Κυριακή 5 Ιουνίου 2011

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ KΥΡΙΑΚΗΣ

Για ακόμη μία φορά η Αγγλία απόδειξε πόσο loser ομάδα είναι. Έμεινε στο 2-2 με την Ελβετία και πολλά δελτία πήγαν άκλαυτα. Μέσα σε τρία λεπτά (32', 35') έκανε το 0-2 για να μειώσει τέσσερα λεπτά αργότερα σε 1-2, ο Λάμπαρντ. Στο 51' έγινε το 2-2 αλλά οι Άγγλοι δεν κατάφεραν να βάλουν και τρίτο τέρμα. Έβλεπα την 11αδα του Καπέλο και ειλικρινά απορούσα, που τους βρήκε όλους αυτούς ; Και πέρσι τα ίδια λέγαμε. Τους έχει πιάσει χοντρό κορόιδο ο Καπέλο. Κατά τα άλλα, η εθνική μας νίκησε εύκολα με 3-1 τη Μάλτα. Στα του στοιχήματος, πέρασε η προτεινόμενη δυάδα με Δανία διπλό που ήταν και το δυνατό μας σημείο και under το Μαυροβούνιο.

Σήμερα έχουμε το τέταρτο τελικό των αιωνίων στο μπάσκετ. Ο Ολυμπιακός παίζει και σήμερα με τη πλάτη στο τοίχο και ο Παναθηναϊκός με νίκη στέφεται πρωταθλητής. Στο παιχνίδι της τετάρτης ο Παναθηναϊκός αναμενόταν ότι θα έχανε για διάφορους λόγους και έχασε. Σήμερα όμως πιστεύω ότι θα έχουμε στέψη. Συνεπώς, πάμε στον άσσο.

280 2 2,30
Επιλογή με ρίσκο. Ποντάρω στην αλλαγή ψυχολογίας που έχει επιφέρει η έλευση του Σάντσε στο πάγκο της Σάντερφιορντ και όπως αυτή αποτυπώθηκε στο παιχνίδι με τη Ράνταμπέργκ, την οποία η Σάντερφιορντ νίκησε με 4-0. Μετά το πέρας 8 αγωνιστικών, βρίσκεται στην 8η θέση, με 11 βαθμούς. Η Σάντερφιορντ που πέρσι είχε ανέβει στα σαλόνια της Α Νορβηγίας, όπου πέρασε και δεν ακούμπησε έχοντας υποβιβαστεί ήδη από τα μισά της σεζόν, φέτος είναι το πρώτο φαβορί για τη κατάκτηση της πρωτιάς και φυσικά την επάνοδό της στη μεγάλη κατηγορία. Αυτό έδειχναν και οι αποδόσεις των book. Από την άλλη η Σάντνες που πέρσι αν και υποβιβάστηκε στη Γ κατηγορία τη γλίτωσε αφού έπεσε η Φόλο λόγω χρεών και φέτος αναμένεται να δώσει τη μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού και έχει μόλις δύο νίκες σε 8 παιχνίδια έχοντας παράλληλα τη δεύτερη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας με 14 γκολ παθητικό, πίσω από αυτή της τελευταίας Ράντανμπεργκ. Νομίζω ότι το διπλό του 2,30 μπορεί να επαληθευτεί.

292 2 1,95
Η Ιντερνασιονάλ μπορεί να μην έχει ξεκινήσει καλά το πρωτάθλημα έχοντας μία ήττα και μία ισοπαλία εν τούτοις σήμερα, ήρθε η ώρα να κάνει σεφτέ. Η Ιντερνασιονάλ, κατά τη προσωπική μου άποψη, διαθέτει το πιο πήρες ρόστερ στη Βραζιλία και θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα. Βέβαια σήμερα θα έχει δύο σημαντικές απουσίες, αφού απουσιάζουν ο επιθετικός Νταμιάο και ο μέσος Μπολάτι. Ο πρώτος είναι στην αποστολή της Βραζιλίας και ο άλλος στην αποστολή της Αργεντινής. Επιστρέφει όμως ο Καβενάγκι. Από την άλλη η Αμέρικα Μινέιρο, έχει μία νίκη και μία ήττα τις δύο πρώτες αγωνιστικές, δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο και αναμένεται να κινηθεί κάπου στη μέση του βαθμολογικού πίνακα. Ο παράγοντας έδρα δεν υφίσταται μιας και το παιχνίδι γίνεται στο 45,000 χιλ θέσεων Μορενάο που απέχει πάνω από 1200 χιλιόμετρα από τη φυσική έδρα της Αμέρικα Μινέιρο. Αναμένω η Ιντερνασιονάλ να εκμεταλλευτεί αυτό το γεγονός και να μας πληρώσει στο διπλό.

Καλή τύχη.