόμενη γκολ στο 91 και ισοφαρίζοντας στο τελικό 2-2, σχεδόν με τη σέντρα(!!!). Η Χέλσινμποργκ από την άλλη, τη πάτησε κόντρα στη Γκαις και πήρε την ισοπαλία με 1-1. Το θέμα που είχε δημιουργηθεί ανάμεσα στο προπονητή της ομάδας και του νεαρού σταρ της ομάδας Γκερντ επιλύθηκε και ο Γκερντ θα πάρει φανέλα βασικού. Και πιστεύω ότι θα σκοράρει. Για την Νόρκεπινγκ αντίθετα εκτός θα είναι ο καλύτερός της παίχτης ο Αζντάρεβιτς (11/1). Αν η Χέλσινμποργκ παίξει προσεχτικά δε νομίζω ότι θα έχει πρόβλημα να φύγει με το διπλό από την έδρα της Νόρκεπινγκ.

153 1 1,55
Ο άσσος έχει τραβήξει πολύ τζίρο, η απόδοση κατρακυλά και το 1,55 του ΟΠΑΠ για όσο μείνει ακόμα είναι ότι το καλύτερο κυκλοφορεί. Κοιτάζοντας κάποιος τη βαθμολογία δε θα μπορούσε να δικαιολογήσει το λόγο που παίζεται τόσο πολύ ο άσσος μίας και η Σπάρτα Σαρπσμποργκ έχει ξεκινήσει καλύτερα, σε αυτές τις 10 πρώτες αγωνιστικές. ΟΜΩΣ η Βαλερένγκα θεωρούνταν και θεωρείται ως το φαβορί για το τίτλο. Πρόκειται για μία εξαιρετική ομάδα, με μπόλικο ταλέντο, ικανό προπονητή και τα οικονομικά της είναι σε καλό επίπεδο. Αναμένω λοιπόν ότι ήρθε η ώρα να πάρει μπροστά κόντρα στη νεοφώτιστη Σάρπσμποργκ όπου πρόκειται για μία ημιεπαγγελαμτική ομάδα. Οι δύο ομάδες έχουν άριστες σχέσεις και όταν χρειάστηκε τη βοήθησε και οικονομικά. Η λογική δείχνει άσσο αλλά ο τόσο μεγάλος τζίρος ε προβληματίζει. Το 1,55 του ΟΠΑΠ αξίζει να παιχτεί.

171 2 1,40
Δεν έχω να πω πολλά. Η Ισπανία Under21 είναι η καλύτερη ομάδα του τουρνουά, σφύζει από ταλέντο, διαθέτει παίχτες όπως ο Μπόγιαν, ο Αλκαντάρα και Γεφρέν της Μπαρτσελόνα, ο Αντριάν της Λα Κορούνια ο Ντε Χέα της Ατλέτικο Μαδρίτης κ.α. Τη πρώτη αγωνιστική στο ντέρμπι με την Αγγλία ισοφαρίστηκε σε 1-1 στα χασομέρια, τη δεύτερη αγωνιστική επιβλήθηκε άνετα της Τσεχίας με 2-0 και έτσι τώρα κόντρα στην Ουκρανία θέλει απλά ένα βαθμό για να πάρει τη πρόκριση. Από την άλλη η Ουκρανία τη πρώτη αγωνιστική ηττήθηκε 2-1 από τη Τσεχία και τη δεύτερη αγωνιστική έμεινε στο 0-0 με την Αγγλία, όπου πρέπει να αισθάνεται και πολύ τυχερή για το αποτέλεσμα αυτό. Για να προκριθεί θέλει νίκη σήμερα και είναι αδιάφορη για το αποτέλεσμα του άλλου παιχνιδιού. Εκτιμώ όμως ότι η ανωτερότητα των Ισπανών θα φανεί μέσα στο γήπεδο, δε μπορεί να ρισκάρει η Ισπανία να αφήσει το παιχνίδι στο 0-0, 1-1 διότι αν ας πούμε προς το τέλος δεχθεί ένα γκολ και έρθει διπλό το παιχνίδι και σε συνάρτηση με το αποτέλεσμα του άλλου παιχνιδιού μπορεί να μείνει και εκτός διοργάνωσης. Συνεπώς, διπλό. Απόλυτα λογικά το 1,40. Σχεδόν σε όλες τις εταιρίες το διπλό βρίσκεται στο 1,40.

Καλή τύχη.