Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

Το περασμένο Σ/Κ, είχα γράψει ότι είναι και το τελευταίο της στοιχηματικής χρονιάς. Γενικότερα οι τελευταίες αγωνιστικές σε συγκεκριμένα πρωτάθλημα αποδείχθηκαν πολύ επικερδείς για τους παίχτες και για μας εδώ στο site. Πλέον μπαίνουμε στη καλοκαιρινή περίοδο, όπου το στοιχηματικό ενδιαφέρον, κατά την άποψή μου, αρχίζει και περιορίζεται. Με καμία έννοια δεν υποτιμώ τα Σκανδιναβικά πρωταθλήματα. Κάθε άλλο. Πάμε όμως στα σημερινά, όπου θα κρατήσω μόνο δύο σημεία.

238 Under 1,50
Παιχνίδι για τον 7ο όμιλο.
Το Μαυροβούνιο που βρίσκεται στη πρώτη θέση ισοβαθμώντας με την Αγγλία μετρά 4 under σε 4 παιχνίδια στον όμιλο ενώ η Βουλγαρία 3 στα 4. Δεν αναμένω ιδιαίτερα ανοιχτό παιχνίδι. Το Μαυροβούνιο θα παίξει προσεχτικά ενώ η Βουλγαρία που αν θέλει να έχει έστω και μαθηματικές ελπίδες πρέπει σήμερα να πάρει διπλό έχει πετύχει μέχρι στιγμής μόλις ένα γκολ! Συνεπώς, τα λίγα τέρματα φαντάζουν καλή επιλογή.

240 2 1,60
Παιχνίδι για τον 8ου όμιλο.
Η Δανία βρίσκεται στη τρίτη θέση με 7 βαθμούς ισοβαθμώντας στη δεύτερη θέση με τους Πορτογάλους. Από την άλλη η Ισλανδία φαίνεται ότι θα αποτελέσει το σάκο του μποξ του ομίλου. Αν και τα παλεύει τα παιχνίδια της. Εν τούτοις, το αποψινό παιχνίδι για τη Δανία είναι must win, αν φυσικά θέλουν οι Δανοί να περάσουν στο Euro 2012. Μάλιστα αν νικήσει τόσο η Δανία όσο και η Πορτογαλία εντός τη Νορβηγία τότε θα ισοβαθμήσουν και οι τρεις χώρες στη πρώτη θέση με 10 βαθμούς. Και αναμένεται ο όμιλος συναρπαστικός ως το τέλος. Νομίζω ότι το διπλό έχει ενδιαφέρον. Και το 1,60 δεν είναι κακό.

Για όσους παίζουν ΟΠΑΠ, ας κολλήσουν δίπλα για να κάνουν τριάδα τον μικρό άσσο της Αγγλίας με την Ελβετία.

Αυτά τα ολίγα για σήμερα,

Καλή τύχη.