Σάββατο 11 Ιουνίου 2011

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ update 15:34

Και ακόμα βάζει γκολ η Σάμροκ, που νίκησε με 6-1 στην έδρα της Γιου Σι Ντι, επιβεβαιώνοντας το διπλό που ήταν και το δυνατό μας σημείο. Να σημειώσουμε ότι στη στήλη με το δυνατό σημείο ημέρας, από τα τελευταία 20 σημεία που έχουν προταθεί έχουν περάσει τα 18. Για το σημερινό κουπόνι, δεν έχω να πω πολλά και κατά την άποψή μου δεν αξίζει να ασχοληθεί κάποιος σοβαρά. Για να λέμε και τα πράγματα με το όνομά τους. Προσωπικά, θα κρατήσω μόνο τον άσσο της Παραγουάης και της Κρουζέιρο.

220 1 1,50
Η Παραγουάη παίζοντας με κάποιες αλλαγές έμεινε στο 0-0 εντός έδρας με τη Βολιβία, όμως στο παιχνίδι στη Βολιβία νίκησε με 2-0. Τα φιλικά αυτά δίνονται στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το Κόπα Αμέρικα. Στο παιχνίδι με τη Βολιβία, τιμήθηκε και ο Ακούνια ο οποίος αναμένεται να παίξει και σήμερα για να φτάσει στις 100 συμμετοχές. Ο Μαρτίνο και σήμερα θα κάνει αλλαγές αφού έδωσε ρεπό σε κάποιους παίχτες ώστε να πάρουν ανάσες εν όψει του Κόπα Αμέρικα. Από την άλλη η Ρουμανία προέρχεται από την ήττα με 1-0 από τη Βραζιλία όπου τη κολακεύει το τελικό σκορ. Συνεχίζει χωρίς προπονητή μετά τη παραίτηση του Λουτσέσκου και με αρκετές απουσίες αφού στην Αμερική κάποια τα αστέρια της ομάδας όπως ο Μούτου. Σίγουρα θα υπάρχει κόπωση, αφού πέρα του ότι έπαιξε με τη Βραζιλία και ήταν σε παθητικό ρόλο, η αποστολή αναχώρησε κατ ευθείαν από το Σάο Πάολο στην Ασουνσίον για το σημερινό φιλικό. Νομίζω ότι ο άσσος είναι καλό σημείο.

223  1 1,45
Ενδεικτική η πρόταση αφού η απόδοση του άσσου έχει πάρει τη κατηφόρα με το 1,45 του ΟΠΑΠ να είναι στο μ.ο των ξένων εταιριών. Ο λόγος που πέφτει η απόδοση του άσσου και τραβάει τζίρο το παιχνίδι, είναι ότι η Σάντος θα κατέβει με τα δεύτερα αφού ακολουθεί ο πρώτος τελικός του Κόπα Λιμπερταδόρες. Ο Μουρισί Ραμάλιο αφενός θέλει να δώσει κάποιες ανάσες στους βασικούς και αφετέρου να αποφύγει ενδεχόμενο τραυματισμό κάποιου βασικού παίχτη. Η Κρουζέιρο έχει μία μεγάλη ευκαιρία να κάνει σεφτέ στο πρωτάθλημα καθώς στις τρεις πρώτες αγωνιστικές, έχει υποστεί δύο ήττες και μία ισοπαλία. Τέσσερις αγωνιστικές χωρίς νίκη για τη περσινή δευτεραθλήτρια, πάει πολύ. Το γεγονός βέβαια ότι παίζεται τόσο πολύ ο άσσος, με ανησυχεί.

Καλή τύχη.