Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

Όπως έχω πει κατ επανάληψιν τις τελευταίες εβδομάδες η στοιχηματική σεζόν έχει κλείσει. Οι επιλογές μας είναι πολύ περιορισμένες και για αυτό θα έχετε παρατηρήσει ότι η στήλη των εκτιμήσεων δεν ενημερώνεται καθημερινά όπως είθισται. Δεν υπάρχει λόγος να κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας. Το λέω αυτό διότι το να προτείνω 2-3 σημεία απλά γιατί έτσι πρέπει χωρίς να τα πιστεύω δε θα είχε κανένα νόημα αλλά το κυριότερο θα ήταν ασέβεια προς όλους εσάς. Σήμερα έχω καταλήξει σε μία δυάδα, που οι αποδόσεις βέβαια δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο αλλά δεν είχα κάτι καλύτερο.

121 2 1,40
Η Ελσίνκι πάει τρένο, με 8 νίκες στις 10 πρώτες αγωνιστικές, προέρχεται από το ευρύ 5-1 επί της Ροβανιέμι όπου σκόραραν, πέντε διαφορετικοί παίχτες ενώ όλα τα γκολ μπήκαν στο β ημίχρονο. Η Χάκα από την άλλη απογοητεύει, έχει πετύχει μόλις τρεις νίκες ενώ εντός έδρας, η προϊστορία δείχνει Ελσίνκι. Οι πρωτευουσιάνοι έχουν 5 νίκες στα 5 τελευταία παιχνίδια. Αν παίξει λίγο σοβαρά η Ελσίνκι δε θα έχει πρόβλημα.

138 2 1,55
Βρισκόμαστε στη 5η αγωνιστική στη Βραζιλία, με τη Κρουζέιρο να μην έχει γευτεί ακόμα τη χαρά της νίκης. Η Κρουζέιρο η οποία πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα θεωρούνταν από τα φαβορί για τη κατάκτηση του τίτλου. Το προηγούμενο Σάββατο την είδα, πρώτη φορά φέτος με τη Σάντος, ή μάλλον με τα δεύτερα της Σάντος κα δε μπορώ να πω ότι έπαιξε άσχημα. Είχε ευκαιρίες να κλειδώσεις τη νικη αλλά για ακόμη μία φορά επικράτησε ο νόμος του ποδοσφαίρου και στο 90 έγινε το 1-1. Έτσι σήμερα στο τοπικό ντέρμπι του Μπέλο Οριζόντε θα ψάξει τη νίκη για να κάνει σεφτέ. Η Αμέρικα Μινέιρο, έτσι όπως την είδα στο παιχνίδι με την Ιντερνασιονάλ, τη περασμένη εβδομάδα, δεν μου έδειξε κάτι το ιδιαίτερο και έχασε με χαρακτηριστική ευκολία με 4-2 από την Ιντερνασιονάλ. Είδα ότι έχει κενά στην άμυνα, η Ιντερνασιονάλ έκανε πάρτι στο β ημίχρονο που η Αμέρικα Μινέιρο είχε ανέβει ψηλά για να πετύχει κάποιο γκολ. Ο παράγοντας έδρα δεν υφίσταται αφού η Κρουζέιρο χρησιμοποιεί το ίδιο γήπεδο. Και μάλιστα θα έχει και τη πλειοψηφία των οπαδών στις εξέδρες. Νομίζω ότι το διπλό έχει τύχη. Η απόδοσή του έχει πάρει τη κατιούσα, από προχθές κιόλας, που άρχισα και μελετούσα τα παιχνίδια του σαβ/κου.

Καλή τύχη